inzerce, prodej, prodám, bazar

Kladková reverzní kuše Horn 150 lbs + kušohled 4x32

Kategorie: Myslivost, lov

Kladková revezní kuše Horn 150 lbs + kušohled 4x32
je jedinečnou reverzní kladkovou kuší s velikým mířeným dostřelem až 120 metrů. Tento dostřel umožňuje kušohled 4x32 s čtyřbodovou záměrnou osnovou, který je součástí balení.
Jasnou výhodou této kuše je technologie reverzních ramen, které dodávají šípu rychlost až 380 fps (416 km/h)
Výkon kuše obstarává kladkový mechanizmus a odlehčená ramena z kompozitního materiálu jejiž natahovací síla je 68 kg. Součástí balení je napínák tětivy, kterým natahovací sílu snížíte na polovinu.
Tento typ kuše je proto ideální pro sportovní a loveckou střelbu.
Součástí balení jsou 3 karbonové 20" šípy s vyměnitelným šroubovacím hrotem. Můžete tak jednodušše vyměnit terčový hrot šípu za lovecký řezný hrot, který naleznete v naší nabídce. Lehce se z terčového šípu stane lovecký. Kuše je vybavena držákem šípů. Má také pojistku proti výstřelu a pojistku proti střelbě bez šípu. Jelikož střelba bez šípu nenávratně poškodí tětivu.

Ramena kuše z kompozitního gordon materiálu, dodávaného americkou firmou Gordon Composites. Pažba a podpaždí vyrobené kombinací duralu a odolného polymeru, provedení v maskáčové barvě CAMO. Vodící lišta je z duralu. Tělo kuše kombinací duralu a polymeru.
Kuše vypadá atraktivně, je velice silná a zároveň má dlouhou životnost. Ideálním střelivem pro tuto kuši jsou šípy o průměru 8 mm a 9 mm a délce min. 50 cm.

Kušohled 4x32 čtyřbodová osnova
Optika se širokým zorným polem a čtyřbodovou záměrnou osnovou pro přesné a snadné míření.
Optika má rektifikační stavítka pro štelování horizontální a vertikální osy. Součástí balení jsou i krytky čoček.

Parametry:
Natahovací síla: 68 kg (150 liber)
Úsťová rychlost šípu: 103m/s-116 m/s (340-380 fps)
Efektivní dostřel: 90-120 m (udávaný dostřel je pouze orientační, s různým střelivem se liší)
Nátah tětivy: 44 cm (16,54")
Šířka ramen kuše: 53 cm
Délka kuše: 88 cm
Hmotnost: 4000 g
Lišta pro zaměřovač (rybina): 22 mm
Pojistka proti výstřelu: ano
Možnost střelby ocelových kuliček: ne

Příslušenství:
1x kušohled 4x32 s montáží a krytkami čoček
3x karbonový 20" šíp se šroubovacím vyměnitelným hrotem
1x držák šípů
1x napínák tětivy

Balení:
1x kuše Horn
3x karbonový 20" šíp se šroubovacím vyměnitelným hrotem
1x kušohled 4x32
1x montáž kušohledu
3x imbusový montážní klíč
1x držák šípů
1x český návod pro kuši

