inzerce, prodej, prodám, bazar

Klipová ladička Intelli IMT-900

Kategorie: Strunné nástroje

Prodám klipovou ladičku Intelli IMT-900. Pracuje na principu přímého snímání rezonancí z hudebního nástroje a hodnoty přenáší na lehce čitelný display s podvícením. Ladička nesnímá zvuk klasickým mikrofonem a tak ji neovlivní ani zvuk z ostatních nástrojů, které ladí v okolí. Je výborně použitelná na živé produkce a do jakéhokoliv typu orchestru.

Technické specifikace
autochromatická ladička pro akustické nástroje
vestavěný vibrační sensor zaručující perfektní naladění
rozsah: 12 tónů, A2 - H7
kalibrace: A = 430 - 449 Hz, postup po 1 Hz
""Quadra Flat Tuning"" - k naladění kytary není potřeba sundávat kapodastr
přehledný LCD display
tolerance: +/- 0,5 centů
funkce automatického vypnutí po 3 minutách bez signálu
napájení: baterie 3V
rozměry: 45 x 45 x 55,8 mm
váha: cca 50 g (včetně nové baterie)
Klipová ladička Intelli IMT-900
Podobné inzeráty
PRODÁM LADIČKU POLYTUNE
Polytune clip - ladí všechny struny na jednou, v dobrém stavu, 100% funkční. Prodávám, protože ji nepoužívám :) (Podívejte se na další fajn nabídky kliknutím dole na jméno "Andy" ;) PolyTune Clip je mnohem víc než jen klipová ladička. Dokonale kombinuje nejmodernější technologický vývoj s nebývalou pozorností na estetiku a funkčnost. PolyTune Clip přináší způsob ladění, který je bezkonkurenční v rychlosti, přesnosti a uživatelské pohodlnosti. Nejen že je PolyTune Clip nejlepší PolyTune, která kdy byla vyrobena, je to totiž nejlepší ladička vůbec. Nejmodernější klipová ladička na trhu Polyfonní režim ladění všech strun najednou Stroboskopický režim ladění s přesností ± 0,02 centu Mimořádně jasný a snadno čitelný display Adaptivní display, zajistí perfektní čitelnost bez ohledu na to, kam PolyTune Clip umístíte Elegantní a odolný design Vysoce kvalitní klip z nerezové oceli Flat a capo režim ladění Parametry Rozsah: A0 - C8 Frekvence: 435 - 445 Hz Typ ladičky: Klipová Napájení: CR2032 Baterie Vhodné pro: Univerzální Obsah balení: Ladička, baterie Barva: Černá
Ladička NS Micro Soundhole Tuner D’Addario USA:
NS Micro Soundhole Tuner je chromatická ladička, kterou jednoduše umístíte do ozvučnice nástrojů. Je vhodná pro akustické kytary, ale i jiné akustické nástroje s tloušťkou přední desky nepřesahující 3,81 mm. Díky nenápadnému umístění lze ladičku na kytaře nechat i při vystoupení a také jí není třeba sundávat při uložení kytary do obalu. Zvuk je snímán pomocí piezo snímače. Samozřejmostí je jasný LED displej s barevnou indikací. Parametry Rozsah: N/A Frekvence: 435 - 445 Hz Typ ladičky: Klasická Napájení: CR2032 Baterie Vhodné pro: Univerzální Barva: Černá Ladička je nepoužitá.
Pyramid A-440 Pitch Pipe Ukulele -- Foukací ladička ukulele
Foukací 4-tónová ladička na ukulele. První foto ilustrační, druhé skutečného prodávaného kusu. Ladička je nová a nepoužívaná, zbyla mi tu z uzavřené prodejny hudebních nástrojů. --- Balíkovna 65 Kč, Zásilkovna 79 Kč, kurýr GLS / DPD za 139 Kč. Dopravné na Slovensko a po EU na dotaz, platba lze i v EUR SEPA. Pište prosím na email či formulář níže, na telefonu bývám dostupný vzácně.
Pyramid Pitch Pipe -- Foukací ladička 1-tónová, tón A - Nová
Foukací 1-tónová ladička na tón A. Součástí balení je pouzdro. Ideální do kapsy. Ladička je nová a nepoužívaná, zbyla mi tu z uzavřené prodejny hudebních nástrojů. --- Balíkovna 65 Kč, Zásilkovna 79 Kč, kurýr GLS / DPD za 139 Kč. Dopravné na Slovensko a po EU na dotaz, platba lze i v EUR SEPA. Pište prosím na email či formulář níže, na telefonu bývám dostupný vzácně.
Akustická kytara
Nová,k ní stojan, klipová ladička s displejem,náhradní struny, trsátka a možná i obal I nemusí.
prodej
prodan kytarove kombo fender champion 100xl 100w kytaru gio ibanez,efekt joyo metalfuz caline,pedalova ladicka nuf+2x klipova,napajec efektu,bezdratovy system,3x nastojovy kabel,nastrojove propojovaci kabely+konektory,fotoswitch prepinac kanalu,mikrofon+struny,stojan na kytaru,obal na kytaru+popruh na kytaru,vse v perfektnim stavu max 20x hrano.puvodni cena cta 23000 tisic. nyni za 14500 tel.