inzerce, prodej, prodám, bazar

Klobouk prošívaný ZARA nový

Kategorie: Čepice a Šátky

Prodám nový prošívaný klobouk, nevhodný dátek! S vysačkou! Vel.S
Klobouk prošívaný ZARA nový
Podobné inzeráty
TYROLSKÝ KLOBOUK (NOVÝ)
Nabízím nový tyrolský klobouk bavorák - Oktoberfest. Klobouk má ještě visačku. Je v barvách Oktoberfestu s modrobílou stuhou a pérem. Doručení možné skrze Zásilkovnu, jiného dopravce, nebo osobním předáním dle domluvy v Praze (v centru na náměstí Jana Palacha, případně v Řeporyjích). Inzerát je aktivní do smazání. #klobouk, čepice, halloween, karneval, maska, maškarní, party
Dámský zimní klobouk z tuleně a fialový klobouk
Prodám dámský kožešinový klobouk z tuleně, obvod 56-57 cm, cena 900 Kč. Pozůstalost. Dále pěkný nenošený dámský fialový klobouk s šedou stuhou, 300 Kč. Pište prosím přes odpovědní okénko, ne sms, děkuji.
Prodám zelený pánský klobouk zn. Schuchard, v. 58
Prodám zelený pánský klobouk německé dříve luxusní kloboučnické značky Schuchard - Chevrette. Výrobcem označená velikost 58, ale ve skutečnosti spíše 59. Šířka krempy 6 cm. Klobouk je přes stáří v naprosto dokonalém stavu, nenošený, jako nový. Cena 1,500 Kč. Předání osobně v Praze nebo zaslání přes zásilkovnu s platbou předem na účet nebo na dobírku. Cena poštovného přes zásilkovnu dle zaslání - na výdejní místo s platbou předem 79 Kč, doručení na domácí adresu s platbou předem 109 Kč, s dobírkou na výdejnu 102 Kč a s dobírkou na domácí adresu 132 Kč.
Pánský hnědý klobouk Borsalino superiore, vel. 58
Prodám pánský hnědý klobouk zn. Borsalino, kvalita superiore, velikost 58, šířka krempy 7 cm, s vyšší korunou a šňůrkou na uchycení při velkém větru - viz foto. Klobouk je ve výborném stavu jako nový, nenošený. Cena 4.500 Kč nebo dohodou. Předání osobně v Praze nebo zaslání přes zásilkovnu s platbou předem na účet nebo na dobírku. Cena poštovného přes zásilkovnu dle zaslání - na výdejní místo s platbou předem 79 Kč, doručení na domácí adresu s platbou předem 109 Kč, s dobírkou na výdejnu 102 Kč a s dobírkou na domácí adresu 132 Kč.
Klobouky, různé druhy
1) Klobouk značky a typu Tonak Durit, barva černá, s mašlí. Obvod cca 54 cm (měřeno ručně). Nepoužitý. 449 kč. 2) Klobouk značky a typu Tonak Superflex, barva černá, s mašlí. Obvod cca 54 cm (měřeno ručně). Nepoužitý. 449 Kč. 3) Klobouk značky Karpet, kostkovaný, chlupatý, barva černošedá. Uvedená velikost 57. Materiálové složení 80 % angora, 20 % polyester. 89 Kč. Více viz fotky. (Na žádost lze poslat více fotek.) Převzít lze v Praze po předchozí domluvě v ul. Veronské nám. (Horní Měcholupy, dle domluvy), případně Podleská (Uhříněves, dle domluvy v pracovní dny přes den), Za Valem (Kunratice, dle domluvy večery, víkendy), K Hrušovu (Šterboholy, dle domluvy, nepravidelně). Věci, u kterých to dává smysl, lze po domluvě zaslat přes Zásilkovnu za 84 Kč, nebo Balíkovnu za 70 Kč (79 Kč Zásilkovna, 65 Kč Balíkovna + 5 Kč za práci a materiál) nebo jinak podle domluvy. Podívejte se na další věci k prodeji.
DÁMSKÝ KLOBOUK
DÁMSKÝ KLOBOUK Prodám nepoužívaný dámský bílý klobouk s lesklou růžovou mašlí s gumičkou pod krk. Původní cena: 200,- Kč. CENA NYNÍ: 99,-Kč plus poštovné 100,-Kč. Možnost osobního vyzvednutí ve Starém Městě u UH.