inzerce, prodej, prodám, bazar

Kniha Muž, který už nezavolal

Kategorie: Beletrie

Kniha je nová, bez poškození
Kniha Muž, který už nezavolal
Podobné inzeráty
Rosie Walsh - Muž, který už nezavolal
Prodám zcela novou knihu. Prožili spolu sedm nádherných dnů, a pak zmizel. Jaké tajemství skrývá? Sarah a Eddie se do sebe zamilovali na první pohled. Strávili spolu sedm úžasných dní a oba měli pocit, že potkali toho pravého. Když Eddie odjíždí na plánovanou dovolenou a slíbí, že zavolá, Sarah nepochybuje, že slib dodrží. Jenže nezavolá. Ani neodpovídá. Všichni Sarah radí, ať na něj zapomene, ale ona ví, že se něco muselo stát. Zjistí, že skutečně existuje důvod, proč Eddie zmizel – pravda, kterou si zapomněli říct. K ceně knihy bude připočteno poštovné dle platného ceníku ČP. Na dobírku nezasílám.
Kniha "Muž,který stojí za to"
Prodám krásnou knihu,romantického čtení pro paní a dívky. Muž který stojí za to-515 stran humorného příběhu.Cena za knihu je 80,- korun Kniha je v perfektním stavu,jen jednou přečtená.
Ať řekneš cokoli - Gillian McAllister
Knížka je nová, nečtená. Pouze osobní převzetí v Praze. Joanna je šťastně vdaná, ale i po třicítce se stále tak trochu hledá, vyhýbá se zodpovědnosti a nerada se rozhoduje. Nepříjemné záležitosti odsouvá, nezaplacené účty schová pod postel – přesný opak jejího muže Reubena. Jednoho pátečního večera si vyrazí ven s kamarádkou. V baru je však začne obtěžovat jakýsi muž, a protože ho Joanna nedokáže rázně odmítnout, raději z podniku samy odejdou. Cestou domů však za sebou Joanna zaslechne kroky a je si téměř jistá, že je to onen muž z baru – navíc má stejné červené tenisky. A tak ho Joanna překvapí, v pudu sebezáchovy do něj strčí a on spadne z mokrých schodů… A pak to Joanně dojde – pod schody v liduprázdné uličce leží bezvládné tělo muže s tváří v kaluži vody a to, jak se ona sama teď zachová, změní její život. Zavolá pomoc a ponese následky? Uteče, protože to byla sebeobrana, a byla tak v právu? A je to vlastně ten muž, co ji obtěžoval?
Muž, který si hrál na Boha - Robin Cook
Prodám knihu Muž, který si hrál na Boha od Robina Cooka v edici Ikar, 1992. Pevná vazba, 175 stran. Výborný stav.
Muž, který sázel stromy
Prodám novou knížku (nevhodný dárek) - Muž, který sázel stromy - Jean Giono. Cena 40 Kč + osobní odběr v Kostelci nad Orlicí nebo po domluvě možno zaslat na pobočku Zásilkovny (cena za zásilkovné je 80 Kč).
8x Edice Nejlepší světové čtení 2000, 2003, 2005,2007
Nabízím k prodeji tyto knihy z edice Nejlepší světové čtení: Jedenácté přikázání ( Jeffrey Archer) / Plameny lásky (Janice Graham) / Stín v písčinách (Sam Llewellyn) / Dělej, že ji nevidíš (Mary Higgins Clark) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2000. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Kavky ( Ken Follet) / Psychoanalytik (John Katzenbach) / Padlý anděl (Don J. Snyder) / Město kostí (Michael Connelly) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2003. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Čaroděj ( Wilbur Smith) / Útěk do samoty (Nicholas Sparks) / S tichým souhlasem (Brian Haig) / Deník (James Patterson) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2003. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Třetí dvojče ( Ken Follet) / Něčí dítě (Elaine Kagan) / Nebezpečný ostrov (Nelson Demille) / Let orlovce (Ewan Clarkson) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2000. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je na několika místec natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Rukojmí ( Robert Crais) / Nelítostný souboj (Daniel Silva) / Hrady z písku (Luanne Rice) / Dárce (Ken McClure) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2003. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Pompeje ( Robert Harris) / Horká linka (Michael Connelly) / Letní svit (Luanne Rice) / V pasti (Dennis Lehane) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2005. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Andělské vodopády (Nora Roberts), Černé slunce (James Twining), Dobrý ročník (Peter Mayle) a Orbit (John J. Nance). Z edice Nejlepší světové čtení. Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2007. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena: 80 Kč. Kontakt nula ( David Wolstencroft), Hotel u zlomeného srdce ( Jill Marie Landis), Údolí tyranosaura (Douglas Preston a Přežít s vlky (Misha Defonseca). Z edice Nejlepší světové čtení. Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2007. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena: 80 Kč. Možnost prodeje jednotlivých knih. Možnost domluvit se na osobním předání v Ostravě (Přívoz, Slezská Ostrava), Bohumíně, Hlučíně nebo Šilheřovicích. V případě domluvy způsobu prodeje (osobní předání, zaslání poštou, zásilkovnou, balíkovnou) upřednostňuji mailovou komunikaci.