inzerce, prodej, prodám, bazar

Klec pro králíka

Kategorie: Králíci

Prodám klec pro králíka, rozměry 100 x 62,5 x 51 cm

V kleci není původní plastové patro, ale dokupovaný dřevěný domeček. Přidávám nepoužitý zásobník na seno, který ke klwci patří a pítko.

Vady: pokousané dřevo, spodní plast v místě, kde byl záchodek, špinavá a nejde vyčistit do původního stavu, zůstává flek

Důvod prodeje: koupě nové větší klece

Pouze osobní vyzvednutí v nerozestavěném stavu.

Před předáním bude klec ještě důkladně vydensifikována.

Původní cena klece: 2 Kč
Původní cena domečku: 999 Kč
Klec pro králíka
Podobné inzeráty
Klec pro králíka na kolečkách
Dobrý den. Prodám klec pro králíka s vybavením. Vše co je na fotce. Misky, postroj, tulipytlíky, lahev, klícka na seno, pytel a půl ASANPETu, atd atd. Klec je značky Kamír. Má vnitřní nátěr s certifikací na dětské hračky. Domečky mírně okousané od morčete a chybí jedno kolečko. Rozměry ve fotkách. Současná cena nové klece je cca 4500. Při rychlém jednání možná sleva.
Klec a přepravka na králíka
nabízím klec na králíka 95x56x46 cca rok stará + přepravku 32x48x29 téměř nová je možno odebrat i samostatně klec 1000Kč, přepravka 300Kč v případě zájmu přidám 2x toaletu plast a napájecí lahev.
Klec pro zakrslého králíka + přepravní box
Prodám klec pro zakrslého králíka nebo morče, v dobrém stavu, vrchní i boční otevírání. Rozměry: 119cm x 59cm x 49cm. V ceně je i přepravní box.
Klec pro kralika
Prodám funkční klec pro kralika s domeckem
Prodám klec s vybavenim a kralika
Prodám klec s vybavením a králika samce. Letíme pryč a potřebujeme mu najít nový domov do dobrých podmínek. Kdybych to nezvedla tak pište prosím do sms
Klec na morče, králíka
Prodam klec na morče, nebo králíka. Rozměr 55x100