inzerce, prodej, prodám, bazar

Kniha Špilberk, Otakar Franěk a Oldřich Toman

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Zachovala, pevna vazba s prebalem, potrhany prebal misty lepeny paskou, r 1968, 288str, format 21 x 21cm, cernobile foto.


Kasematy Špilberk, sešit, 32str, r 1992, Expozice muzeum mesta Brna, cena za komplet 250kc + postovne

Odesilam pouze ceskou postou, platba predem, ne dobirka.
Kniha Špilberk, Otakar Franěk a Oldřich Toman
Podobné inzeráty
AUDIOKNIHA (CD) osobní rozvoj - IVO TOMAN, LOUISE L. HAY
Prodám audioknihy na cd o osobním rozvoji: IVO TOMAN - Proč jen 5% lidí uspěje...získejte kontrolu nad svým životem IVO TOMAN - Pozitivní myšlení...není pro každého LOUISE L. HAY - Moc mluveného slova Cena dohodou.
Knihy pro matky od Jiřiny Prekopové
Kniha Malý tyran : Skvělá kniha. Bylo by vše jednodušší dostat ji dříve do rukou. Doporučuji i vychovatelům a trenérům malých dětí. Kniha je evidentně psána odbornicí. Mnoho rad, zajímavé podněty, důslednost. Za mne skvělá, souzním s výchovou, kdy si dítě nemůže dělat vše, ale zároveň má prostor pro zkoušení, kreativitu. Koupila jsem všem známým, kniha hodně přinese všem zodpovědným rodičům. Některé věci v knize zní tvrdě, ale dítě je překvapivě pro mne přijme bez problémů a scén.Kniha je ve výborném stavu, jako nová Cena 150,- Kniha : Kdybyste věděli jak vás miluji Kniha dětské psycholožky Jiřiny Prekopové je zajímavá tím, že nedává nahlédnout pouze do terapie pevným objetím, tedy jejího vlastního terapeutického směru, ale nabízí i nová řešení pomocí rodinné systemické terapie. Devět příběhů obtížně vychovatelných dětí (např. Malá tyranka, hyperaktivní dítě či adoptované dítě) sesbírala autorka na společných seminářích se zakladatelem systemické terapie Bertem Hellingerem a jejich protagonisty pak sledovala i nadále. Super stav, nepoužitá, jako nová Cena 220,- Kniha I rodiče by měli dělat chyby: Známá psycholožka a rodinná terapeutka se už po několik desetiletí zabývá výchovnými problémy a rodinnou psychoterapií. V této knize shrnuje svou celoživotní praxi a poznání. Jeden z nedostatků moderní výchovy vidí v neschopnosti rodičů stanovit dětem pravidla a vést je k sebereflexi. Rodiče vychovaní generacemi svých přísných rodičů dnes často odmítají jakékoli tresty a pravidla a zároveň se při výchově dopouštějí mnoha chyb, které mohou negativně ovlivnit vývoj dětí. Rodiče však mají právo na to, aby chybovali. Zároveň by si ovšem měli chyby přiznat a vyvodit z nich správné důsledky. Kniha je psána pro rodiče a rodinné terapeuty. Kniha je nepoužitá, top stav Cena 130,- Kniha Jak být dobrým rodičem : Kniha velmi populární autorky světového formátu, původem z Moravy, která žije a pracuje v Německu, ukazuje, jak děti vychovávat k síle, samostatnosti, budovat v nich zdravé sebevědomí a zároveň jistotu citového zázemí, které mají v rodičích. Vše v životě má své místo – a to odměna i trest. Cena 120,- Kniha Pevné objetí : Terapie pevným objetím má svou vypracovanou metodiku, jsou pevně stanoveny její hlavní kroky a principy. V pevném objetí je třeba vyjádřit a konfrontovat vzájemné city, a to nejprve ty negativní (vzájemné výhrady). Ty musí být vyjádřeny autentickým, pro druhého vnímatelným způsobem, tedy nejen slovně. Terapeutické setkání lze považovat za úspěšné teprve tehdy, když se mezi oběma zúčastněnými znovu rozproudí vzájemná láska. České vydání autorka aktuálně doplnila některými novými metodickými postupy při terapeutické praxi, na jejichž vývoji mají zásluhu také čeští a slovenští terapeuti. Kniha je psána pro rodinné terapeuty a pro rodiče. Dr. Jiřina Prekopová je dětská psycholožka, zabývá se vývojovými poruchami. Žije v Německu, kde patří stejně jako u nás mezi uznávané odborníky.Kniha jako nová, nepoužitá Cena 220
