inzerce, prodej, prodám, bazar

Kniha - Poker Tajemství hry na internetu - NOVÁ

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám novou knihu Poker - tajemství hry na internetu.
Kniha je nová.
CENA JE 89,-Kč + 75,-Kč poštovné.
Platba na účet předem, vítaný přímý odběr.
Mrkněte na moje další věcičky.
Kniha - Poker Tajemství hry na internetu - NOVÁ
Podobné inzeráty
Jak hrají poker profesionálové Phil Hellmuth Richard Carrasc
Nová nepoužitá kniha: Dan Harrington, Phil Hellmuth, Gus Hansen - pochyťte něco od světových špiček!  Phil Hellmuth: Jak hrají poker profesionálové kompletně v Češtině!  Poker, naučte se, jak hrají poker profesionálové od jednoho z nich! Není to jen zábava, není to ani hazard, je to sport, či chcete-li hra, která má jasně definovaná pravidla a prosadit se není zase tak jednoduché. Není přece náhodou, že velké turnaje (EPT, WSOP, WSOPE, WPT aj.) vyhrávají prakticky stále titíž lidé (a Phil Hellmuth mezi ně patří). Kniha se zaměřuje na většinu masově hraných variant pokeru, tedy nejen na Holdem Poker, ale i Omahu, 7 card stud a razz. Autor, devítinásobný vítěz světové série v pokeru a vítěz dalších více než čtyřiceti turnajů, milionář, který celé své jmění získal v této hře, vysvětluje, jak hrát poker, a hlavně jak vyhrávat. A to dostatečně jasně i těm, kdo nikdy nedrželi v ruce balíček karet. Jeho mnoha turnaji ověřené strategie se soustřeďují na moderní pokerové hry: Texas Hold'em, Omaha, Seven-Card Stud a Razz. Kniha začíná popisem pravidel a rozdáním pro tyto varianty a poté rozvíjí snadno srozumitelným stylem jak základní, tak pokročilé strategie. Učí přesně, která rozdání hrát, kdy blufovat a kdy zvyšovat sázky, a kdy složit karty. Navíc poskytuje techniky umožňující odhadovat hru protivníků a zachovat chladnou hlavu pod tlakem hry. Speciální kapitola vysvětluje, jak hrát on-line partie, a další přináší zasvěcený pohled na turnajová klání. Kniha, která přinejmenším zpestří vaše chvilky odpočinku; avšak předtím, než vyrazí do kasina nebo na turnaj, by ji měl číst každý. Název: Jak hrají poker profesionálové Autor: Phil Hellmuth Překlad: Martin Koska a Dominika Špačková.  Kniha je vázána.  Jedná se o nové, opravené vydání této oblíbené knihy. Možný je osobní odběr, nebo zaslání poštou či Uloženkou: Při platbě předem : Doručení na libovolnou pobočku Zásilkovna nebo Wedo (dříve ): 70,- Kč Doručení k Vám domů (Wedo/InTime): 110,- Kč Posílám Wedo na pobočku i na adresu i na dobírku, k ceně dopravy: + 100,- Kč. (Zásilkovnu na dobírku neumím) Nabídka platí do smazání. Poslední update: 27.5.2022
Odborné knihy o historii, umění, zdraví
Příběhy věcí - 100 artefaktů za posledních 100 let, cena 350,- Kč, nová, nečtená kniha, ještě originál zabalená v igelitu. Osobní předání v Praze možné. VELKÁ KNIHA MASÁŽÍ, Sedmík, cena 380,- Kč, nová kniha o různých masážních technikách, autorem je lékař s 45 letou praxí ve svém oboru. Kniha obsahuje popis i ilustrační obrázky, takže je vhodná i pro laiky a může si každý pomoci od problému sám. Český ráj - fotografie, cena 450,- Kč, nová, nečtená kniha, osobní předání v Praze možné. Vánoce v české kultuře, autor Václav Frolec, cena 265,- Kč. Nová, nečtená kniha, osobní předání v Praze možné. Pozdrav z Prahy, cena 290,- Kč, nová, nečtená kniha, zaslání poštou či osobní předání v Praze možné. Makrobiotická kuchařka, Havlů, nová kniha, cena 100,- Kč, Makrobiotická cesta je kniha o základech makrobiotiky včetně receptů pro začátečníky. Výtečná kniha obsahující základní informace o makrobiotice včetně zásad, vhodných surovin, receptů a cvičení. Pokud se chcete s tímto způsobem života seznámit, pořiďte si právě jí,kompletní příručka zdravé výživy. Na jedné noze, Hans Arp. Nová, nečtená kniha, cena 300,-Kč. Pohádky mého života, Annie D. Fox, nová kniha, cena 100,- Kč Příběhy léků příručka pro zvídavé čtenáře o vzniku, vlastnostech a používání, nová kniha, cena 130,- Kč Afirmace - přeprogramujte svou mysl ke štěstí, zdraví a úspěchu, nová kniha, cena 190,- Kč Osobní předání knih v Praze možné. Zašlu i poštou na Vaše náklady.
