inzerce, prodej, prodám, bazar

Kinect sensor pre Xbox One + Just Dance 2015

Kategorie: Herní zařízení

Predam Kinect senzor pre Xbox One
Kinect je odskusany a plne funkcny, pridávam hru Just Dance 2015
Pre pouzitie s Xbox One S alebo X alebo Windows je nutne dokupit adapter

Zasielkovna 100 CZK pri platbe vopred, 130 CZK na dobierku.

Pozri i moje dalsie inzeraty, mozes usetrit na postovnom.
Kinect sensor pre Xbox One + Just Dance 2015
Podobné inzeráty
Kinect Xbox One + adapter pre Xbox One S a X
prodám Kinect senzor pro herní konzole Xbox one s a Xbox one x spolu s adapterem, plné funkční, perfektni stav. POPIS PRODEJCE Zapomeňte na ruční ovladače, které zabírají místo a nejsou k nalezení, když je zrovna potřebujete. Díky revoluční technologii senzoru Kinect 2.0 se vy sami stanete dokonalým ovladačem herní konzole Xbox One i svého televizoru. Díky vestavěné kameře navíc budete moci uskutečňovat hovory přes aplikaci Skype. * Vaše tělo, hlas a gesta. Nic víc potřebovat nebudete. Xbox One i váš televizor bude poslušně reagovat na každý hlasový pokyn a gesto. Kinect vás sám rozpozná, automaticky přihlásí a pomůže vám najít oblíbené aplikace a další zábavu. * Volné ruce při hraní her? S Kinectem ano! Jediným a tím nejlepším ovladačem se stanete vy sami! Celé vaše tělo bude snímáno a vaše pohyby propojeny se hrou, jejíž průběh budete moci vysílat v přímém přenosu díky režimu obraz v obraze. * Buďte ve spojení! Senzor Kinect vám umožní také uskutečnění videohovorů přes aplikaci Skype – a to i v HD rozlišení. Budete tak moci být ve spojení se svou rodinou a přáteli, kdykoli budete chtít.
Kinect pre Xbox 360 + 3 hry
Predam Kinect sensor pre Xbox 360 v povodnom baleni Balenie obsahuje aj adapter, takze je vhodny pre akukolvek verziu Xbox 360 Pribalene hry Kinect Adventures Kinect Sports Just Dance 3 Zasielkovna 100 CZK pri platbe vopred, 130 CZK na dobierku. Pozri i moje dalsie inzeraty, mozes usetrit na postovnom.
Taneční podložka, stepmania
Prodám úplně novou taneční podložku X-PAD, Basic Dance Pad. Nevhodný vánoční dárek. Lehce připojíte k PC/notebooku a tančíte na hudbu :) Komentář od výrobce: Jedna z nejkvalitnějších základních tanečních podložek bez výplně pro připojení k PC na českém trhu - s možností přehledného využití šipek do standardních i diagonálních směrů. Taneční hra Playdance a Stepmania (pro PC) v českém i anglickém jazyce a legální hudba na přiloženém CD. Představujeme Vám nejnovější taneční podložku exkluzivní a žádané kolekce tanečních podložek X-PAD. X-PAD, Basic Dance Pad je pro ty, kteří chtějí taneční podložku vyzkoušet a zaskákat si lehké a středně obtížné skladby. Velice kvalitní a zároveň jeden z nejlevnějších so (měkkých tanečních podložek) na trhu. Tento so je velice lehký a skladný. Lze jej jednoduše složit, uklidit či přenést na jiné místo. Inspirací pro tuto novou taneční podložku byla pro svou nízkou cenu zákazníky oblíbená taneční podložka USB Dance Pad, která však byla vhodná pouze pro úplné začátečníky. X-PAD, Basic Dance Pad je díky použitým materiálům vhodný i pro středně těžké skladby. Kompatibilní s PC (USB), vhodné pro použití se všemi tanečními simulátory jako např. PlayDance, Stepmania, Crypt of the NecroDancer,DWI (Dance With Intensity), ale i pro Dancing Stage a další DDR Dance Dance Revolution hry. Není potřeba žádný driver (Plug&Play). Součástí tohoto balení je nejmodernější taneční hra PlayDance - nová ryze česká taneční hra určená nejen pro