inzerce, prodej, prodám, bazar

Knížka o vojenství

Kategorie: Cizojazyčná literatura

Prodám polsky psanou knížku Jazda Polska,Stefan Pajaczkowski,r.1980,70 stran,30 barevných ilustrací s popisky.
Knížka o vojenství
Podobné inzeráty
Knížky o vojenství
Prodám 3 německy psané knížky:1.Militärhistorische Miniaturen(r.1983,96 stran),2.Spielmann Trompeter Hoboist(r.1987,120 stran),3.Uniformen europäischer Armeen(r.1978,292 stran).Ve všech je předmluva+černobílé a barevné fotografie s popisky.
Knížka anglickeho jazyka
Zachovala knížka anglickeho jazyka
Das Haus hinter dem Wind
Prodám moc pěknou knihu Das Haus hinter dem Wind od Danielle Steel, v NJ. Dobře se čte. Knížka je trochu politá (ze strany) a tím pádem mírně zvlněná, ale není to nic strašného (v dešti mi promokl batoh a knížka to bohužel trochu schytala). Možnost zaslat na pobočku Zásilkovny ve Vašem okolí - na dobírku za 75,- Kč: Ich verkaufe ein sehr schönes Buch: Das Haus hinter dem Wind von Danielle Steel. Das Buch ist sehr spannend. Das Buch ist leider an der Seite ein bisschen beschüttelt vom Regen und dadurch gewellt, aber nicht zuviel.
Anglicko - český slovník - cena za obě knihy
+ANGLICKO - ČESKÝ OBRÁZKOVÝ SLOVNÍK Tato kniha je určena pro všechny děti, které se chtějí brzy naučit anglicky. Obsahuje více než 1300 půvabných barevných ilustrací s českou výslovností u každého slovíčka, která jsou pro zjednodušení seřazena podle abecedy. Zábavnou formou se tak dítě naučí např. barvy a tvary, čísla, dny a měsíce, roční období, členy rodiny i slova, která nejčastěji používáme. Kniha je jako nová - pevná vazba 96 stran - velký formát 31x 23cm Cena za 110,-kč +EUROPEAN WORD BOOK - Čtyřjazyčný evropský slovník (anglicko-německo-francouzsko-český) obsahuje přes 1000 slovíček ve výše uvedených jazycích doprovázejících obrázky známého kreslíře Richarda Scarryho. Doprovodný text je dvojjazyčný (anglicko-český). Děti se setkávají se známými situacemi v běžném životě a rozšiřují si při učení slovní zásobu. Velmi pěkná a dobrá kniha pro učení se cizím jazykům. Knížka je používaná, v pořádku - pevná vazba má 95 stran - formát 31 x 27cm Cena 120,-kč Cena za obě knížky 200,-kč
MAO TSE -TUNG rudá knížka první vydani1966
Velmi dobrý stav Pouze osobní odběr