Knihy pro matky od Jiřiny Prekopové
Kniha Malý tyran : Skvělá kniha. Bylo by vše jednodušší dostat ji dříve do rukou. Doporučuji i vychovatelům a trenérům malých dětí. Kniha je evidentně psána odbornicí. Mnoho rad, zajímavé podněty, důslednost. Za mne skvělá, souzním s výchovou, kdy si dítě nemůže dělat vše, ale zároveň má prostor pro zkoušení, kreativitu. Koupila jsem všem známým, kniha hodně přinese všem zodpovědným rodičům. Některé věci v knize zní tvrdě, ale dítě je překvapivě pro mne přijme bez problémů a scén.Kniha je ve výborném stavu, jako nová Cena 150,- Kniha : Kdybyste věděli jak vás miluji Kniha dětské psycholožky Jiřiny Prekopové je zajímavá tím, že nedává nahlédnout pouze do terapie pevným objetím, tedy jejího vlastního terapeutického směru, ale nabízí i nová řešení pomocí rodinné systemické terapie. Devět příběhů obtížně vychovatelných dětí (např. Malá tyranka, hyperaktivní dítě či adoptované dítě) sesbírala autorka na společných seminářích se zakladatelem systemické terapie Bertem Hellingerem a jejich protagonisty pak sledovala i nadále. Super stav, nepoužitá, jako nová Cena 220,- Kniha I rodiče by měli dělat chyby: Známá psycholožka a rodinná terapeutka se už po několik desetiletí zabývá výchovnými problémy a rodinnou psychoterapií. V této knize shrnuje svou celoživotní praxi a poznání. Jeden z nedostatků moderní výchovy vidí v neschopnosti rodičů stanovit dětem pravidla a vést je k sebereflexi. Rodiče vychovaní generacemi svých přísných rodičů dnes často odmítají jakékoli tresty a pravidla a zároveň se při výchově dopouštějí mnoha chyb, které mohou negativně ovlivnit vývoj dětí. Rodiče však mají právo na to, aby chybovali. Zároveň by si ovšem měli chyby přiznat a vyvodit z nich správné důsledky. Kniha je psána pro rodiče a rodinné terapeuty. Kniha je nepoužitá, top stav Cena 130,- Kniha Jak být dobrým rodičem : Kniha velmi populární autorky světového formátu, původem z Moravy, která žije a pracuje v Německu, ukazuje, jak děti vychovávat k síle, samostatnosti, budovat v nich zdravé sebevědomí a zároveň jistotu citového zázemí, které mají v rodičích. Vše v životě má své místo – a to odměna i trest. Cena 120,- Kniha Pevné objetí : Terapie pevným objetím má svou vypracovanou metodiku, jsou pevně stanoveny její hlavní kroky a principy. V pevném objetí je třeba vyjádřit a konfrontovat vzájemné city, a to nejprve ty negativní (vzájemné výhrady). Ty musí být vyjádřeny autentickým, pro druhého vnímatelným způsobem, tedy nejen slovně. Terapeutické setkání lze považovat za úspěšné teprve tehdy, když se mezi oběma zúčastněnými znovu rozproudí vzájemná láska. České vydání autorka aktuálně doplnila některými novými metodickými postupy při terapeutické praxi, na jejichž vývoji mají zásluhu také čeští a slovenští terapeuti. Kniha je psána pro rodinné terapeuty a pro rodiče. Dr. Jiřina Prekopová je dětská psycholožka, zabývá se vývojovými poruchami. Žije v Německu, kde patří stejně jako u nás mezi uznávané odborníky.Kniha jako nová, nepoužitá Cena 220
Kniha her pro děti
Prodám Knihu her pro děti, vydal Knižní klub, rok vydání 2005, ISBN 80-242-1507-1, autoři Kubatzki a kolektiv, Völker, barevné ilustrace, 253 stran. Více než 200 her pro malé i větší děti. Hry, které jsou vhodné do přírody i do interiéru, jsou opatřeny přehledným návodem, soupisem materiálu a označením věkové kategorie i počtem hráčů. Úvodní oddíl Hry pro malé děti je určen dětem od 2 let, následují Dovednostní hry, Pohybové hry, Hry v kostky, Deskové a karetní hry a Hry na cesty. Knihu, která pomůže naplnit volný čas dětí, zkrátit dlouhé zimní večery či deštivé prázdninové dny, uvítají rodiče, učitelky mateřských škol, vychovatelky ve školních družinách, vedoucí dětských táborů i instruktoři lyžařských kurzů. Kiha je uvnitř v top stavu, na zadní straně desek je cca 15 cm lepený hřbet izolepou. Kniha ale není a nebyla vyšinuta z vazby. Cena 189 Kč + poštovné, popř. Zásilkovna nebo osobní předání v Poličce.
3 EN knihy na poker
3 EN knihy na poker
Kniha: Phil Mickelson: Tajemství krátké hry
Zdokonalte svou krátkou hru s mistrem technicky dokonalých ran. Mickelson se stal díky své hře legendární a svým fanouškům nabízí jedinečnou možnost vyzkoušet si jeho triky jak na greenu, tak v písku. V jednotlivých kapitolách postupně analyzuje různé druhy úderů a své rady doplňuje názornými fotografiemi. Naučte se chápat krátkou hru, najděte své slabé stránky a zkuste řešení, která se Phil Mickelson rozhodl ve své knize Tajemství krátké hry odhalit.