Česká architektonická avantgarda, Otakar Nový
Prodám knihu Česká architektonická avantgarda, autor: Otakar Nový. Pište prosím zprávu či e-mail. Předání možné v Brně. Původní cena 1 340 Kč.
Odborné knihy o historii, umění, zdraví
Příběhy věcí - 100 artefaktů za posledních 100 let, cena 350,- Kč, nová, nečtená kniha, ještě originál zabalená v igelitu. Osobní předání v Praze možné. VELKÁ KNIHA MASÁŽÍ, Sedmík, cena 380,- Kč, nová kniha o různých masážních technikách, autorem je lékař s 45 letou praxí ve svém oboru. Kniha obsahuje popis i ilustrační obrázky, takže je vhodná i pro laiky a může si každý pomoci od problému sám. Český ráj - fotografie, cena 450,- Kč, nová, nečtená kniha, osobní předání v Praze možné. Vánoce v české kultuře, autor Václav Frolec, cena 265,- Kč. Nová, nečtená kniha, osobní předání v Praze možné. Pozdrav z Prahy, cena 290,- Kč, nová, nečtená kniha, zaslání poštou či osobní předání v Praze možné. Makrobiotická kuchařka, Havlů, nová kniha, cena 100,- Kč, Makrobiotická cesta je kniha o základech makrobiotiky včetně receptů pro začátečníky. Výtečná kniha obsahující základní informace o makrobiotice včetně zásad, vhodných surovin, receptů a cvičení. Pokud se chcete s tímto způsobem života seznámit, pořiďte si právě jí,kompletní příručka zdravé výživy. Na jedné noze, Hans Arp. Nová, nečtená kniha, cena 300,-Kč. Pohádky mého života, Annie D. Fox, nová kniha, cena 100,- Kč Příběhy léků příručka pro zvídavé čtenáře o vzniku, vlastnostech a používání, nová kniha, cena 130,- Kč Afirmace - přeprogramujte svou mysl ke štěstí, zdraví a úspěchu, nová kniha, cena 190,- Kč Osobní předání knih v Praze možné. Zašlu i poštou na Vaše náklady.
Karel Gott- Marika tři roky s idolem- Marika Sörosová,
Nakladatelství Otakar II. Praha 1999,Oldřich Dudek Jako nová, výborná neni v obchodech.
elektrotechnika, elektronika příručky
Jan Škeřík - Receptář elektrotechnika, Kč 99,-,, Mojmír Simerský - Elektrotechnologie, Kč 39,-, D.Oravský - Televizní obvody, Kč 39,-, V.Kruml - Transformátory pro obloukové svařování, Kč 39,-, R.Šustr - Instalace silnoproudých a dělovacích vnitřích rozvodů,Kč 39,-, Vladimír Janda- Integrovaná elektronika pro každého,Kč 19,-, Václav Klepl - Základní elektrotechnická zapojení, Kč 129-,, Rudolf Lisáček - opravy vinutí ma,ých elektormotorov,129,-,, M. Arendáš - Amaterská elektronika v domácnosti a při rekreaci, rok vydání 1989, Kč 40,-,,, Oldřich Netušil - Diagnostika a sevis farebných televízorov - díl II. Příloha, Alfa Bratislava, Bratislava 1989. VE SLOVENSKÉM JAZYCE.Fotografie obrazovek barevných televizorů - vzorové a chybové - s kompletními popisy jako pomůcka k diagnostice. Příloha ke knize Oldřich Netušil - Diagnostika a servis farebných televízorov, Alfa Bratislava 1989.Měkká vazba, 120 stran Kč 29.-,, Jiří Sajner- Práce na elektrických zařízeních a jejich obsluha, rok vydání 1987, Kč 119,-,, A. Klímek - Malá encyklopedie elektrotechniky - polovodičové součástky rok vydání 1977, Kč 99,-,, při koupi více knih z této nabídky dohoda o ceně