Určeno pro sportovní účely a pouze pro osoby starší 18 let, které jsou svéprávné ve smyslu občanského zákoníku.
Kladková reverzní kuše Horn 150 lbs + kušohled 4x32
Podobné inzeráty
Kuše kladková 3v1 - skládací s výbavou CAMO nebo DŘEVO
Vychytaná kladková kuše "HUNTER M18" se stane Vaším oblíbeným společníkem do lesa, na louku a kamkoli, kde si chcete užít trochu vzrušení! Se svou silou nátahu 42 kg (cca 85 liber) se jedná již o slušně silnou rekreační zbraň, navíc s pestrou výbavou! Prodej od 18 let! Pažba kuše "HUNTER M18" je vyrobena ze dřeva s polepem v maskáčovém provedení. Pažba se dá díky svému tvaru pohodlně opřít o rameno a zajistit si tak přesnost a jistotu při střelbě. Kuše disponuje klasickým okem pro nohu, pomocí kterého se natáhne a zacvakne. Díky mířidlu je zasažení cíle snadné a pohodlné! Kladková kuše "HUNTER M18" se dá v případě potřeby složit pomocí ibusáku který je součástí a nosit v přiloženém pouzdře. Stejně elegantně a hladce se i rozloží, jakmile dorazíte na místo určení. Ramena kuše jsou na pístech připevněna ke kuši a task jdou velice snadno složit a zase rozložit, což je pro přenášení kuše velice pohodlné a praktické. Kuše umožňuje připevnění nočního vidění nebo optiky pro ještě přesnější střelbu (na fotkách je optika pouze ilustrativní a není v ceně). V případě dokoupení loveckých hrotů může posloužit i jako lovecká kuše, se kterou se dají lovit menší zvířata (toho lze využít pouze v případech vymezených zákony ČR). Efektní dráha dostřelu kuše je cca 100 m. Výbava kuše obsahuje: 10 kusů šipek balíček ocelových projektilů (kuliček) 1 delší šíp inbusový klíč pro rozkládání a skládání kuše pevné nylonové pouzdro s kapsami na přenos kuše i výbavy jednoduchý manuál
Taktická kladková kuše WARRIOR
Velice silná taktická kuše "M4A1 WARRIOR" si vzala to nejlepší z moderních pušek a loveckých kuší! Její síla výstřelu je téměř 85 lbs! Navíc velkokapacitní zásobník (200 kuliček) pro 8 mm ocelové kule Vám zaručí účinnou opakovací střelbu. Efektivní dostřel kuše se pohybuje okolo 75 m! Maximální dostřel je však mnohem vyšší! Silná, multifunkční, taktická, pohodlná a zábavná! Celé tělo kuše je vyrobeno z kvalitní oceli. Rukojeť a pažba poté z ABS plastu pro odlehčení. Horní část pažby je měkčená pro pohodlné míření a sniperování! Taktická vertikální rukojeť je nastavitelná - do polohy, které Vám zrovna vyhovuje (střelba v leže, v sedě apod.) - a s úložným prostorem uvnitř. Lučiště je taktéž vyrobeno z kvalitní oceli včetně ocelové tětivy. Ta je navíc ošetřena pogumovanými částmi pro šetření ruky při natahování a pružiny pro šetření šípů při tak razantní střelbě! Ocelové lučiště se snadno a bezpečně montuje či demontuje. Váš přenos tak kuše již není otázkou rozměrů... Nátah kuše "M4A1 WARRIOR" je zabezpečen pojistkou, kterou palcem snadno odjistíte (praváci i leváci). Čím Vás však ještě taktická kuš "M4A1 WARRIOR" oslní, je její bohaté a cenné vybavení! 2 terčové šípy M4A1 WARRIOR 1 harpunovitý rybářský šíp taktická brašna pro celou kuš i s výbavou kvalitní optika 4x32 i s krytkami svítilna (xenonová) ocelové držáky pro upnutí svítilen a laseru montážní náčiní pro kompletní úpravu kuše cca 80 ocelových kulí (8 mm) pracovní rukavice Optika i laser jsou snadno seříditelné, a to jak vertikálně, tak horizontálně. Šípy střílejte zásadně do terčových materiálů (slaměné terče či balíky, FOAMové a pěnové desky aj.). Nikoliv do dřeva! Razanci a sílu kuše by šípy nevydržely. Unikátní vymožeností kladkové kuše "M4A1 WARRIOR" je PRAK na 8 mm ocelové kuličky - projektily! Tento prak je tvořen zásobníkem na cca 200 projektilů! Natáhnutím kuše se kulovitý projektil ze zásobníku automaticky uvolní díky patentovanému magnetickému mechanismu. Nabije se do drážky připraven ke střelbě. Pak již stačí jen stisknout spoušť.
