inzerce, prodej, prodám, bazar

Kleště z vyvážečky

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám použité funkční kleště z vyvážečky.
Kleště z vyvážečky
Podobné inzeráty
Hydraulický drapák GRA-L pro bagr/jeřáb
Nabízím k prodeji: Hydraulický drapák GRA-L 19 Hydraulický drapák GRA-L 16 Hydraulický drapák GRA-L 19 na dřevo kulatinu pro traktorové vyvážečky, hydraulické ruky, jeřáby, nakladače. Maximální rozevření 1300mm, Obsah kleštin 0,19 m2 Pracovní tlak 250Bar Nosnost 1800kg, šířka 326mm Přítlačná síla 10,6 kNm (1080kg), Váha jen 92kg Drapáky je vyroben podle nejvyšších standardů kvality a z vysokopevnostních materiálů Strenx 700 a S355. Díky použitým materiálů mají vysokou životnost a nízkou váhu. Všechny čepy jsou s maznicí. Kleště na dřevo, drapák na kulatinu, lesnický drapák. Vhodné pro všechny jeřáby Fassi, Kesla, Epsilon, Jonsered, Palms, Hiab, PM, HMF, Effer, Atlas, Agama, BMF, Farma, Multiforest, Oniar, Binderberger, Palfinger, Loglift atd. K dispozici také další velikosti. Mohu dodat také s rotátorem a závěsem Formiko. Drapáky se zárukou. Cena je 24 900.- bez DPH, 30 129.- s DPH. možnost odpočtu DPH Drapák GRA-L 16 na dřevo kulatinu pro traktorové vyvážečky, hydraulické ruky, jeřáby, nakladače. Maximální rozevření 1100mm, Obsah kleštin 0,16 m2 Pracovní tlak 250Bar Nosnost 1000kg, šířka 262mm Přítlačná síla 7.8 kNm, Váha jen 52kg Drapáky je vyroben podle nejvyšších standardů kvality a z vysokopevnostních materiálů Strenx 700 a S355. Díky použitým materiálů mají vysokou životnost a nízkou váhu. Všechny čepy jsou s maznicí. kleště na dřevo, drapák na kulatinu, lesnický drapák. Vhodné pro všechny jeřáby Kesla, Epsilon, Jonsered, Palms, Hiab, PM, HMF, Effer, Atlas, Agama, BMF, Farma, Multiforest, Oniar, Binderberger atd. K dispozici také další velikosti. Mohu dodat také s rotátorem Formiko. Drapáky se zárukou. Cena je 22 500,- bez DPH, 27 225,- s DPH. možnost odpočtu DPH Osobní odběr v Přerově nebo vám zašlu na dobírku nebo platba převodem kamkoliv v ČR a na Slovensko. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.
kleště na kulatinu , drapák na dřevo
Prodám drapák na kulatinu dřevo , kleště na nakladač , kleště na manipulator , jsou na velké kmeny. kleště jsou velice masivní nejedna se o hrachovinu z plechu z Polska a nebo Činy . Poctivý kus materiálu, uchycení možnost dovařit na jakýkoliv nakladač.
Kleště na manipulaci a dělení balíků Keltec
Prodám kleště na manipulaci a dělení balíků od firmy Keltec. Stroj se zárukou. • Velice snadné a rychlé rozdělení zabalených balíků • Rozdělení a vysypání obsahu balíku v místě krmení nebo do krmného vozu • Zbytky sítě (provázku) a fólie zůstanou uchyceny v kleštích • Univerzální použití - siláž, seno nebo sláma • Inovativní design a způsob řezání zabezpečuje, aby v obsahu balíku nezůstaly zbytky fólie. Fólie je zachycena mezi plastovými držáky v horní části kleští. • Lze použít i pro dělení balíků sena či slámy. • Fólie i síť zůstává v kleštích po vysypání obsahu balíku. Proto jsou dělící kleště vhodné pro plnění krmných vozů i pro přímou distribuci krmiva dobytku. • Dělící kleště potřebují k plnohodnotné práci pouze jeden dvojčinný hydraulický okruh. • Pomocí příslušného adaptéru lze použít na jakýkoliv typ nakladače. Technické údaje: šířka 1,6m výška 1,9m hloubka 1,4m Hmotnost cca 500kg Stroj potřebuje jeden hydraulický okruh. K vidění v obci Záluží u Hořovic Cena bez DPH
Kleště na dřevo
Prodám kleště na dřevo vhodné na vyvazecky nebo na auto cena k jednání 18000kc
Kleště na kulatinu typ BASIC 105, obsah 0,16 m2
Kvalitní nový drapák Basic 105, výrobce ICM na dřevo, na kulatinu pro traktorové vyvážečky, hydraulické ruky Parametry: Maximální rozevření 1035 mm obsah kleští 0,16 m2 pracovní tlak 250 Bar nosnost 1000 kg šířka 310 mm Svěrná síla 9000 N Hmotnost 72 kg Drapáky je vyroben podle nejvyšších standardů kvality. Všechny čepy jsou s maznicí. kleště na dřevo, drapák na kulatinu, lesnický drapák. Vhodné pro všechny jeřáby Stepa, Kesla, Epsilon, Palfinger, Jonsered, Palms, Hiab, Fassi, PM, HMF, Effer, Atlas, Agama, BMF, Farma, Multiforest, atd. K dispozici také další velikosti 0,24m2 a 0,3m2. Mohu dodat také s rotátorem a závěsem rotátoru. Cena 14900 bez DPH, záruka Větší velikosti: Basic 130 (0,24m2) cena 19900 Kč +DPH Basic 150 (0,30m2) cena 38900 Kč +DPH Osobní odběr v Olomouci nebo vám zašlu na dobírku nebo předplatbu kamkoliv v ČR, na Slovensko i jinde V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat.
Rám vyvážečky dřeva
Dobrý den, z plánu sešlo tak bych chtěl nabídnou rám pro stavbu vyvážečky dřeva. Vyvážečka, ukt,les,naviják,