inzerce, prodej, prodám, bazar

Kniha Silicon Valley Tísnivé údolí

Kategorie: Beletrie

Prodám knihu o tom, jak to funguje v Silicon Valley. Jednou čtená, jako nová. PC 399,-
Kniha Silicon Valley Tísnivé údolí
Podobné inzeráty
Blázinec v Silicon Valley, Antonio García Martínez
Prodám knihu Blázinec v Silicon Valley, Antonio García Martínez, nová, nečtená. Cena 200 Kč. Osobně lze převzít v Příbrami, jinak při platbě předem zašlu doporučenou poštou.
Hra: Údolí - Sezona 1
Knížka je jako nová. Pouze osobní převzetí v Praze. Kniha německé autorky Krystyny Kuhn je úvodním dílem knižní řady Údolí. Je psána srozumitelným a moderním jazykem dnešní mládeže. Je velmi čtivá a poutavě napsaná a slibuje čtenáři dobrodružný a temný příběh. Každý díl má svou kriminální a tajemnou zápletku, ve všech se objevuje něco strašidelného a úzkostného. Na konci každé z knih najde čtenář zlověstnou tabulku, v níž je stručně zaznamenáno, kteří lidé v tomto díle zahynuli… V prvním díle slaví nováčci na Grace College úvodní večírek v loděnici. Julia a její přátelé si však brzy povšimnou, že tu něco nehraje. Nacházejí se v odlehlém údolí uprostřed kanadských hor. Proč se tady ale kolem objevuje tolik cedulí s nejrůznějšími zákazy? A proč není toto místo k nalezení ani na internetových vyhledávačích? Situace se ještě více zdramatizuje, když Juliin bratr Robert pozoruje nějaké děvče, které skočí do jezera, je staženo vírem a utopí se… Když pak tuto hrůzostrašnou příhodu vypráví další den ostatním, nikdo nevěnuje jeho slovům pozornost a nikdo mu nevěří – ani Julie. Jedna z dívek se však opravdu pohřešuje. Její zmizení je ještě záhadnější vzhledem ke skutečnosti, že tato dívka byla po celý život upoutána na invalidní vozík. Julie ještě netuší, že temné stíny minulosti, o nichž doufala, že je již jednou provždy překonala, vyplynou tady v údolí opět na povrch…
Rozpojené státy: Amerika nejen televizní kamerou
Knížka je jako nová. Pouze osobní převzetí v Praze. Mnozí si myslí, že Ameriku znají, málokdo ale tuší, že ji za svůj život plně nepozná ani leckterý Američan. Experiment trvající už dvě a půl století zbytek světa fascinuje. Martin Řezníček se takřka každý večer po dobu pěti let pokoušel divákům přiblížit změny, jimiž země prochází a které jsou možná nejhlubší za několik posledních dekád. Na Manhattanu radil Henrymu Kissingerovi s výběrem kravaty před rozhovorem o Václavu Havlovi. V Texasu strávil během hurikánu týden v bahně a dešti s lidmi, kteří přišli o vše kromě naděje, že bude líp. Z kuloárů Kongresu informoval o testech pevnosti americké demokracie, ze Silicon Valley o bezprecedentní technologické dominanci. Z Baltimoru během rasových nepokojů referoval o tom, jak se společnost založená na pravidlech a zákonech dokáže během jednoho odpoledne přetavit v totální anarchii s násilnostmi a rabováním. Kniha přibližuje barvité příběhy, které dohromady tvoří americkou výjimečnost. Místy vyvrací, jinde potvrzuje stereotypy, jež o USA máme – prostřednictvím lidí s českými kořeny, ale i těch, kteří o Česku nikdy neslyšeli. Vše v době klíčových tektonických posunů symbolizovaných prezidenty Obamou a Trumpem.
Nové začátky - Lilly Lucas
Kniha je nová, nepoužitá. (343 stránek) Svůj roční pobyt v USA jako au pair si dvacetiletá Lena z Berlína představovala docela jinak. Místo uznávané metropole nakonec skončí v malém městečku Green Valley ve Skalistých horách, kde provozuje její hostitelská rodina malý penzion Bed & Breakfast. Přestože jsou pro Lenu, holku z velkoměsta, hory něčím docela cizím a nezajímavým, v domě Jacka a Amy Cooperových i jejich malého syna Liama se poměrně rychle zabydlí. Všechno by bylo i nadále báječné, kdyby tady nebyl Jackův mladší bratr Ryan, "padlý hrdina" z Green Valley. Po vážné nehodě, která se mu stala při jednom z lyžařských závodů, musel ukončit svou kariéru profesionálního lyžaře a bydlí teď, spíše nedobrovolně, u Cooperových, kde si všechnu svou nezměrnou zlost a frustraci vylévá právě na Leně. Jednoho dne však Leně dojde trpělivost a dá mu to patřičně najevo. A od té chvíle se mezi ní a dobře vypadajícím Ryanem začne všechno pozvolna měnit…
8x Edice Nejlepší světové čtení 2000, 2003, 2005,2007
Nabízím k prodeji tyto knihy z edice Nejlepší světové čtení: Jedenácté přikázání ( Jeffrey Archer) / Plameny lásky (Janice Graham) / Stín v písčinách (Sam Llewellyn) / Dělej, že ji nevidíš (Mary Higgins Clark) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2000. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Kavky ( Ken Follet) / Psychoanalytik (John Katzenbach) / Padlý anděl (Don J. Snyder) / Město kostí (Michael Connelly) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2003. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Čaroděj ( Wilbur Smith) / Útěk do samoty (Nicholas Sparks) / S tichým souhlasem (Brian Haig) / Deník (James Patterson) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2003. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Třetí dvojče ( Ken Follet) / Něčí dítě (Elaine Kagan) / Nebezpečný ostrov (Nelson Demille) / Let orlovce (Ewan Clarkson) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2000. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je na několika místec natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Rukojmí ( Robert Crais) / Nelítostný souboj (Daniel Silva) / Hrady z písku (Luanne Rice) / Dárce (Ken McClure) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2003. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Kč. Pompeje ( Robert Harris) / Horká linka (Michael Connelly) / Letní svit (Luanne Rice) / V pasti (Dennis Lehane) - Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2005. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jen papírový přebal je hřbetě natržený (na požádání mohu zaslat foto detailu); nečtená. Cena: 50 Andělské vodopády (Nora Roberts), Černé slunce (James Twining), Dobrý ročník (Peter Mayle) a Orbit (John J. Nance). Z edice Nejlepší světové čtení. Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2007. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena: 80 Kč. Kontakt nula ( David Wolstencroft), Hotel u zlomeného srdce ( Jill Marie Landis), Údolí tyranosaura (Douglas Preston a Přežít s vlky (Misha Defonseca). Z edice Nejlepší světové čtení. Nakladatelství Reader´s Digest Výběr, rok vydání 2007. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena: 80 Kč. Možnost prodeje jednotlivých knih. Možnost domluvit se na osobním předání v Ostravě (Přívoz, Slezská Ostrava), Bohumíně, Hlučíně nebo Šilheřovicích. V případě domluvy způsobu prodeje (osobní předání, zaslání poštou, zásilkovnou, balíkovnou) upřednostňuji mailovou komunikaci.
Blázinec v Silicon Valley
Jako nová, nečtená, poštovné 79 Kč přes Zásilkovnu. Při koupi 5 a více knih z mé nabídky je poštovné zdarma.