Reflexní kuše Imperal 175 lbs set s šípy
Reflexní kuše Imperal 175 lbs set s šípy je silná, lehká, odolná a spolehlivá reflexní kuše pro začínající amatérské i zkušené sportovní střelce nebo lovce se sílou nátahu 175 lbs a efektivním dostřelem až 70 m. Pro přesné míření je kuše vybavena vertikálně i horizontálně nastavitelným hledím s pevnou muškou a 22 mm weaver lištou pro případné dovybavení optikou nebo svítilnou. Optiku i svítilnu rovněž naleznete v naší nabídce. Ramena kuše jsou vyrobena z kompozitního sklolaminátu. Pažba i madlo jsou z odolného polymeru v černém provedení, což kuši značně odlehčuje. Lučiště s vodící lištou je kovové. Kuše je opatřena dvěma pojistkami proti nechtěnému výstřelu. Jednou z pojistek je pojistka proti výstřelu na prázdno, která se aktivuje natažením tětivy a odblokuje až po vložení šípu, jelikož při výstřelu bez šípu hrozí destrukce ramen. Druhá pojistka je standartní pojistka, která se aktivuje automaticky po vložení šípu a odjistí zmáčknutím červeného tlačítka. K dalšímu vybavení kuše patří integrovaný třmen a kvalitní voskovaná tětiva. Součástí balení je lanko pro snadnou výměnu tětivy. Ideálním střelivem pro tuto kuši jsou šípy o průměru 8 mm a 9 mm. Minimální délka šípu 16". Součástí balení jsou dva žluté karbonové 16" šípy Goodgoods o průměru 9 mm s vyměnitelným šroubovacím hrotem. Další šípy v různých variantách a barevných provedeních naleznete v naší nabídce. Parametry: Natahovací síla: 79 kg (175 liber) Úsťová rychlost šípu: 73 m/s (240 fps) Efektivní dostřel: 70 m (udávaný dostřel je pouze orientační, s různým střelivem se liší) Nátah tětivy: 27 cm (10,23") Šířka ramen kuše: 72,5 cm (28,54") Délka kuše: 69,5 cm (77,5 cm s třmenem) Hmotnost: 1920 g Weaver lišta pro zaměřovač (rybina): 22 mm Weaver lišta pro zaměřovač (délka): 17 cm Pojistka proti výstřelu: ano Pojistka proti výstřelu na prázdno: ano Možnost střelby ocelových kuliček: ne Možnost střelby šipkami: ne Příslušenství: 2x karbonový 16" šíp se šroubovacím výměnitelným hrotem Balení: 1x reflexní kuše Imperal 175 lbs 2x karbonový 16" šíp se šroubovacím vyměnitelným hrotem 2x imbusový klíč 1x lanko pro výměnu tětivy 1x návod k použití
Reflexní kuš Excalibur Micro 380 Excape SDS Nová Skladem
Prodám reflexní kuš novinku pro rok 2022 Excalibur Micro 380 novou nepoužitou. Zesílená ramena oproti klasické řadě Micro. Barva Realtree Excape znamená lepší výbava jako model ve standartní barvě Mossy Oak Break-Up Country!!!! Výbava SDS oproti standartnímu modelu Mossy Oak 380 je v jiné botce nášlapu a plně odtlumení ramen. Tižší výstřel než standartní model a vyšší životnost tětivy a ramen!!! TOP optika kušohled Owerwatch!!! Výroba Canada. Výbava a technické data: Technická data kuše: Nátah: 280 lbs Rychlost šípu: 380 fps Doporučená délka šípu: 16,5 palců Délka: 80 cm Šířka: 63 cm Hmotnost: 2,49 kg Pojistka proti výstřelu naprázdno: Ano Balení obsahuje: 1x Kuše reflexní EXCALIBUR Micro 380 - model Reatree EXCAPE 1x Kušohled Owerwatch 2-5 x 32, podsvícená záměrná osnova s intenzitou podbarvení ve dvou barevných kombinacích červená/zelená navzdálenost 20-100 yard nastavitelná dle výkonu kuše od 300 fps do 475 fps !!! 1x R.E.D.S. tlumiče 1x Držák šípů 1x Natahovák tětivy 4x Carbonové šípy 16,5" Proflight 4x Hrot 100 grainu Vybavení SDS Sound Deading System Možnost dalšího příslušenství šípy, kompletní mazání tětiv, railu (kolejnice) spoušťového mechanizmu, přepravní obal atd. Není součástí kuše. Video zde:
