inzerce, prodej, prodám, bazar

Kolo skladacka, skladaci kolo, Universal kolo, Polsko DORO76

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodam kolo, je to skladacka UNIVERSAL DORO 76 vyrobeno Polsko, neni nijak zdevastovana, ma krasne blatniky i detaily a puvodni nalepky i puvodni barva da se rici neponicena, stred neni vyklechtany, je funkcni, krasne dobove stare sedlo ktere neni nijak poskozene ale je na nem pouze ochrany potah, kolo neni rezave, nijak poskozene, pouze ma prazdne plaste, protoze se na ni nejezdi a je pouze uz uskladnene nejakou dobu, v ramu po otevreni je misto na male naradi, kabelka na naradi je ale povesena pod sedadlem a je soucasti prodeje. Je to dedictvi ktere nevyuziji, ale chleba to nezere...
Nejlepe osobni prevzeti.
Kontakt pres , nebo na email, tel. je vymysleny, cislo sdelim pripadnemu zajemci az pri dalsi vazne komunikaci. Nemam zajem aby mi volalo tisice nejakych Call center.

Nevolat prekupnici, nepotrebuji nutne prodat za kazdou cenu ani nemam potrebu prodavat za hubicku. Kdo nema zajem tak nepiste a usetrime si praci a cas navzajem.
Dekuji za pochopeni. V.

hledani: retro, stare kolo, DORO 76, kolo skladacka, Universal, Polsko, Made in Poland, skladaci kolo, neni to horak ani horske kolo, cestovni kolo.
Kolo skladacka, skladaci kolo, Universal kolo, Polsko DORO76
Podobné inzeráty
Retro skládačka Eska 1973
Skládačka Eska z roku 1973 Po renovaci. Lak původní. Nové gripy, stojánek, pedály, duše, pláště, polepy, ložiska. Jen sednout a jezdit, nebo vystavit... Skládačka, skládací kolo, Eska, Retro kolo
Skládačka / Skládací kolo / Eska
Skládačka, plně funkční, stačí sednout a šlápnout do pedálů. Pláště - jeté jednu sezónu (viz. foto) Sedlo - původní kožené - popraskané, ale drží (neřešil jsem) Drobné závady - občas se v záběru protočí šlapka (prošlápne naprázdno). Už to jednou dělalo, stačilo rozebrat, vyčistit a rok to vydrželo. Nevím proč to dělá, ale teď už jsem to neřešil (zohledněno v ceně) Důvod prodeje - upgrade na Brompton. Možnost prohlídky - Na Petynce, Praha 6 (deset min. HMD z Hradčanské)
Bromton H6/HRD skládací kolo koupeno 17.6.2022
Bromton M6/CB/CB skládací kolo v záruce, koupeno 17.6.2022, najeto 100km Kolo je zcela nové, pouze vyzkoušené do 20km, bohužel nemám využití, máme elektrokola. Kolo je včetně světla podsedlové Bromton celková cena kola byla 46.050,-kč + dokoupena + taška O Bag za 5.000,-kč prodám za 45.000 Kolo je zakoupeno v prodejně Brno pochopitelně tedy záruka na 2 roky s platností 17.6.2022. SKLÁDACÍ KOLO BROMPTON JEDNOBAREVNÉ Model anglické legendární skládačky. Pohodlná a svižná jízda a vynikající jízdní vlastnosti. To vše v kompaktním balíčku 54x56x25 cm, do kterého složíte kolo do 10 sekund ! Zapomeňte na těžkopádnost a neohrabanost skládaček ESKA ... Brompton vás překvapí po všech stránkách ! Váha kola v základní výbavě tedy bez blatníků a nosiče je přibližně 11,3kg. Kolo je již v základní specifikaci 6ti rychlostní, bez blatníků, bez nosiče, se standardní sedlovkou.
Zámek KLS Fold 50
Prodám nepoužívaný zámek na kolo. Nevhodný dárek. Skládací zámek na kolo Kellys Fold 50 poskytuje skvělou ochranu kola proti krádeži. O tu se stará ocel o tloušťce 5 mm, přes kterou se jen tak nějaký zloděj nedostane. Bezpečnostní skládací zámek se uzamyká prostřednictvím klíče. Součástí balení jsou tři tyto klíče a praktický držák na rám. Skládací zámek na kolo Kellys Fold 50 je dlouhý 78 cm a lze jej snadno složit do kompaktní podoby. Technický popis: skládací zámek zamykání na klíč (v balení 3 ks) držák na rám součástí balení délka: 78 cm materiál: ocel tloušťka oceli: 5 mm hmotnost: 1075 g
Retro kolo skládačka
Prodám retro kolo skládačka. Neposílám.
Kolo ESKA skládačka
Sháním kolo eska skládačka v původním stavu k renovaci. Foto s cenou prosím do mailu. Děkuji