inzerce, prodej, prodám, bazar

Kolébka a postýlka pro panenku

Kategorie: Hračky

Prodám dřevěnou kolébku a postýlku pro panenku, viz foto, cena dohodou.
Kolébka a postýlka pro panenku
Podobné inzeráty
Smoby postýlka kolébka pro panenku
Kolébka s kolotočem Violette z edice Baby Nurse od francouzského výrobce Smoby je kvalitní kolébka a zároveň postýlka, vhodná pro panenku s maximální velikostí 42 cm(vyfocena panenka Baby Born 43 cm pro představu) Je vyhotovena z pevných a odolných plastových materiálů, které jsou sametové na dotek. Krásné růžové odstíny a originální francouzský design zaujme malé maminky na první pohled. Její součástí je i kolotoč, umístěný nad hlavičkou panenky, který pomůže s jejím uspáváním. Jsou na něm znázorněna srdíčka a ptáčci. Na čele postýlky je velký nápis Baby Nurse a motiv s obrázky srdíčka, hvězdiček a měsíčku. Holčičky v této nádherné postýlce mohou panenku houpat, uspávat a zažijí s ní hodně radostných chvil. Osobní odběr Stráž pod Ralskem nebo zásilkovna. V případě zájmu pište mejl nebo volejte, na SMS NEODPOVÍDÁM.
Postýlka, dřevěná kolébka pro panenku HELLO KITTY délka 50cm
Nádherná ručně kreslená - vymalovaná postýlka pro panenku, s motivem HELLO KITTY. Dřevěná, krásná práce.. Nádherná kolébka - kolíbka. Včetně kvalitního polštářku a peřinky. Také domácí výroba - peřinka i polštářek jsou pořádné, silné... Naducané. :-) ne ty průsvitné tenké, které se dnes prodávají... :-) Součástí prodeje také slabší matrace pro panenku. Vše viz. foto. Potah z peřinky a polštářku lze sundat a vyprat. Kvalitní výroba, nikde se nic neviklá, bez prasklinek a podobných nešvarů. Dodávané vcelku. Jediné, co mohu vytknout je, že již místy chybí ochranný lak, hlavně na hranách, atd. Snažila jsem se nafotit. Je to běžná známka hrané dřevěné postýlky... :-) Pokud by vadilo, můžete přelakovat, u nás s tím problém nebyl... není to žádný extrém... Obrázky Kittinky nejsou jak od profesionální malířky, ale přesto snad krásné, barevné a potěší :-) Zespodu kolébky objeven čmáraneček od propisky... také nafoceno... Délka kolébky celková cca 52cm, vnitřní délka postýlky - matrace cca 50cm, šířka 21-22cm. Výška kolébky celková cca 39-40cm po nejvyšší vrchol. + poštovné 255,- nebo osobní odběr Upřednostňuji přímou odpověď na inzerát (= okénko vzkaz, přijde mi to na email), nebo sms zprávu na mobil - ozvu se, jakmile budu moci.. Prosím nevolat, na mobilu jsem z důvodu práce či dětí málokdy k zastižení :-) Děkuji O ceně nesmlouvám, na dobírku nezasílám - mohu Vám zaslat odkaz na svá hodnocení, mám jich přes dva tisíce, naprosto všechna pozitivní! Což je myslím dostatečná záruka toho, že nejsem nějaký podvodník :-) a že věci popisuji přesně dle stavu :-)
Kolébka pro panenku
Hraná kolébka pro panenku Hraná kolébka pro panenku, nové povlečení 41 x 23 x 24 cm výška osobní odběr Ostrava Zásilkovna 65,- kč
Kolébka s peřinkami
Nepoužívaná kolébka (jako nová). Popis výrobku: Krásná dřevěná kolébka s peřinkami pro panenky potěší každou malou maminku. Je vyrobena z vysoce kvalitního dřeva a natřena zcela nezávadnými ekologickými barvami. Rozměr 49 x 37 cm. V případě zájmu můžeme přenechat i panenku z obrázku. Cena 400 Kč. Nová k prodeji za více 600 Kč. Třeba zde:
Postýlka/kolébka pro panenku- 50cm
Málo hraná, velmi pěkný stav bez vad. Dřevěná. Postýlka/ kolébka. Délka 50 cm. Výška 27,5 cm. Osobní převzetí Praha 9- Újezd nad Lesy a okolí. Akce 4 +1 nejlevnější zdarma, platí na vše použité v mém bazárku. Více mých inzerátů na Sbazaru. Prosí pište přes okno pod inzerátem, děkuji.
Dřevěná růžová postýlka - kolébka pro panenku
NOVÁ - nerozbalená Krásná dřevěná postýlka pro panenku v růžové barvě a se srdíčkovým designem s květy. Součástí polštářek a peřinka v krásném designu. Materiál – dřevo opatřené nátěrem. Rozměry: 50 x 26 x 20 cm Z kvalitního dřeva výrobce Rakousko