inzerce, prodej, prodám, bazar

Koberečky Škoda Felicia

Kategorie: Příslušenství

Koberečky od Erbose do Škody Felicie jsou černé s červeným obšitím dokola a nápisem FELICIA ten v kufru má v pravém dolním rohu napsáno Sport Line žlutě jsem z Chomutova a posílám zásilkovnou nebo poštou a není problém i osobní předání pořizovací cena byla 2 500 Kč bez dopravy a dobírky nafotit kompletně všechny koberečky není vůbec problém.
Koberečky Škoda Felicia
Podobné inzeráty
Textilní koberečky A3, LEON, GOLF
- Prémiové textilní koberečky pro Audi A3 (2012 a výš), Seat Leon (2012 a výš), Volkswagen Golf VII (2012-2019) a Volkswagen Golf VIII (2020 a výš) - Nový design, koberečky jsou vytvarované přesně na podlahu a mají zvýšený okraj, aby drobky nepadaly pod kobereček a daly se snadno vyklepat - Praktické i na vodu a sníh - Lze snadno čistit mokrou i suchou cestou - Barva Titan-black - Kulatá nacvakávací fixace - Koberečky jsem používal necelý měsíc, ale i tak jsem je vytepoval, takže stav nových - Cena je 900,- Kč - Preferuji osobní předání, nerad bych riskoval poškození během přepravy - Telefon , email pribylcz@ - INZERÁT JE PLATNÝ do jeho smazání!!
Koberečky Škoda Fabia 4
Prodám nové originální koberečky Škoda do vozidla Škoda Fabia 4. Koberečky jsou zcela nové, nepoužité.
Textilní koberečky Škoda Fabia 3
Prodám 4x originální Škoda textilní koberečky pro vůz Škoda Fabia 3. Koberečky jsou byly používané jen 1 měsíc. Prodávám z důvodu přechodu na gumovou variantu.
Gumové koberce Škoda Felicia Originál
- Sada originálních gumových koberečků pro Škoda Felicia (Felicia Combi) - Označení DCA061015 (přední) a DCA061016 (zadní). - Prodej pouze v sadě (původní značení sady DCA061019) - Koberce jsou poslední kusy z původních zásob Guma může mít místy stopy bílého prachu (pudru) *koberecky / koberce
Koberecky Skoda Octavia 2 sedan
Prodam prislusenstvi co mi zbylo po prodeji auta: koberecky textilni (letni) koberecky gumotextilni vc. vany kufru (zimni) lapace necistot predni + zadni sitovy program kufru Vse ve velmi dobrem stavu. Cena za vse.
ORIGO SKODA VW AUDI RS PEDALE Manuál
Sportovní kryty pedálů pro vozidla Škoda VW AUDI SEAT čísla dílu: Plyn: 5Q1647A Brzda: 5Q0131A Spojka:5Q0601A Originální Díl Škoda Auto pro sportovnější pocit při ovládání vozu vyrobeno z nerezové oceli protiskluzová úprava díky gumovým plochám pasuje na vozidla Škoda s manuální převodovkou cena je za všechny TŘI kusy standardně ve vozech Škoda Octavia RS, VW GOLF GTD PASSAT Alltrack, Kodiaq, Karoq SPORTLINE montáž se provádí nasazením na místo původních obyčejných pryžových krytů pedálů Určeno pro vozidla Škoda: Škoda Fabia III Škoda Octavia III Škoda Octavia IV Škoda Superb III Škoda Rapid Škoda Rapid Spaceback Škoda KodiaQ Škoda Karoq Škoda Scala Škoda Kamiq VW: POLO 2014+, Golf 7,8, Passat B8+ facelift, Transporter, Touran, Tiguan,Arteon SEAT: LEON 3,4 FR, Ateca, Arona, Tarraco, Ibiza AUDI: RS3 8V, A4 RS4 Pedale su nove, nepouživané, Origo díl, cena zahrnuje i postovny...MAM I NA AUTOMAT CENA 900Kč