inzerce, prodej, prodám, bazar

Klec pro osmáky

Kategorie: Drobní savci

Prodám klec, skříň a nástavbu pro menší domácí mazlíčky. Jedná se o 300 litrové akvárium s podobně velkou nástavbou nahoře. Měli jsme v ní dva Osmáky, pro které to byl velký komfortní luxus :). pro králíky, leguány apod. vhodné. Ideálně vše jako celek. Při odběru kompletu, možnost dohody o ceně.
K vyzvednutí ve Vranově nad Dyjí. Případně možnost dopravy do Blížkovic.
Klec pro osmáky
Podobné inzeráty
2 osmáci degu
Nabízím terárium za 1500,- 2 osmáky degu - 4 roky a půl roku - zdarma Oba jsou velmi kontaktní a zvyklí na ruku, dokonce si přijdou pro mňamku na zavolání běhací disk - zdarma kovovou kouli na seno - zdarma běhací kouli - zdarma Vlastní odvoz - Olomouc Terárium prodáváme pouze s osmáky. Případně je možné si přijet pouze pro osmáky. Hračky dám s osmákům zdarma..
Klec DUNA Mini Hamster 55x39x27cm křeček růžová
Uplně nová, ještě v krabici. Nevhodný dar. Klec pro hlodavce DUNA Mini Hamster je plastová klec pro zamezení znečišťování okolí klece. Klec se skládá z hlavní spodní barevné části, horní pruhledné části, která je osazena kovovou mřížkou pro spolehlivou cirkulaci vzduchu a pro vyndávání mazlíčka ven. Horní díl i mřížka jsou vybaveny klipy pro zajištění. Horní díl pak lze snadno odělit a vyčistit klec od nečostot. Klec obsahuje misku, napáječku, domeček, běhací kolo, žebřík a mezipatro.
Klec pro osmaky
Nabízím velkou klec pro hlodavce bez příslušenství vel.65 x 54 x 150 cm.Klec bude rozložená a vytištěna.Pouze osobní předání
Drevena klec
Prodam na miru delanou drevenou klec. Vhodne pro morcata, kralika a pod. Klec je z neosetreneho dreva ktere muzou zviratka okusovat. Oteviratelna ze predu i z vrchu. Na strane uzaviratelny vychod pro pripad pristupu zviratek mimo klec. 3 poschodi, domek soucasti klece. K dispozici i dalsi dreveny domek, 2 pelisky a drevene krmitko na dobrutky za 500,- Viz. foto. Klec ma znamky pouziti, pouzivana cca rok. 62x85x125cm / Š x V x D Preferuji kontakt pres email.
Sháním osmáky
Kdo daruje osmáky degu , samce nebo samičku. Okolí Tábora.
Daruji do dobrých rukou 2 osmáky
Z důvodu stěhování na jaře daruji 2 osmáky s vybavenou klecí.