inzerce, prodej, prodám, bazar

Klec pro hlodavce

Kategorie: Drobní savci

Prodám klec Small Animal Jewel pro menší hlodavce (myška, křeček, pískomil) 50,5x28x22cm. Praktické vrchní otevírání, odnímatelný spodek pro snadnou údržbu. Obsahuje plastové patro, kolotoč, pítko a keramickou misku. K tomu navíc plastová běhací koule pro hlodavce Ferplast průměru 18cm. Vše v bezvadném stavu, po jednom křečkovi. Osobní odběr Praha 8.
Klec pro hlodavce
Podobné inzeráty
Klec na větší hlodavce hlodavce 500,-
Prodám klec na větší hlodavce 95x45x45. Klec byla používaná pouze 1 rok morčetem. Klec byla zakoupena s prasklým rohem - nemá na funkci vliv. Záchod pro hlodavce je v ceně.
Vybavená klec pro hlodavce
Používaná vybavená klec pro hlodavce. Rozměry 49x21x28 (DxVxŠ). Vybavení v kleci je v relativně dobrém stavu, pouze sem tam pokousané, ale stále dobrá klec, která ještě poslouží pro další křečíky nebo jiné hlodavce. Dno klece má v rozích známky od používání, vše je ale samozřejmě umyto. Mříže jsou také mírně okousané, ale není to nic na závadu. Klec obsahuje: - plastové rohové patro s domečkem, který lze sundat a žebřík - miska - plastová toaleta, která se dá upevnit k mřížím drátkem - plastový kolotoč - dřevěný domeček a malá dřevěná hračka Otevírání klece je nahoře a ke dnu se upevní za plastové háčky. Lze na osobní odběr či posláním na adresu. Cena je uvedena bez dopravy.
Klec DUNA Mini Hamster 55x39x27cm křeček růžová
Uplně nová, ještě v krabici. Nevhodný dar. Klec pro hlodavce DUNA Mini Hamster je plastová klec pro zamezení znečišťování okolí klece. Klec se skládá z hlavní spodní barevné části, horní pruhledné části, která je osazena kovovou mřížkou pro spolehlivou cirkulaci vzduchu a pro vyndávání mazlíčka ven. Horní díl i mřížka jsou vybaveny klipy pro zajištění. Horní díl pak lze snadno odělit a vyčistit klec od nečostot. Klec obsahuje misku, napáječku, domeček, běhací kolo, žebřík a mezipatro.
klec pro hlodavce - myš, křeček vč. příslušenství
Prodám klec pro hlodavce v dobrém stavu viz foto - používaná pouze 1 měsíc, čistá, vydenzifikovaná - nyní uskladněna v garáži (zbytečně se na ni práší). Klec je vhodná zejména pro myši, křečka a jiné drobné hlodavce. Součástí klece je kolotoč a domeček viz obrázky. Cena je za komplet. Rozměry klece: 39x25,5x22 (dxšxv). Barva klece: zelená s šedivými doplňky. Materiál: Plast a kov. Při rychlém jednání za 400kč. Inzerát platí do smazání. Preferuji osobní odběr - Písek, občas Strakonice, ale po domluvě je možno zaslat přes Zásilkovnu (dopravné platí vždy kupující předem na účet)!
Klec pro křečka
Dobrý den,prodám klec +krmivo a podestýlku a vybavení klece. Cena za komplet je 600, - Vitekraft (krmivo) je otevreno 19.2.2023, brit granule zbytek. Podestýlka též nové otevřená. Piti pro hlodavce s joden NEOTEVŘENÁ spotřeba do 12/2023, A písek na čištění srsti. Samostatně podestýlka kukuřičná za 70,- Písek pro hlodavce 50,- Komplet jídlo za 100,- Pití s jódem za 70,- Klec + vybavení za 310,-
Výbava pro hlodavce
Prodám klec pro hlodavce 58x37 cm. Klec je se seníkem,miskou na krmení,záchodkem, lopatkou na bobky a nůžkama na drápky. Klec je opotřebovaná,ale funkční.Pouze osobní předání.