inzerce, prodej, prodám, bazar

klimatizace sinclair amc 14aa

Kategorie: Klimatizace

Prodám funkční vyčištěnou přenosnou klimatizaci sinclair amc 14aa.
klimatizace sinclair amc 14aa
Podobné inzeráty
Klimatizace Sinclair Amc 14Aa
Prodám málo používanou mobilní klimatizaci Sinclair Amc 14Aa ve výborném stavu.
Mobilni klimatizace sinclair AMC-11AN
Klimatizace je plně funkční umí i topit. Parametry viz. foto štítku
Mobilní klimatizace Sinclair AMC-14AN1
Prodám mobilní klimatizační jednotku Sinclair AMC-14AN1 o výkonu 4kW. Hravě si poradí i s větší místností. Dohromady běžela tak 10x, používali jsme ji v bytě a po přestěhování do domku již není potřeba. Chladí, topí, větrá a odvlhčuje. Má i dálkové ovládání. Původní cena 15tis. Osobní předání v Brně
Klimatizace Sinclair ASHC-07x2+ 12SC 3+1 multisplit
Klimatizace Sinclair multisplitova se 3 vnitrnimi a 1 venkovni jednotkou. Ke klimatizaci jsou k dispozici 3 ovladace. Chladici plyn je uchovan uvnitr expanznich nadob venkovni jednotky. Klimatizace neumi topit. Kouknete na fotky stitku pro technicka data. Klimatizace je v pěkném stavu, plne funkční.
Klimatizace Sinclair
Klimatizace Sinclair AMC-12Aa plně funkční. Bez dálkového ovládání.
Klimatizace Sinclair s materiálem a montáží.
Klimatizace Sinclair - vhodné pro vytápění, máme více typů a provedení. Vše nové nepoužité se zárukou 3 roky, bez nutnosti servisu. ( Doklad a faktura s IČO ) Přesné označení Sinclair SIH09BIR + SOH09BIR.Topný výkon 2,8 kW a příkon 700 Wat. Do prostoru max 70m3.Tepelné čerpadlo vzduch / vzduch s Invertorem. Uvedená cena je včetně montáže a materiálu do 3 metrů propojení. Cena 24990 Kč je uvedena včetně DPH 15%. Nabídka platí pro rodinné domy. Doprava max 50 km od sídla firmy Boršice 687 09. V případě zájmu, provádíme zaměření a konzultaci u Vás před realizací nezávazně zdarma. Pro dotazy tel . Klimatizace instaluji a servisuji 14 Let.