inzerce, prodej, prodám, bazar

Kniha - Biggles vzdušný komodor

Kategorie: Historické romány

* Zachovalá.
* Autor: William Earl Johns.
* Děj: Biggles se vydává po stopě záškodnické jednotky cizí velmoci, která potápí vojenské lodi plující na Dálný východ a do Austrálie. Z úředního pátrání se pro Bigglese tato kauza mění v honbou za pomstu svého kamaráda od 266. letky, kterého tito zločinci bestiálně zavraždili.
Kniha - Biggles vzdušný komodor
Podobné inzeráty
Biggles (W.E.Johns)
Prodám knihy Biggles od velbloudích stíhaček, vzdušný komodor a černý kondor. Cena 390,- Kč/ks, 990,- Kč/celek.
BIGGLES VZDORUJE HÁKOVÉMU KŘÍŽI
Bigglesova dobrodružství v Norsku, vydaní 1993 ,autor Wiliam Earl Johns, kniha v novém stavu
Kniha Jan Žižka - příběh filmu Petra Jakla - nová kniha
Kniha Jan Žižka - příběh filmu Petra Jakla - nová kniha je unikátní díky rozšířené realitě, jejímž prostřednictvím můžete pozvat filmové hrdiny přímo k sobě domů, můžete zhlédnout vystřižené filmové scény nebo si detailně ze všech stran prohlédnout filmové kostýmy a zbraně, nová v originál balení ve folii, PC 2970,-Kč nyní 2670,-Kč, Praha 4 Pankrác, kontakt:
Letadla, stíhačky a další
Knihy: LET INTRUDERU, Stephen Coonts (300,-) BOMBARDOVACÍ ESKADRA KG 53, Heinz Kiel (350,-) McCAMBELLOVI HRDINOVÉ, Edwin P. Hoyt (280,-) Knihy vypráví o nejrůznějších historických střetech i o tom jakými modely letadel byl ovládán vzdušný prostor. Knihy si můžete zakoupit zvlášť nebo dohromady: 650,- Osobní odběr nebo poslání (Cena za knihu + poštovné) přes zasilkovnu
Kniha Děti kapitána Granta - Jules Verne
Kniha Děti kapitána Granta, autor Jules Verne. Kniha je velmi pěkná, nepoškozená. Nakladatelství Albatros, rok 1989. Mrkněte i na další moje inzeráty.
Kniha: Mnozí nedoletěli kniha, František Loucký
Kniha obsahuje dlouhý abecední seznam příslušníků československého letectva, kteří v období druhé světové války položili svoje životy za naši svobodu. Každý z těchto mužů má v knize krátký medailonek s fotografií (pokud byla známa) a několika základními životopisnými údaji. Připomenuti jsou také padlí příslušníci československých jednotek jiných národností nebo letci, kteří zahynuli ve službách domácího protinacistického odboje.