inzerce, prodej, prodám, bazar

klimatizace prodej

Kategorie: Digestoře

klimatizace gree
klimatizace prodej
Podobné inzeráty
Nerez profi digestoře
Prodam dvě nerez profi digestoře do gastro kuchyně. Součástí je i vzduhotechnika včetně potrubí, regulační klapy, motoru. Vše bylo vyrobeno na zakázku společnosti "Fifa mont s.r.o." digestor a vzduchotechnika jsou v perfektním stavu. V provozu pouze jeden rok. V cene je zahrnut profesionální ventilátor do potrubí Ø 315 mm s teplotním čidlem a regulátorem otáček. Rozměry jedne digestoře: šířka 100cm, výška 80cm, hloubka 24cm Preferuji prodej celku. Původní cena: 80000 CZK ( viz. Faktura)
Digestoř FABER T-LIGHT ISOLA EV8 WH MATT A100
Prodám 3 roky požívanou digestoř Faber se sadou na externího motoru Faber EVJ 4. Barva bílá. Bez poškození, vyčištěna. Prodej z důvodu přestavby interiéru.
Prodej digestoře
Prodám El.digestoř Elektrolux a Efc 9411X, nová, nepoužitá,původní cena 5300.-kč v originál krabici
ELICA TUBE PRO ISLAND BL MAT/A/43,nová se zárukou
ELICA TUBE PRO ISLAND BL MAT/A/43. Stará cca 4 měsíce viz doklad/ záruka. Nevybalená,koupený špatný typ proto prodej.
Concept OPK3560bc nová
Zdravim, mám na prodej černou komínovou digestoř Concept OPK3560bc s výkonem 537,3 m³/hod v záruce do 10.7.2024. Digestoř je nová, nepoužitá. Je pouze rozbalená. Zájemci pište prosím na email:
Komínová digestoř
Prodám komínovou moderní digestoř kupovaná v září 2022. Je jako nová komín úplně nový zabalený . Prodej z důvodu přechodu na klasický nízký. Na podvodné inzeráty nereagují! Mohu zaslat po platbě předem na účet přes úsporný balík.