inzerce, prodej, prodám, bazar

Klempíř s NJ

Kategorie: Řemeslné práce

1. Náplň práce:
Plnění zakázek u našeho Německého zákazníka, jedná se o samostatnou práci na velice zajímávích zakázkách k dispozici Vám bude služební vůz a základní vybavení a také materiál. Pracovat se bude ve dvojci.
2. Co nabízíme, požadujeme:
Nabízíme možnost vyplácení týdenních záloh až 400€/týden.
Ubytování zajištěno a hrazeno náší firmou.
Denně se pracuje cca 10 hodin - dle dohody.
Možnost pracovat i o víkendu. (Pokud se budete pohybovat dál od hranic c ČR)
Požadujeme Nj na úrovni komunkace -> A2 a lepší.
Mzdové podmínky až 5500€/měs.
Pokud Vás zaujala nabídka, ozvěte se nám na číslo: 737 696
Dobrá fyzická kondice (jde o práci ve výškách)
Splatnost fakturace 14/14
možnost zaměstnání i na HPP a DPP.
Vyžadujeme čistý trestní rejstřík pordmínku!
Vyučení v oboru Klempíř/Pokrývač nutností.
Jedná se o dlohodobou zakázku.
Klempíř s NJ
Podobné inzeráty
Klempíř, pokrývač, izolatér, zedník, fasádník, stav.zámečník
Stavební firma se zaměřením na kompletní řešení staveb (revitalizace BD, rekonstrukce střech, VZT, tepelná čerpadla, elektroinstalace) hledá pracovníky pro obsazení jednotlivých pozic. Požadujeme:manuální zručnost, spolehlivost, praxe v oboru min. 2 roky Řidičský průkaz sk.B výhodou Pracovní podmínky - dohodou při osobním jednání
Přijmeme dělníka - brigádníka - autoservis dílna
Přijmeme mechanika do autodílny na autovrakovišti. Klidně i na brigádu . Nepotřebuji výuční list, spíše někoho zručného kdo si poradí. Znalost - autoservis pneuservis klempíř atd. Platba denně.... Více info na tel. Praha 9 Satalice
Klempíř
Přijmeme stavebního klempíře. Hlavní náplní práce je pokládka parapetů. Požadujeme praxi v oboru. Práce převážně Brno, Brno - venkov, Blansko Možnost pracovat na HPP nebo ŽL.
Izolater, klempíř
Hledáme klempíře, izolatéry (průmyslové izolace) , se zkušenostmi v oboru. Jedná se o práce převážně na Třinecku a okolí. Nabízíme dobré platové ohodnocení,hlavní pracovní poměr, dobrý kolektiv. Prémie a bonusy, 13 plat. Pracovní doba pondělí až čtvrtek.
Autodílna Moravany - automechanik
Dobrý den, do zavedeného autoservisu v Moravanech u Brna přijmeme šikovného kolegu na pozici mechanik/klempíř. Požadujeme zkušenost v oboru, samostatnost, spolehlivost, nasazení a chuť pracovat. Práce v nových, moderních prostorách zavedeného autoservisu s moderním vybavením, zázemím a přátelským kolektivem. Nabízíme motivační finanční ohodnocení, které se odvíjí od zkušeností a dobře odvedené práce.
Pokrývač Tesař Klempiř
Hledáme kolegu na práce na Střechách.Žl nebo na dohodu.Liberecky kraj Praxe vítána.