inzerce, prodej, prodám, bazar

Klavír - koncertní piano Petrof po gen. opravě 003PC

Kategorie: Klávesové nástroje

Nabízím černé pianino české značky Petrof v perfektním stavu a bez nutnosti dalších investic. Piano má nádherný zvuk, je vysoké 131 cm a prošlo generální opravou.

Zdarma:
- židlička
- šerpa na ochranu kláves
- metronom / vlhkoměr
- doprava po celé ČR
- 5 let záruka
- slevy na servis a ladění

Piano si můžete po předchozí telefonické domluvě kdykoliv prohlédnout a vyzkoušet, případně si z naší široké nabídky vybrat jiné. Pro více informací volejte na tel. číslo uvedené pod inzerátem, podívejte se i na mé další nabídky.
Klavír - koncertní piano Petrof po gen. opravě 003PC
Podobné inzeráty
Prodám koncertní křídlo PETROF
Prodám koncertní křídlo PETROF, model 3, op. č. 531750 ve perfektním stavu. Klavír byl vyroben pro klavíristu Michala Maška ( a byl zhotoven jako lepší provedení firmy PETROF, mechanika firmy RENER ze Štutgartu SNR a další vylepšení v provedení, nejedná se o běžný výrobek. K dispozici soudní znalecký posudek. Cena: cca 700.000,- Kč - při rychlém jednání 10% sleva. Kontakt 00420 080 059, E-mail: okimf@
Koupím klavír zn. Bösendorfer
Koupím klavír zn. Bösendorfer s anglickou nebo poloanglickou mechanikou. Za klavír s anglickou mechanikou a osmdesátiosmi klávesami dám 80 000 Kč. Za klavír s anglickou mechanikou a osmdesátipěti klávesami dám 40 000 Kč. Za klavír s poloanglickou mechanikou a osmdesátiosmi klávesami dám 50 000 Kč. Za klavír s poloanglickou mechanikou a osmdesátipěti klávesami dám 25 000 Kč. Nástroj může být i ve špatném stavu, vhodný na generální opravu. Špatný stav nesnižuje kupní cenu. Stěhování a doprava zajištěny v celé ČR. Platba v hotovosti. Děkuji za nabídky. anglická mechanika + 88 kláves = 80 000 Kč anglická mechanika + 85 kláves = 40 000 Kč poloanglická mechanika + 88 kláves = 50 000 Kč poloanglická mechanika + 85 kláves = 25 000 Kč Dále mám zájem o klavíry zn. August Förster, C. Bechstein, Blüthner, Petrof, Rösler, Scholze, Steinway & Sons a jiné. Mám zájem i o některé typy klavírů zn. Bösendorfer s vídeňskou mechanikou. Kupní cena dohodou.
PETROF AKORD klavír piano
prodám roky nevyužívaný klavír Petrof Akord. Uskladněn v suchu v obýváku. Bezproblémové stěhování z rodinného domu 1. patro (přízemí) Cena dohodou. piano, pianino, piáno, PIANOHAUS LUTZ KOMOTAU
Černé piano Petrof - Solton r.v. 1993
Prodám pěkné české piano Solton - Petrof. Piano bylo vyrobeno firmou Petrof pro německý trh. Výška piana je 110 cm. Jedná se o střední model model - pěkný zvuk. Piano je prakticky nehrané, mechanika Tofa. 1. majitel. Povrch je černý vysoký lesk. Pianino má 3. pedál - moderátor na ztišení hry. Rok výroby 1993. K pianinu je možné přikoupit novou výškově nastavitelnou klavírní židli beethovenku v barvě piana (černý lesk) za 2000,- Kč Na dopravě a stěhování je možné se domluvit. Podívejte se i na mé další inzeráty, nabízím více pianin.
Piano Weinbach 118 - Petrof
Prodám moc pěkné kvalitní české piano Weinbach z portfolia firmy Petrof - model 118, výška pianina 118cm. Jedná se o piano vyšší modelové řady s plným pěkným zvukem. Piano je po 1. majiteli, který ho kupoval jako nové v roce 1990. Piano je málo hrané, moc pěkný stav mechaniky a kladívek. Povrch je hnědý lesk - ořech. Pianino má 3. pedál - moderátor na ztišení hry. Rok výroby 1989. K pianu můžu přidat klavírní židli. Na dopravě a stěhování je možné se domluvit. Podívejte se i na mé další inzeráty, nabízím více pianin.
Prodám celopancéřové piano, pianino, klavír Petrof- Rosler
Prodám celopancéřové piano, pianino, klavír Petrof - Rosler. Nástroj má seřízenou mechaniku. Je naladěný na frekvenci A 440 Hz a má pětiletou záruku. Vše bez dalších investic. Po domluvě je možné nástroj levně dopravit a nastěhovat. Podrobnější informace Vám rád sdělím telefonicky. Pianino se nachází v Hranicích.