inzerce, prodej, prodám, bazar

Kolín - Sendražice

Kategorie: Zahrady

Zahrádka, pronájem s možností pozdějšího odkupu o rozloze 695 m2, neoplocenou na zajímavém místě v malé zahrádkářské kolonii na rovině v polích naproti řepařské drážce. V blízkosti 4 km nové obchodní centrum Ovčáry, TPCA 2 km, 9 km je sjezd č. 50 z dálnice D11 Praha - Hradec Králové, odpočívadlo s KFC, Shell, heliport, do Prahy 60 km, Hradec Králové 50 km, Pardubice 60 km, Kutná Hora 16 km, Poděbrady 20 km, Kolín 5 km, na zahradě z větší části zatravněné se nachází asi 5 vzrostlých stromů a nějaké chachálí, přívod elektřiny, voda z vlastní studny, žádné jiné inženýrské sítě, odpad není. V části zahrádky je stavení typu mobilheim o rozměrech cca 12 x 3,5 x 2.5 m, kuchyňka, koupelna, obyvák, rozdělené ložnice, momentálně 3 roky neobýváno. Zahrádka vhodná pro drobné zahrádkaření, odpočinek, relax, přebývání, po úpravě i bydlení nebo pro pěstování a chov čehokoliv co sousedi povolí. Roční pronájem 70.000,- Kč + energie. Více info a fotek mejlem.
Kolín - Sendražice
Podobné inzeráty
Pronájem zahrádky
Dobrý den, pronajmu zahradu v lokalitě Sendražice - Kolín. Zahrada velká 1025 m2 . Na zahradě je elektřina, studna, suchý wc, kůlna na nářadí. Zahrada je zatravněná. Jsou zde nějaké stromy s tím, že počítám na podzim s výsadbou nových, případně jak se s novým nájemníkem dohodneme. Nemám problém se domluvit na nějakých dalších úpravách ať už z mojí strany nebo ze strany budoucího nájemníka. Preferuji dlouhodobý pronájem. od Prahy je zahrada vzdálená cca 60 km, Hradce Králové cca 50 km, Kutné Hory cca 14 km, Poděbrad cca 20 km, ihned u Kolína. Cena je 2500Kč / měsíc + elektřina. Realitky nevolat!
Prodám zahradu 327m2 Kořenice Okr. Kolín
Zahrada se nachází v zastavěné okrajové části obce Kořenice katastrální uzemí Pučery parcelní číslo 193/7, inženýrské sítě na hraně pozemku, oplocený, ideální na instalaci mobilheimu atd
Zahrada 360 m2 - Kolín Vinice
Prodám zahradu v Kolíně na Vinicích. Zahrada má 360 m2 a je udržovaná. Hlavní chatka je vhodná k demolici cca 5x5 m. Chatka na nářadí je stará 3 roky a má rozměr cca 3x3 m. Zahrada má vrtanou studnu a připojení elektriky je v jednání (projekt hotov, poplatek zaplacen). S vážnými zájemci je možné jednat o ceně.
Kolín, prodej zahrady o celkové ploše 773 m2.
Nabízíme Vám k prodeji zahradu na okraji města Kolína, celková plocha 773 m2. Velká plocha rovinaté, částečně oplocené zahrady, vznikla ze dvou pozemků, p.č. 2402/4 - 392 m2 a 2402/5 - 381 m2. Nachází se zde malá dřevěná chatka na nářadí, několik vzrostlých stromů. Dle regulativ města Kolína lze postavit obytnou chatu o ploše 50 m2, do výšky 6 m. V současné době není na pozemku zdroj vody, ani elektřina. Zahrada je dobře přístupná - z hlavní silnice vede ke vratům pevná vedlejší silnice, k pozemku pak běžná cesta. Zároveň s prodejem zahrady se prodává 1/3 podíl na příjezdové komunikaci. Výborná občanská vybavenost a dopravní dostupnost. ev.č.: 2902 umístění objektu: okraj obce celková plocha (m2): 773