inzerce, prodej, prodám, bazar

Kimono 120

Kategorie: Vše ostatní

Prodám nové kimono na judo. Velikost 120.

Kabát+kalhoty+pásek
Kimono určené pro mládež pro trénink i turnaje
Zesílené vícenásobné šití na ramenech, pod paží a ve spojích
V límci je použita výztuha z bělené bavlny
Kalhoty jsou v oblasti kolen zesíleny (dvě vrstvy)
U kalhot je v pase guma
Rozměry odpovídají požadavkům pravidel judo

Materiál: 100% bavlna, bělená a samforizovaná, látka gramáž 400g
Kimono 120
Podobné inzeráty
Judo dětské kimono rozměr 150
Prodám dětské kimono v dobrém stavu, použito několik krát, jeto téměř nový !!! Daedo Silver Judo kimono je vhodné po začátečníky a mírně pokročilé judisty. Zesílené prošití na ramenech, hrudi a kolenech zvyšuje odolnost proti roztrhnutí. Kalhoty jsou na gumu a šňůrku. Kimono je dodáváno s pásku Daedo. Rozměr je 150. Web adresa, kde byl zakoupen je níže: Původní cena 1149,- Kč + pas za 200,- Kč. Celkem 1349,- Kč. Aktuální cena je za 750,- Kč. Osobní odběr v Praze nebo pošlu Zásilkovnou od 79,- Kč plus 23,- za dobírku.
Na zakázku vyšité kimono na Aikido
Prodám na zakázku vyšité kimono vel. 170 (pásek 260) na Aikido. Kimono je z pevné a silné bavlny, zn. Hayashi. Jednou vyzkoušeno. Důvod prodeje zranění. V případě zájmu mohu ke kimonu přihodit doma vyrobené cvičné zbraně ze dřeva viz foto. Původní cena (kimono i vyšití): >5000 Kč Prodám za: 3500 Kč. Po domluvě předání možné v Praze, Litomyšli a okolí. Jinak lze zaslat na dobírku kamkoliv.
dětské kimono Adidas 120 modré
Kimono na judo Adidas Club, velikost 120, modrá barva. Cena nového 2500 Pěkný stav
Kimono kata/kumite MASTERSON KANRYO vel.120
Prodám toto kimono zn. Masterson Kanryo na karate. Kimono je v dobrém stavu, mladý z něj rychle vyrostl. Je měkkčí a tak je vhodné i na kumite.
Prodám kimono na taekwondo a judo
Prodám kimono na taekwondo a judo. Velikost kimona na taekwondo 180 a kimono na judo 175cm. Cena za kus 300 Kč.
Kimono, pásek ke kimonu, karate, judo, ap.
Kimono na karate apod., vel M, L, 180 Kimono na karate a další bojové sporty, velikost není uvedená, cca M, L. Cca 180. Bavlněné, tenčí, ne jako na judo. Nošené, stav viz foto. Celková délka 73 cm. Cena 149 Kč. Pásek ke kimonu: zelený jako nový, 79 Kč , délka 260 cm. Žlutý používaný, délka 250 cm, REZERVACE. Bílý není. Žlutý na druhé foto hodně zničený, v případě zájmu zdarma k jiné objednávce. Délka 240 cm. Nahlédněte i na mou další nabídku, ušetříte za poštovné, možné osobní předání