inzerce, prodej, prodám, bazar

Kniha Zákon Jednoho

Kategorie: Pro mládež

Prodám young adult knihu Zákon Jednoho.
Cena 100 Kč.
Jednou čtená
Osobní předání Brno, nebo posílám přes Zásilkovnu
email: matyasmazanik@
Kniha Zákon Jednoho
Podobné inzeráty
W. E. Johns - Biggles od velbloudích stíhaček/ PROSTOR 2019
436 stran , vázaná kniha, MOC 533 Kč Velkoryse výpravná kniha obsahuje dva Bigglesovi příběhy : The Camels Are Coming a Biggles of the Camel Squadron v kompletně revidovaném překladu. Poprvé vychází s s třiadevadesáti unikátními barevnými ilustracemi Jana Stěhuleho, který nechtěl kopírovat Z. Buriana a tak se rozhodl pro modernější pojetí, aby obrázky zaujaly současné čtenáře. Příjemné retro, které potěší čtenářovo srdce a klukovskou duši nejednoho dospělého. Ledererovu nakladatelství PROSTOR dávám dva palce nahoru za tuto knihu : 1.palec nahoru za odvahu narušit „bigglesovský monopol“ spjatý s nakladatelstvím Toužimský & Moravec a s ilustracemi Z. Buriana. 2. palec nahoru za fortelně odvedenou knihařinu. Robustně vypravená vázaná kniha, vnitřní stránky jsou ze silnějšího papíru s vyšší gramáží. Kniha má kapitálky a ve stejné barvě i textilní záložku. Stav: přečtená kniha. Pouze titulka desek má dva vlasové škrábance v papírovém potahu desek. Označeno červenými čarami na detailu titulky viz. foto 2. V místě žlábku hřbetu je částečné proseknutí desek. Inkriminované místo jsem přelepil transparentní profesionální opravnou knižní páskou. Označeno červeným čtvercem na detailu titulky viz. foto 2. Jinak je kniha bez závad a ve velmi zachovalém stavu. Prodám za lidových 220 Kč. Osobní předání zdarma možné v Praze, jinak + poštovné (ČP balíkovna 65 Kč, Zásilkovna 79 Kč, Z. Slovensko 89 Kč) po platbě předem na účet.
Prodej téměř nesehnatelných MARVEL komiksů
Prodám vzácné komiksové knihy MARVEL z nakladatelství CREW + další vybrané komiksové knihy: - Wolverine (kniha 05) - 250 Kč - Punisher: War Zone - 250 Kč - Deadpool vs. SHIELD - 300 Kč - Simpsonovi: Promenáda - 250 Kč - Spider-Man (kniha 03) - 800 Kč - Spider-Man (kniha 06) - 900 Kč - Deadpool: Hodný, zlý a ošklivý - 300 Kč - Spider-Man (kniha 04) - 9000 Kč - Wolverine (kniha 03) - 400 Kč - Spider-Man (kniha 05) - 900 Kč
VÝPRODEJ  Krásné knížky: 8 kusů jen za 500,-
VÝPRODEJ ! Krásné knížky: 8 kusů jen za 500,- Nabízím levně tyto pěkné knížky: 1) JANA A DANA ANEB ULIČNICE K POHLEDÁNÍ. 2) JANA, ALAN A JÁ. 3) DALMATIN NA ÚTĚKU. 4) JACK BLACK V AKCI ANEB LOĎ PLNÁ LUPIČŮ. 5) ZÁKON SMEČKY - ROZDĚLENÁ SMEČKA. 6) KOČIČÍ VÁLEČNÍCI - BOUŘE PŘICHÁZÍ. 7) KRUHY MAGIE - NEBEZPEČÍ V PALÁCI. 8) MILLA DÁREK. Prodává se jen jako celek. Předání je možné kdekoli u metra nebo nádraží v Praze. Omlouvám se, ale nezasílám.
Zákon smečky
Prodám knížky v zachovalém stavu.Cena za všechno.
Dvojníci, Rebecca Hanover
Prodán knihu Dvojníci od Rebeccy Hanover. Stav: jako nová (nečteno) Vazba: tvrdá Cena: 250,- + zásilkovna / balíkovna Anotace: Letos na podzim přichází do třetího ročníku prestižní Černohvozdské akademie šest nových studentů. Ale nejsou to jen tak obyčejní ambiciózní teenageři. Jsou to klony. A do školy chodí spolu se svými originály. Dvojníci jsou předmětem každé konverzace. Co jsou tyto klony zač? Proč všichni chodí na Černohvozd? A kdo je ten šílenec, který porušil zákon, aby je stvořil? Emmaline Chanceové je to ukradené. Její nejlepší kamarád Oliver v létě zemřel a ona se musí ze všech sil snažit, aby bez něj den za dnem přežila. Poté se však ocitne tváří v tvář Levimu – jednomu z Dvojníků a přesné kopii Oliverova DNA. Emma je záhy vtažena do party Dvojníků. Nemůže uniknout znepokojivým pravdám o klonech a svém prestižním internátu. Nikomu se nedá důvěřovat… Dokonce ani chlapci s Oliverovým obličejem, který se jí zamlouvá čím dál víc…
ZANE GREY: Hřmící stádo + osm dalších románů (western)
ZANE GREY (westerny v pevné vazbě): Hřmící stádo, Tajemný jezdec, Na pokraji civilizace, Zákoník západu, Na lovu šelem Ceny: kus za 80 kč Ken Ward v džungli (pevná vazba bez přebalu) Cena: 60 kč ZANE GREY (westerny v brožované lamino vazbě): Zálesák, Zákon západu (jiné vydání Zákoníku západu - viz výše), Ztracená řeka Ceny: kus za 60 kč Místy lehké stopy užití, celkově velmi dobré stavy. Možno převzít v Praze nebo zašlu poštou.