PRODÁM NOVOU KANADSKOU SILNOU KUŠÍ EXCALIBUR BULLDOG 385
Prodám úplně novou silnou loveckou profesionální kuší s veškerou výbavou a příslušenstvím Excalibur Bulldog 385 CUSTOMIZED CAMO s originální optikou Excalibur TACT 100.Novinka od Excaliburu vyrobeno na zakázku v Kanadě podle požadavků na opravdu silnou loveckou kuší, nebo jako ideální na 3D unlimited.Bulldog 385 CUSTOMIZED CAMO disponuje novou generaci zesílených ramen.Kuše Vám umožní rychlou, pohodlnou a přesnou střelbu.Tato kuše je TOP bestseller!!!Je to trvanlivá kuše pro toho kdo chce opravdu silnou profesionální a nejlepší kuší na věky,a chce silnou loveckou kuší, která Vám bude s minimální údržbou sloužit celé věky.Kuše je profesionální úplně nová, nepoužívaná, nestřílená, kompletně nová a zabalené.Byla jen provedena kontrola a krabice jen otevřena nic víc! Prodávám úplně s novým kompletním vybavením, které jsem k tomu dokoupil,aby kuše disponovala kompletním vybavením na věky.Tyto kuše jsou na věky, trvanlivé i kdyby byl kolaps a zavřely všechny obchody tak u této kuše jen pouze vyměnite tětivu speciálním natahovák na tětivy,která je dokoupená v příslušenství.Prodávám s kompletním vybavením jako:14 profesionálních karbonových šípů značky Firebolt Excalibur Arrows Rhino Nock se 14 ocelovými hroty, novou náhradní rezervní tětivou Micro Premium,set strojek s omotávkou na spoustu let cca.10 000 výstřelů na omotávání tětivy,novou přepravní originální taška Excalibur EXPACK kde dáte úplně všechno přes kuší,šípy, vybavení, příslušenství i spoustu dalších věcí, Stringer Excalibur natahovák na výměnu tětivy,velkou zabalenou speciální terčovnici pro extra silné kuše 15kg, nový originální Excalibur popruh na tuto kuší,vosk speciální na tětivy, originální Excalibur kšiltovka k této kuší do přírody i města, návod a instruktážní knížečka pro tuto kuší a optiku i v češtině.Je to krásná, silná, rychlá, spolehlivá a trvanlivá nepřekonatelná kuše.Dále byla odborníkem prodejcem za poplatek,který jsem zaplatil sestavena a osazená puškohledem a bylo provedeno nastřelení na základní vzdálenost.Kuše s kompletním vybavením a příslušenstvím je ihned v originálním balení ihned k dispozici!!! Mohu zaslat na dobírku dopravcem,nebo osobní odběr!!! Pište pouze a volejte na toto číslo:+420 227328,nebo na e-mail: SMS NEREAGUJÍ!!!
Kladková Kuš PSE Coalition Frontier 380 Skladem
Prodám NOVOU nepoužitou kladkovou kuši od Amerického výrobce PSE ARCHERY za cenu čínské kuše!!! Video ZDE Systém proti výstřelu naprázdno (natažená bez založeného šípu), vysoký dostřel i přesnost, spodní weaver lišta na doplńky jako dvojnožka atd.. Karbonocé ramena lučiště, bezkonkurenční cena na trhu za kvalitní poměr ceny výkon kvalita. Servis zajištěn. Specifikace: Nátahová síla: 190Lb Rychlost šípu: 380fps / 116 metrů za sekundu Váha: 6,9Lb / 3,1kg šířka: 21,5" / 55cm Délka: 33,625" / 85,4cm Kinetická energie: 118Ft.Lbs Délka šípu: 20" Barva: Kryptek / Black Obsah dodávky: 1x PSE Coalition 380 kuše 1x voděodolný s podsvícenou osnovou kušohled 4x32 včetně montáže weaver lišta 1x Nástavbový toulec držák šípů na 4 šípy 3x karbonových šípů 20“ s končíky ve tvaru půlměsíce (moonnock) 1x Vosk na tětivu Rail Lube Stick 1x Pomocný napínák 1x Třmen 2x doraz tětivy 2x tlumiče ramen