inzerce, prodej, prodám, bazar

Klučičí oblek

Kategorie: Komplety

Prodám klučičí oblek,použitý jen jednou.Oblek má kalhoty vel.152,sako vel.140 ale je větší,sako vel.140 ale je větší.K tomu dám dvě košile jedná s krátkým rukávem a druhá s dlouhým ruk.a kravatu.Kalhoty jsou založené délka jde ještě protáhnout.
Klučičí oblek
Podobné inzeráty
SPOLEČENSKÝ OBLEK
NOVÝ ČERNÝ OBLEK PRO CHLAPCE (sako,kalhoty) VEL 146 11 LET Kalhoty v pase na regulaci Pas cca 2 x 32 cm Délka cca 85 cm Sako šířka cca 2 x 40 cm Délka cca 56 cm Délka rukávu od krku cca 64 cm Oblek jsme kupovali na přijimání, ale nakonec jsme ho nevyužili. PC: 955 kč Bonprix
Dětský oblek vel. 92 + 2 košile
Dětský oblek vel. 92 včetně motýlka a kapesník u v bordó barvě + 2 košile. Nas malý byl v obleku 1x na svatbě v jeho 15 měsících a cca 13 kg. Oblek i košile jsou čisté. Cena za vše 1500,-
Chlapecký oblek zn. HM 122
Prodám chlapecký oblek z HM na slavnostní akce. Je jako nový! Jedná se o velikost 122 /6-7 let. Oblek je lehčí tkaniny, v tmavě modré barvě. Košile jsou už prodané!!! Osobní převzetí Praha 5 nebo dle domluvy, Zásilkovna.
Klučičí oblečení vel. 86-92, 18-24 měsíců
Prodám klučičí oblečení vel. 86-92, 18-24 měsíců, značky RESERVED, OKAY, H&M, LUPILU,DISNEY, ZARA, TCM, POLO by Ralph Lauren a jiné. (tepláky, kalhoty, kraťasy, mikiny, košile kr. i dl. rukáv, punčocháče, čepice, kloboučky, neprosakující brindáky) Vše v dobrém stavu, bez vad, čisté, vyprané. Možnost odběru jako celku i jednotlivých kusů. Osobní předání Praha, Přeštice, Klatovy nebo posílám přes zásilkovnu.
Klučičí oblečení vel. 98-104 (3-4 roky)
Prodám klučičí oblečení, značky H&M, LUPILU, DISNEY, Next, M&S, F&F, MONSOON, MAYORAL&CO. a jiné. (tepláky, legíny, kraťasy, vesta, mikiny, svetry, košile kr. rukáv, trička dl. rukáv) Vše v dobrém stavu, bez vad, čisté, vyprané. Možnost odběru jako celku i jednotlivých kusů. Osobní předání Praha, Přeštice, Klatovy nebo posílám přes zásilkovnu.
Klučičí oblečení vel. 92, 18-24 měsíců
Prodám klučičí oblečení-trička s dlouhým rukávem, mikiny, kalhoty, košile, svetr, overal. Značky: NEXT, Gap, F&F, Palomino C&A, H&M, dopodopo mini a jiné. Možnost odběru i jednotlivých kusů. Osobní předání Praha, Přeštice, Klatovy nebo posílám přes zásilkovnu.