inzerce, prodej, prodám, bazar

Knížky k maruritě

Kategorie: Učebnice, skripta - SŠ

Prodám vypracované knížky k maturitě, cena dohodou.
Knížky k maruritě
Podobné inzeráty
Knížky ekonomie 1 a 3 díl
Prodám knížky ekonomie pro střední odborná učiliště obor kuchař a číšník knížky jsou skoro nové mají jenom ohlé rohy. Nové stojí dohromady 150. Nikam neposílám pouze osobní odběr.
Vypracované knížky z českého jazyka
Dobrý den, nabízím vypracované knížky, odmaturovala jsem za 1, jsou velmi přehledné a obsahují ZPRACOVANÝ A LITERÁRNĚ ROZEBRANÝ ÚRYVEK, viz fotky posílám na mail po zaplacení
Knížky k přípravě na přijímací zkoušky na SŠ
Prodám knížky k přípravě na přijímací zkoušky na SŠ. Obsahuje: Průvodce matematikou 1,2 - Didaktis Přijímací zkoušky na střední školy matematika, český jazyk - Edika Prodám samostatně za 100, i jako set se slevou.
Maturitní otázky z českého jazyka
Nabízím kvalitně zpracované maturitní otázky z českého jazyka. Každá otázka (knížka) je zpracovaná přesně dle struktury maturitní zkoušky zveřejněné CERMATem a zkontrolovaná mým profesorem na gymnáziu. Každý dokument obsahuje jak kontext autorovy tvorby, tak obecně kulturní kontext a dále klasické náležitosti pro potřebu ústní maturity, jako například téma, motiv, časoprostor, kompozice, literární druh, žánr, postavy, děj, jazykové prostředky, typy promluv... Každá knížka je zhotovená na cca 2 A4 stránky. Nabízím tyto tituly: Romeo a Julie (William Shakespeare) Lakomec (Moliére) Jeptiška (Denis Diderot) Pýcha a předsudek (Jane Austenová) Máj (Karel Hynek Mácha) Revizor (Nikolaj Vasiljevič Gogol) Havran (Edgar Allan Poe) Jana Eyrová (Charlotte Brontëová) Strašidlo Cantervillské (Oscar Wilde) Farma zvířat (G. Orwell) Kulička (Guy de Maupassant) Pes Baskervillský (Arthur Conan Doyle) Hobit aneb cesta tam a zase zpátky (J. R. R. Tolkien) O myších a lidech (John Steinbeck) Deset malých černoušků (Agatha Christie) Malý princ (Antione de Saint-Exupéry) Den trifidů (John Wyndham) Bílá nemoc (Karel Čapek) Saturnin (Zdeněk Jirotka) Spalovač mrtvol (Ladislav Fuks) Dobytí severního pólu (Svěrák + Smoljak) České nebe (Svěrák + Smoljak) Po zakoupení zašlu vybrané knížky na email. Knížky jsou zpracované ve Wordu. Cena: Za 1 otázku 35 Kč Za všech 22 otázek za 700 Kč Po připsání platby na účet, zašlu otázky zpracované ve Wordu na email.
Maturita z českého jazyka a literatury
Prodám tři učebnice (ústní zkouška, didaktický test, písemná práce) k maturitě. Knížky jsou dělány nové na rok 2022-2023 takže jsou aktuální. Knížky jsou úplně nové nepoužité. Cena 450Kč
Prodam knizky na cesky jazyk a literatura
Vsechny knizky jsou ve velmi peknem stavu. Odmaturuj z cj 80 kc. Cj 100 kc. Literatura 100 kc.