inzerce, prodej, prodám, bazar

kolo značky ČZ zbrojovka Brno

Kategorie: Ostatní cyklistika

dobrý den, prodám historické kolo ČZ vše v originálním stavu. Přední světlo a původní dynamo mám. Při rychlém jednání sleva jistá.
kolo značky ČZ zbrojovka Brno
Podobné inzeráty
Staré kolo Zbrojovka Brno rok 193x
Retro kolo Zbrojovka Brno, dle dohledaných podkladů rok 1930-1940. Kolo je funkční, zdá se že většina věcí původních. Určeno k renovaci. Eska, zbrojovka, premier, es-ka, durkopp
Kolo Zbrojovka Brno Radiál
Prodám pánské kolo Zbrojovka Brno Radiál v nálezovém stavu.
Zbrojovka Brno, jízdní kolo
Prodám dámské kolo, zbrojovka Brno. Hodně Původní. Pudovka.
Kopím sedlo ZBROJOVKA BRNO
Koupím pánské sedlo s označením na kůži ZBROJOVKA BRNO v pěkném stavu, prosím nabídněte,cenu respektují
Prodam historicke kolo Zbrojovka cz
Prodam historicke kolo Zbrojovka cz,urcene k renovaci.Cena 6500kc.Po dohode mohu dovezt
Merida Crossway 600 (řazení Deore, přehazovačka Deore XT)
Nabízím k prodeji své nové kolo Merida Crossway 600 XL (tedy postava cyklisty od 185 cm) koupené v roce 2021 v Cyklopointu Mikulov za 26900,- takže kolo má pouze dvě sezony. Kolo je v perfektním stavu,ani škrábaneček a navíc vždy v březnu provádím servis s výměnou řetězu a seřízením všeho, v tom jsem nekompromisní. (Tento rok servis 18.3 tzn. řetěz za 900czk + seřízení kola). S péčí jsem ho dovybavil do plně turisticky uživatelského stavu dalšími doplňky: - super rohy Ergon GP3 za 1400, - pohodlné sedlo Selle s otvorem pro pohodlnou delší jízdu a s výplní Royal gel za 1500, - ke kolu sedící stříbrné blatníky na obě kola za 500, - robustní stojánek Fletcher za 490, - přední výkonné bílé a zadní červené světlo s 0,5 W diodou za 500, - 4x odrazky ve výpletu, tak i bílá vpředu na kokpitu - nosič na sedlovce Sport Arsenal 209 + prima rozložitelná brašna Sport arsenal 560 dohromady 1800,- - brašna na rám Zefal za 500, - bezdr. computer sigma 1009 BTS a 800, - zvonek knog a držák na láhve Nabízím své kolo dobrému člověku,kolaři, který bude toto kolo milovat jako já a pečovat si o něj, prosím ne zastavárník nebo překupník.Vím, že kola stále nejsou a dodací lhůty Merid u XL velikostí jsou měsíce, proto to chci prodat klukovi,který za takový stroj bude rád. Druhé nejlepší kolo u cross kol Merida. Kolo tedy i s doplňky stálo předloni na jaře cca. 34 000,- nabídnu za 18 000,-. Vzhledem k mému věku jsem se nechal umluvit prodejcem zkusit kolo Gravel,kdy za kratší dobu výletu ujedu stejné kilometry jako předtím na crossových kolech.Dobře jdu do toho.:) Kolo je perfektní, čisté, vypucované, na to jsem pedant jako nikdo a ten servis za 1500 co teď pan servisák v cyklopointu Mikulov provede, chci dát novému vlastníku jako bonus ,cena 18000,- vč. doplňků zůstane stejná. Když se dívám na weby a bazary kol, takové kolo ještě v záruce a k tomu Merida a takto vybavené se v Česku předpokládám nesežene, takže jistě bude nového cyklistu roky taková koupě těšit.