provoz s tanečními podložkami řady X-PAD. Na trh ji po několikaletém vývoji uvedla firma VISO TRADE s.r.o., přední výrobce a dodavatel nejprodávanějších tanečních podložek na českém trhu. Hra má mnoho nových unikátních funkcí a ovládacích prvků, které dosud žádná z dostupných tanečních her nenabízela. Ovládání hry je intuitivní a přehledné jak pro úplné začátečníky, tak pro pokročilé, kteří od taneční hry vyžadují více než pouze hudbu a šipky. Samozřejmostí je moderní grafika a nadčasový design, který v současnosti postrádají veškeré zastaralé taneční hry. K této verzi hry je možné připojit až 4 taneční podložky najednou. K podložce je rovněž přiložena taneční hra StepMania 3.9 (pro Windows) s možností volby mezi kvalitní kompletní českou verzí hry nebo anglickou verzí hry. Součástí je i legální hudba (213 písní různých žánrů), stejně jako Instalátor , který za vás provede veškerá nastavení programu StepMania, připraví podložky k okamžitému použití a pokud budete chtít, stáhne vám automaticky další legální hudbu z internetu zdarma. Prodám jako komplet - podložka plus 2 CD.
XBOX 360 slim 250 GB v top stavu + bohaté příslušenství
Prodám svůj XBOX 360 s velkým příslušenstvím. Součástí prodeje je: - herní konzole XBOX 360 slim 250 GB v top stavu, plně funkční, bez banu nebo jiných technických či systémových závad - KINECT včetně krabice - 2x bezdrátový ovladač originál Microsoft - 1x zdroj - 1x HDMI kabel - 1x Kinect ZOOM - vhodné pro menší prostory, zakoupeno za 499 Kč - 1x originál Audio adaptér ve verzi slim - pro zapojení reproduktorů ke konzoli - prodejní cena tohoto typu cca 700 Kč - 3x hra na KINECT - 3x běžná hra - držák na KINECT na monitor nebo TV Prodávám více věcí k XBOX 360 včetně her, kliknutím na moje jméno v inzerátu si zobrazíte celou nabídku. Pro bližší info k předmětům pište zprávu pomocí formuláře, svůj skutečný telefon poskytnu až pro případ osobního předání. Osobní předání možné v Třeboni, případně blízké okolí po předchozí domluvě, jinak odesílám po platně předem zásilkovnou, poštou NE.
NEROZBALENÝ XBOX Series X / ONE ČERVENÝ (Pulse Red)
DUALSENSE (OVLADAČ PRO PLAYSTATION 5) rozbalený - 1299 Kč OVLADAČE XBOX SERIES (kompatibilní I s XBOX ONE): ČERNÝ (rozbalený) - 999 Kč NEROZBALENÉ: MODRÝ (Shock Blue) - 1199 Kč ČERVENÝ (Pulse Red) - 1199 Kč ZELENÝ / ŽLUTÝ (Electric Volt) - 1199 Kč Záruka na 2 roky (od 29.11.2022) a připlacená možnost výměny nevhodného dárku do 31.1.2023 Ovladač / joystick / gamepad pro XBOX Series (kompatibilní i novými konzolemi XBOX ONE, XBOX ONE S a X) Více info po kontaktu. PLATÍ DO SMAZÁNÍ ODESÍLÁM I NA DOBÍRKU OS. PŘEDÁNÍ PRAHA / MLADÁ BOLESLAV (aktuálně spíše MB) DALŠÍ MÉ INZERÁTY NA PROFILU (Playstation, XBOX, Nintendo ,GoPro, DJI, Apple, Beats , Lenovo, SAMSUNG, Logitech a další)
NEROZBALENÉ XBOX Series X / S + ONE ovladače (ZÁRUKA)
OVLADAČE XBOX SERIES (kompatibilní I s XBOX ONE): ČERNÝ (rozbalený) - 999 Kč NEROZBALENÉ: MODRÝ (Shock Blue) - 1199 Kč ČERVENÝ (Pulse Red) - 1199 Kč ZELENÝ / ŽLUTÝ (Electric Volt) - 1199 Kč Záruka na 2 roky (od 29.11.2022) a připlacená možnost výměny nevhodného dárku do 31.1.2023 Ovladač / joystick / gamepad pro XBOX Series (kompatibilní i novými konzolemi XBOX ONE, XBOX ONE S a X) Více info po kontaktu. PLATÍ DO SMAZÁNÍ ODESÍLÁM I NA DOBÍRKU OS. PŘEDÁNÍ PRAHA / MLADÁ BOLESLAV (aktuálně spíše MB) DALŠÍ MÉ INZERÁTY NA PROFILU (Playstation, XBOX, Nintendo ,GoPro, DJI, Apple, Beats , Lenovo, SAMSUNG, Logitech a další)