inzerce, prodej, prodám, bazar

Kombajnér 2023

Kategorie: Zemědělství

Hledám kombajnéra a obsluhu překladacího vozu na letošní sezonu 2023. Kombajny Claas Lexion (770,660,6800), traktor Claas + překladací vůz HORSCH. Práce cca od konce června do konce srpna (sklízíme - Maďarsko, Slovensko, Moravu, Vysočinu).
Požadujeme: ŘP sk. T a B.
Ubytování a strava všude zajištěna.
Nadprůměrný výdělek.
Kombajnér 2023
Podobné inzeráty
Kombajnér (obsluha sklízecí mlátičky)
Přijmeme na sezonu 2023 zkušeného kombajnéra pro obsluhu sklízecích mlátiček CLAAS, New Holland. Požadujeme: ŘP sk.B, T a zkušenosti s obsluhou sklízecí mlátičky. Nabízíme: výhodné platové ohodnocení dle odvedené práce a zkušeností, práci s nejmodernější technikou, příspěvek na stravování, možnost ubytování. V případě oboustranné spokojenosti nabízíme možnost stabilní a dlouhodobé spolupráce. Působíme převážně v olomouckém kraji. Pro bližší info volejte: , Nábor bude probíhat do 28.2.2023.
Kombajner
Přijmeme na sezónu 2023 zkušeného kombajnéra pro obsluhu sklízecí mlátičky CLAAS. Požadujeme: ŘP sk.B, T a zkušenosti s obsluhou sklízecí mlátičky. Nabízíme: výhodné platové ohodnocení dle odvedené práce a zkušeností, práci s nejmodernější technikou. Působíme převážně v Moravskoslezském kraji. Pro bližší info volejte:
Kombajnér-brigáda
Dobrý den, hledám práci jako obsluha kombajnu Claas na sezónu 2023. Mám osmiletou praxi na strojích Claas Lexion různých typů. Ideálně v lokalitě Mladá Boleslav, případně okolní okresy. V případě oboustranné spokojenosti i na další sezóny. Za nabídky děkuji.
kombajner
hledám kombajnera na claas lexion 670 ,praxe podmínkou
Claas Lexion 760 obsluha, žně 2023, traktorista, řidič
Hledám obsluhu kombajnu Claas Lexion 760 na žně 2023, v plánu je začít na západě Slovenska a přes Moravu udělat domácí žně na Vysočině. Kombajn je vybaven systémy jako Cruise pilot, Cemos automatic,claas cam, GPS navigace, výnosové mapy, vlhkoměr tyto systémy bych chtěl využívat. U výnosových map může dojít i k smluvní povinnosti mapy tvořit. Kombajn má Vario lištu 9m s výbavou na řepku. Více informací na telefonu nebo emailu.
Pracovní příležitost /Brigáda
HLEDAME ZASTUP na 4 měsíce : Náš skvělý kolega ošetřovatel odjíždí domu na 3-4 měsíce. Hledáme za něj náhradu od 15.4.2023 do zhruba 15.8.2023. Momentálně pouze 8 koní : 6 seniorů a 2 hříbata. Celodenní výběh. Nabízíme možnost ustájit si svého koně, využít sportovního zázemí. Ubytování je možné v pokoji + koupelna, kuchyň je sdílena v klubovně. Vyžadujeme prokázanou praxi a profesionální péči o koní. Důležitý je pro náš smysl pro pořádek a čistotu. Stáj Villa Gineta se nachází v Masečíne, Štěchovice 252 07 (nedaleko Prahy). Váš životopis pošlete prosím na stana.rakosnikova@ nebo zavolejte na nebo napište OZ. Těšíme se !