inzerce, prodej, prodám, bazar

Klec pro králíka, morče, křečky.....

Kategorie: Drobní savci

Prodám používanou, ale zachovalou klec rozměru 77 x 46 x v.34, včetně dvou seníků, Zn. Small Animal. Drobně ohlodané rohy viz foto jinak plně funkčni.
Klec pro králíka, morče, křečky.....
Podobné inzeráty
Klec pro morče nebo králíka
Prodám pěknou málo použitou klec pro morče nebo králíka. Součástí je domeček, miska, nápojka na vodu, držák na seno. Rozměry: délka 94cm, šířka 56, výška 46. Pouze osobní převzetí.
Skinny morče a alpaka morce
2xmorce kluci(staří 2 roky ) ,s PP plus celá výbava Odběr jen morčat 500 Kč za obe dohromady (podmínka ,ze zůstanou spolu ) Nebo komplet s celou výbavou za 2000 Kč Skinny morče a alpaka morče ,oba z jedné chovná stanice ,zvyklé být spolu už od mala. Papíry původu ,různé pelisky,koberečky,deky …na které jsou kluci zvykli ,pelety , piliny,pytel sušeného sena ze zahrady ,granule ,velká klec velikost 120 x 60 Cm .,pitko,senik,baračky ,miska … každý den zvyklý na mrkev nebo jinou zeleninu, trávu také každý den a vojtěškové granule .. deka okolo klece jde sundat ,je tam aby nesla zima od zdi .pro více fotek a informaci pište nebo volejte ,se vším mohu poradit nebo vysvětlit Kontakt :
Prodám klec na krecky
Prodám klec na krecky. Vrchní klec za 150,- Spodní 250,- Osobní odběr
Drevena klec
Prodam na miru delanou drevenou klec. Vhodne pro morcata, kralika a pod. Klec je z neosetreneho dreva ktere muzou zviratka okusovat. Oteviratelna ze predu i z vrchu. Na strane uzaviratelny vychod pro pripad pristupu zviratek mimo klec. 3 poschodi, domek soucasti klece. K dispozici i dalsi dreveny domek, 2 pelisky a drevene krmitko na dobrutky za 500,- Viz. foto. Klec ma znamky pouziti, pouzivana cca rok. 62x85x125cm / Š x V x D Preferuji kontakt pres email.
Klec DUNA Mini Hamster 55x39x27cm křeček růžová
Uplně nová, ještě v krabici. Nevhodný dar. Klec pro hlodavce DUNA Mini Hamster je plastová klec pro zamezení znečišťování okolí klece. Klec se skládá z hlavní spodní barevné části, horní pruhledné části, která je osazena kovovou mřížkou pro spolehlivou cirkulaci vzduchu a pro vyndávání mazlíčka ven. Horní díl i mřížka jsou vybaveny klipy pro zajištění. Horní díl pak lze snadno odělit a vyčistit klec od nečostot. Klec obsahuje misku, napáječku, domeček, běhací kolo, žebřík a mezipatro.
Pro křečka, pro morče
Prodám kolotoče pro křečka, morče. Pítko pro morče nebo králika. Cena dohodou.