inzerce, prodej, prodám, bazar

Knihy v anglictine a spanelstine

Kategorie: Cizojazyčná literatura

Lierre Keith - The Vegetarian Myth / 10€
Michael Pollan - Omnivore's Dilemma / 10€
Osho - Meditation / 6€
Allan Max Collins - Air force one /3€
Tom Clancy / The hunt for red october / 3€
Hal Lindsey - Satan is alive and well on planet earth / 3€
Paul Harrington - The secret of teen power /4€
Paulo Coelho - The Valkyries /8€
Paulo Coelho - Mannual of the warrior of life/8€
Richard Carlson - An hour to live an hour to love / 3€
Robert Louis Stevenson - El extrano caso del Dr. Jekyl y Mr. Hyde / 3€
Mary Sheley - Frankenstein - EN - / 3€
Gabriel Gancía Márquez - Crónica de una muerta anunciada - / 8€
Oxford - Basic English Dictionary / 3€
Francuzsko Slovensky slovnik / 8€
Prisma - Nivel Intermedio - Ucebnica spanielciny / 8 €
Prisma de ejercicios - Nivel Intermedio - Pracovny zosit spanielciny / 8 €
Homer - The Odyssey / 4€
Derren Brown - Tricks of the mind / 10€
Derren Brown - Happy /Why more or less everything is absolutelly fine / 10€
Charles Dickens - A tale of two cities / 3€
Bran Stoker - Drakula /ES/3€
Osho - The book of children / 8€
Joseph Heller - Catch 22 / 6€
Jack London - The call of the wild and white fang / 3€
Ayumu Takahashi - Love and Free/ 20 €
Edward O´Thoole - Zen Gnosis / 6€
Abrazoz - / 6€

Books on English Grammar - cena dohodou
Knihy v anglictine a spanelstine
Podobné inzeráty
Jokes a další knihy v angličtině
Knihy v angličtině: Brožované knížky vtipů pro děti v angličtině: 1) Dennis and Gnasher Jokes (přes 400 vtipů) Marks & Spencer 2010 - 128 str., pěkný papír - vhodné pro děti od 8 let - jako nové - 80 Kč 2) Over 500 Jokes Just for Girls Marks & Spencer 2011 - 192 stran, levný papír - jako nové - 70 Kč + 3) Maths Workpad - pracovní sešit z matematiky v angličtině se samolepkami (5-7 let) - Marks & Spencer - nový - 90 Kč 4) Lila Prap: Why? - pevné desky, v angličtině; děti se vtipnou formu dovídají, proč mají zebry pruhy, nosorožci rohy, lvi hřívu, velbloudi hrb, žirafy dlouhé krky, klokani kapsu - Založba Mladinska knjiga d.d. Lublaň 2003 - jako nová - 270 Kč Doprava není v ceně. Osobní předání je možné na Praze 9. Na anonymní emaily již nebudu reagovat.
We are not ourselves
Knihabv angličtině we are not ourselves, osobní předání Ostrava Poruba, možno také zaslat Zasilkovnou 79 Kč nad rámec uvedené ceny, po dohodě také Balikovna za 65 kc. Další knihy v angličtině i španělštině k dispozici na dotaz
Kniha ve španělštině
Un verano faxcinante - kniha ve španělštině, 110 stran, takové spíš dívčí čtení Výborný stav, jako nová (pouze 1x čteno), nepoškozená.
knihy v angličtině a francouzštině
Complete French (je úplně nová) - 300,- (je v angličtině). American English - 100,- knihy od Linwood Barclay - 250,- každá. Mají 400+ stran. Typ: Crimi/thriller. Úroveň angličtiny B2. Čtivý. French for Beginners - 150,- (je v angličtině). Obrázková, vhodná pro děti. + pošta/zásilkovna/osobní předání Znojmo a okolí
Knihy v angličtině
Prodám následující knihy. Všechny v angličtině, všechny jsou v měkké vazbě. ARTEMIS - 109 Kč Andy Weir, autor knihy Marťan / The Martian Sci-fi thriller z blízké budoucnosti – noir kriminálka odehrávající se na Měsíci. Jako nová. ME AND EARL AND THE DYING GIRL - 69 Kč Já, Earl a holka na umření Jesse Andrews Humorná i vážná novela ze života pro náctileté i dospělé o přátelství. Jako nová. THE BOY IN THE STRIPED PYJAMAS - 49 Kč Chlapec v pruhovaném pyžamu John Boyne Dramatický román z prostředí 2. světové války a koncentračního tábora. Použitá, místy podtrhaná slova tužkou. Osobní předání v Brně: Zdarma Zásilkovna dopředu: +100 Kč Zásilkovna na dobírku: +130 Kč Na adresu po ČR dopředu: +130 Kč Na adresu po ČR na dobírku: +160 Kč Na dobírku pouze s poštovným hrazeným dopředu. Prosím o kontakt emailem nebo SMS.
Robert Ludlum - JASON BOURNE - knihy v angličtině
Prodám knihy v angličtině od Roberta Ludluma - 1) The Bourne Identity, 2) The Bourne Supremacy. Cena 150,- za obě. Osobní předání v Těrlicku, příp. zaslání přes ČP nebo zásilkovnu.