inzerce, prodej, prodám, bazar

Knoflíková harmonika

Kategorie: Klávesové nástroje

Prodám třířadou knoflíkovou harmoniku. Předání v Praze nebo u Zruče nad Sázavou.
Knoflíková harmonika
Podobné inzeráty
Knoflíkový akordeon (harmonika, heligonka) Hlaváček
Starožitná knoflíková harmonika Hlaváček. V původním stavu. NUTNÁ OPRAVA či na díly - vadné basy + chybí knoflíky melodické části. Hlasy a měch v dobrém stavu Akordeon vhodný pro sběratele.
Akordeon, harmonika
Prodam tento kousek, ktery jsem koupil pred lety od pana Novacka ve Vodickove ulici. Harmonika ma dva rejstriky, v leve ruce jeden, je velice lehoucka, tak jsem ji pouzival na hrani v pruvodech, akcich apod. Je krasna, ac bych rekl, ze mech je s par dirkama, ale ty se daji zlepit nejakou latkovou zaplatou, ja pouzival tapu. Jinak prede mnou byla harmonika dlouho let v Kanade, co vim. Vcetne cerneho zakladniho baglu na zada.
Harmonika
Prodám harmoniku.Výrobce Koblížek Světlá nad Sázavou.Čtyři registry 120 basů .Knoflíková +kufr na harmoniku.Foto zašlu.
Akordeon - harmonika
Harmonika zn. MIGMA je v pěkném stavu, přepravní bedna by chtěla přetapetovat, viz.foto. Jen osobní převzetí s možností vyzkoušení, odpovědi pouze na email.
Dětská harmonika LIGNATONE - velice zachovalá
Prodám dětskou harmoniku zn. Lignatone. Harmonika je plně funkční, velice zachovalá, žádné známky poškození, měchy i klávesy v pořádku, včetně obalu, pouze na jedné sponě chybí "cvoček" (viz foto). Celou dobu byla skladovaná ve vytápěném prostoru. Preferuji osobní převzetí v obci Štoky (u Havlíčkova Brodu) popř. v Jihlavě. V případě potřeby pošlu více fotek. Dotazy na stejsk@
akordeon harmonika heligonka
prodam akordeon harmonika heligonka cena dohodou