inzerce, prodej, prodám, bazar

kniha Čokoláda

Kategorie: Kuchařky

Prodám knihu Čokoláda - 50 snadných receptů, kniha je ve slušném stavu, pouze dvě úvodní stránky jsou pomačkané, cena 100 Kč, platba předem a doručení na zásilkovnu + 70Kč, osobní odběr zdarma.
kniha Čokoláda
Podobné inzeráty
Kniha - Lahodná čokoláda
Prodám knihu - Lahodná čokoláda. Stav - málo používaná, dobrý Osobní převzetí Praha 4 - Braník, Praha 5 - Jinonice nebo Balíkovna za 65,- při platbě předem.
Annenka Manning - Kurz domácího pečení NOVÁ kniha
Staňte se skvělým pekařem krok za krokem - Annenka Manning při platbě předem poštovné doporučeně 65 Kč, osobní předání je možné v centru Ostravy; koukněte se i na další moje věci, díky! Ať už jste začátečník nebo pečete často, tato kniha pro vás bude užitečná. Anneka Manning vám odhalí 10 základních postupů, které jsou základem pro každé pečení. Kniha obsahuje 90 receptů na sladké i slané pečené dobroty, s jejich pomocí se stanete zručnějšími a bude z vás pekař, jak má být! "Tato kniha je absolutně skvělá, zaujala mě hned od první stránky. Anneka přistupuje k pečení logicky, dělí své recepty do skupin podle postupů. Je geniální. Každý recept vypadá chutně. Zaručuji vám, že tato kniha se stane klasikou. " Stephanie Alexander AO "Těžko najdete vášnivější pekařku než je Anneka. Rozmanité a prověřené recepty a spousta užitečných tipů... tato kniha je skvělým pomocníkem při pečení." Matt Moran, kuchař a porotce v soutěži The Great Australian Bake Off
Prodám knihu Velká kuchařská kniha vaření a pečení
Prodám knihu Velká kuchařská kniha vaření a pečení. Kniha obsahuje plno receptů s obrázky a různých rad, aby jídlo bylo opravdu chutné. Kniha jako nová, vhodná jako dárek
Čokoláda božský požitek
Jako nová nepoužívaná. Vhodná jako darek
kolekce 12 kuchařských knih
Z důvodu nevyužití nabízím celou kolekci kuchařských knih. Knihy jsou nové, bez otisků, bez poškození. Pevná lesklá vazba s přebalem. Edice v slovenském jazyce. V této rozměrem malé (12 x 15 cm), ale obsahem velké kuchařské knížce naleznete až 120 receptů. stredomorská kuchyňa: Sbírka 120 chutných středomořských jídel spojuje staré recepty s novými, ve kterých se odráží intenzita a vitalita středomořského života. pečenie: Jsou zde kapitoly s tradičními lahůdkami, chlebíčky, chuťovkami, ale také vegetariánské pečivo, koláče a sušenky. Recepty jsou jednoduché a srozumitelné. vegetariánska kuchyňa: Knížka nabízí recepty na polévky a předkrmy, lehká jídla, hlavní jídla i úžasné dezerty, stylové, tradiční i nové kombinace vůní a chutí, například paprikovou polévku s chilli, či jablečné praženky s mandlovou omáčkou a mnohé další. čínska kuchyňa: Výběr 120 čínských receptů pro přípravu polévek, předkrmů, hlavních jídel i dezertů. Podrobné návody, jak postupovat při vaření, smažení či pražení pokrmů z masa, zeleniny, těstovin i rýže, jsou doplněny barevnými ilustracemi. ryby a plody mora: Tradiční i netradiční jídla z ryb a mořských plodů. Klasické recepty doplněné inspirujícími ilustracemi jsou základní příručkou pro všechny, kteří mají v oblibě chutná rybí jídla. grilovanie a letné šaláty: Naleznete v ní kapitoly o grilování ryb a plodů moře, drůbeže, masa, zeleniny, salátů i dezertů. Připomenete si tradiční pochutiny a seznámíte se s méně známými přísadami pro přípravu skutečně delikátních jídel. cestoviny: Recepty jsou obohacené barevnými ilustracemi. Základem jídel jsou čerstvé suroviny, přičemž se klade důraz nejen na chuť, ale také vzhled pokrmu. Kuchařka je průvodcem při dosažení dokonalosti v přípravě těstovinových jídel. zemiaky: Lahodná bramborová jídla zaujmou každého, neboť nabídce plněných bramborových trojúhelníků, smažených brambor s česnekovou omáčkou či v kombinaci s masem nebo rybami odolá jen málokdo. kurča: Recepty potěší každý mlsný jazýček a jsou vhodné pro každou příležitost bez ohledu na to, zda držíte dietu, čekáte hosty, nebo chcete něco rychle ukuchtit. mexická kuchyňa: Nabízí kombinaci starých i nových receptů. Odrážejí vitalitu a energii mexického života. Recepty využívají čerstvých mexických přísad a vyvolávají skutečnou příchuť Mexika. wok: Metoda přípravy jídla ve woku představuje rychlé, zdravé, a chutné vaření. Knížka obsahuje 120 receptů ze všech koutů Dálného východu. Jsou přizpůsobeny pro snadnou přípravu jídla i v evropské kuchyni. čokoláda: Pochoutky s tmavou či bílou čokoládou se stanou součástí domácího jídelníčku, jakož i vyhledávanou pochoutkou během posezení s přáteli a známými. Buď osobní odběr v Praze za cenu 1990 Kč, nebo zašlu přes službu balíkovna. Při koupi více knih z mé nabídky (případně i dalšího zboží) zašlu také přes službu balíkovna. Klikněte vedle na Všechny inzeráty a hodnocení uživatele.