inzerce, prodej, prodám, bazar

Kolo

Kategorie: Turistika, horolezectví

Prodám málo použité dětské kolo pro 9 až 12 let.
Kolo
Podobné inzeráty
Kolo AUTHOR
Dobry den, prodám dospělé horské kolo značky AUTHOR. Na kole jsou známky běžného opotřebení, oděrky. Cena 5000kč, při rychlém jednání sleva.
Dětské kolo
Prodám dětské kolo
Prodam kolo pro deti
Prodam pekne zanovni kolo pro deti moznos s tandemovou tyci ci bez... CENA DOHODOU
Turistické cestovní české kolo Fořt
Prodám cestovní turistické české kolo Fořt, je starší ale jen vyzkoušené, má najeto tak 20km,vše funguje, batoh na nosič a taška zdarma. Cena 5500,-,nebo dohodou.
batoh Lowe Alpine Edge 22 XL - výborný stav
Nabízím malý batoh Lowe Alpine Edge 22 XL - starší model, používaný, ale opečovávaný- naprosto zachovalý, jako nový, bez vady, jen drobné známky použití. Brava "terracota". Do města, na kolo i na turistiku. Hlavní komora s přístupem dlouhým zipem svrchu, přední kapsička na čele (na mapu atp.), horní kapsička na klíče, brýle a jiné drobnosti. Uvnitř kompatibilní kapsa na hydrovak, organizér. Vnější úchyty a oka na trekové hole, další na přilbu, nezávislé kompresní pásky, odnímatelný bederní pás a posuvný odnímatelný hrudní pásek; 2 velké síťové vnější kapsy, příjemné a přizpůsobivé polstrování zad a ramenních popruhů. Hmotnost: 560 g. Nevyužito. Osobní předání v OVA nebo FM. Mohu i poslat, ale na dobírku neposílám. Zájemci, prosím pište mailem do odpovídacího formuláře, nevolejte, na SMS nereaguji - děkuji za pochopení.
ledvinka - SALEWA
Lehká ledvinka SALEWA MINIMAX1 na trail running , turistiku , kolo ...Držák na lahev , anatom. tvar. upevňovací popruh , dobře sedí - neomezený pohyb, 18x9x8 , kapsa na zip.SUPER STAV.