inzerce, prodej, prodám, bazar

Kolečkové boty

Kategorie: Sportovní potřeby

Prodám kolečkové boty vel 37,délka stélky 23cm, pouze vyzkoušení syn nemá zájem. Původní cena 999, cenu nabídněte děkuji.
Kolečkové boty
Podobné inzeráty
Boty na kolečkach, kolečkové boty vel. 35 černé
Boty na kolečkach, kolečkové boty vel. 35 černé, stav viz foto. Mrkněte na mé další inzeráty! Telefon nestíhám, písněte prosím do formuláře pod inzerát. Lze zaslat po předchozí platbě na balikovnu (+75Kč).
Dětské kolečkové brusle TEMPISH, EU 28-31
Nabizim krasne koleckove brusle pro deti, detske koleckove brusle Tempish, nastavitelna velikost EU 28-31, kvalitni kolecka ABAC 5. Pripadne mohu nechat i chranice na lokte, kolena i zapesti
Prodám kolečkové brusle Tempish 29-32
Prodám kolečkové brusle značky Tempish velikosti 29-32, vhodné jak na lední tak i na kolečkové bruslení. Používané , ale pořád poslouží. Pouze osobní odběr.
Dětské kolečkové brusle 32-35 + taška a helma ZDARMA
Dětské kolečkové brusle Zealot Escape. Velmi dobrá ložiska ABEC 5, velikost koleček 70mm. Snadné nazouvání. Jednoduše zvětšovací bota vel. 32 až 35. Použité, bez vad. Zdarma taška přes rameno i do ruky, tvar přímo na kolečkové brusle. Zdarma helma na brusle/kolo, velikost 50-55cm.
Kolečkové boty
Kolečkové boty, které se přepnou na normální tenisky. Velikost 34-35.délka stélky 22,5cm. Nosene minimálně. Osobní předání Praha4,2 a okolí Jesenice.
506- Kožené kolečkové boty vel.37 - TOP STAV
rodám vysoce kvalitní kožené kolečkové boty v TOP STAVU. Velikost: 37 Barva: bílá Velice jednoduchý systém rozložení/složení koleček.