inzerce, prodej, prodám, bazar

klávesnice Genius SlimStar 110 PS2

Kategorie: Klávesnice, myši

Prodám nerozbalenou klávesnici
klávesnice Genius SlimStar 110 PS2
Podobné inzeráty
Genius Slimstar Q200, retro design, USB, CZ+SK layout, černá
Nový nerozbalená klávesnice Genius Slimstar Q200 potěší všechny fanoušky retro stylu. Táto klávesnice má provedení s kulatými tlačítky a je navržena tak , aby poskytla maximální komfort při každodenní práci. Samozřejmostí jsou tiché a nízkoprofilové klávesy, které zajišťují efektivní a pohodlné psaní. To vše zapojíte pomoci USB portu k vašemu PC. ➠MÁM I DALŠÍ INZERÁTY (stačí kliknout na jméno inzerce) Odesílám nejpozději do 24 hod v pracovní dny ☑Balíkovna(pošta) +80Kč (dobírkou+120Kč) ☑PPL 150Kč(dobírkou +200Kč) ☑Zásilkovna +150Kč (dobírkou+200Kč) ☑Osobně Ostrava předem dle domluvy. ☑DOVOZ předem dle domluvy od 150Kč
Klávesnice genius slimstar
Použitá klávesice genius slimstar, byla použita zhruba 50 hodin (funkční)
Klávesnice Genius SlimStar i220
Prodám plně funkční drátovou klávesnici Genius SlimStar i220 ve velmi pěkném stavu - viz. foto. Připojení přes USB. Možnost zaslání přes ČP, PPL nebo Zásilkovnu. Na dobírku zasílám pouze po zaplacení poštovného předem na účet. Klávesnici je možné si prohlédnout a vyzvednout v Olomouci.
Genius GX Gaming Scorpion M8-610+Genius GX-Gaming Manticore
Dobrý den, prodám tento herní set, který jsem zakoupil na konci roku 2015. 1) herní klávesnice Genius GX-Gaming Manticore ( Klávesnice má oděrky na lesklém plastu po celém obvodu (od hubice při vysávání prachu). Při čištění klávesnice jsem poškodil pravé tlačítko ALT. (Vypadává, ale funguje.) 2) herní myš Genius GX Gaming Scorpion M8-610 ( Myš je ve skvělém stavu. Obojí jsem využíval k ntb, který jsem často nepoužíval. Nemám pro ně využití. Obojí bude dodáno v origo krabicích včetně příslušenství. Před prodejem vše vyčistím od povrchových nečistot.
Herní klávesnice "Genius GX Gaming Scorpion K215"
Nabízíme Vám originální "klávesnici Genius GX Gaming Scorpion K215" s duhovým podsvícením v originálním balení. Byla používaná 18 měsíců a je plně funkční. Chybí pravý držák pod klávesnicí. Není problém dokoupit třeba na "AE" za levnou cenu, popř. nemusíte držáky využívat. Prodáváme z důvodu přechodu na notebook. Popis: Herní klávesnice nabízí duhové podsvícení a povrch odolný proti polití. Jedná se o momentálně nejlevnější kousek ze série GX Gaming Scorpion a je kompatibilní s operačním systémem Windows 10. Klávesy mají oproti klasické klávesnici poloviční výšku, díky čemuž je hraní rychlejší, pohodlnější a vydrží déle. Připraveno je deset multimediálních kláves, mezi kterými nechybí ani Vpřed, Zpět, Domů, ovládání přehrávače a regulace hlasitosti. Vlastnosti: Výrobce: Genius Typ rozhraní: drátové Herní: ano Lokalizace - česká Podsvícení: ano Počet multimediálních kláves: 12 Konektor: USB Délka kabelu: 150 cm Rozměry: 467 x 190 x 28 mm Hmotnost: g Obsah balení: 1x Herní klávesnice "Genius GX Gaming Scorpion K215" 1x Originální krabice Genius Převzetí v Ostravě nebo zaslání.
Microsoft Wireless Comfort 5050 bezdrátová klávesnice s myší
STAV - POUZE ROZBALENO - Záruka 12 měsíců! K dispozici několik kusů. Klávesnice nemá CZ/SK Popisky - viz foto Zaslání je možné po celé ČR, cena dopravného: 85Kč - výdejní místa po ČR Zásilk. (platba předem) 135Kč - kurýr (platba předem) 180Kč - kurýr (dobírka) 185Kč - Pošta - balík do ruky (platba předem) Microsoft Comfort Desktop 5050 patří do rodiny setu klávesnice a myši od jednoho z předních výrobců softwaru a to konkrétně od společnosti Microsoft. Firma Microsoft má řadu zkušeností ve výrobě počítačových periférii, takže klávesnice a myš z tohoto setu představuje dokonalé zařízení do vašeho obýváku nebo i do kanceláře. Hlavní výhody a funkce Klávesnice - Ergonomická konstrukce - Prohnutý tvar pro přirozené držení a pohodlnou polohu zápěstí - Opěrka zápěstí podpírá dlaně a brání práci s prohnutým zápěstím. - Technologie AES chránící vaše údaje šifrováním odesílaných informací o použitých klávesách - Bezdrátová - Kompatibilní s Xbox One Play a Charge Kit, Xbox One Chat Headset, Xbox One Stereo Headset - Programovatelné klávesové zkratky pro rychlý přístup k oblíbeným programům Myš - Technologie Microsoft BlueTrack Technology - Ovládání pravou i levou rukou - Programovatelná tlačítka zkratek pro rychlý přístup k oblíbeným programům Ergonomický set klávesnice, myš Průměrně stráví každý uživatel u počítače až 6 hodin přičemž 89% všech uživatelů používá nevhodné příslušenství, které při častém a dlouhodobém používání způsobuje nepříjemnou bolest v oblasti zápěstí. Tato ergonomická klávesnice a myš společnosti Microsoft se těmto obtížím snaží předcházet. Zakřivená klávesnice s pohodlnou opěrkou pro dlaně spolu se zaoblenou myší přispívají svou ergonomií ke snížení tlaku na oblast karpálních tunelů a korigují pronaci zápěstí. Multimediální a rychlé klávesy Při pohledu na horní část klávesnice nemůžete přehlédnout klávesy, které jsou určeny pro komunikaci a surfování po internetu - můžete si nadefinovat oblíbené stránky, spustit e-mailovou aplikaci, komunikační program Messenger a podobně. Zapomenuto nebylo ani na ovládání samotných multimedií, takže posunutí skladby či změnu hlasitosti již nemusíte hledat myší příslušná tlačítka na monitoru. Optická myš s technologií BlueTrack Bezchybný pohyb po pracovní ploše zajišťuje technologie Microsoft BlueTrack, kombinující v sobě výkonnost optiky a přesnost laseru, přičemž vyniká vyspělým snímáním pohybu na prakticky každém povrchu. Klasická sestava tlačítek a kolečka uspokojí většinu běžných uživatelů. Myš stejně jako klávesnice disponuje ergonomickým designem a umožňuje vám použití v pravé i v levé ruce. 128bitové šifrování AES Tato klávesnice nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard, která byla navržena tak, aby pomohla šifrováním psaného textu ochránit vaše údaje. Každá klávesnice je trvale spárována s přijímačem v továrně