inzerce, prodej, prodám, bazar

Kombajnér-brigáda

Kategorie: Zemědělství

Dobrý den, hledám práci jako obsluha kombajnu Claas na sezónu 2023. Mám osmiletou praxi na strojích Claas Lexion různých typů. Ideálně v lokalitě Mladá Boleslav, případně okolní okresy. V případě oboustranné spokojenosti i na další sezóny. Za nabídky děkuji.
Kombajnér-brigáda
Podobné inzeráty
Kombajnér 2023
Hledám kombajnéra a obsluhu překladacího vozu na letošní sezonu 2023. Kombajny Claas Lexion (770,660,6800), traktor Claas + překladací vůz HORSCH. Práce cca od konce června do konce srpna (sklízíme - Maďarsko, Slovensko, Moravu, Vysočinu). Požadujeme: ŘP sk. T a B. Ubytování a strava všude zajištěna. Nadprůměrný výdělek.
Kombajner
Přijmeme na sezónu 2023 zkušeného kombajnéra pro obsluhu sklízecí mlátičky CLAAS. Požadujeme: ŘP sk.B, T a zkušenosti s obsluhou sklízecí mlátičky. Nabízíme: výhodné platové ohodnocení dle odvedené práce a zkušeností, práci s nejmodernější technikou. Působíme převážně v Moravskoslezském kraji. Pro bližší info volejte:
kombajner
hledám kombajnera na claas lexion 670 ,praxe podmínkou
Kombajnér (obsluha sklízecí mlátičky)
Přijmeme na sezonu 2023 zkušeného kombajnéra pro obsluhu sklízecích mlátiček CLAAS, New Holland. Požadujeme: ŘP sk.B, T a zkušenosti s obsluhou sklízecí mlátičky. Nabízíme: výhodné platové ohodnocení dle odvedené práce a zkušeností, práci s nejmodernější technikou, příspěvek na stravování, možnost ubytování. V případě oboustranné spokojenosti nabízíme možnost stabilní a dlouhodobé spolupráce. Působíme převážně v olomouckém kraji. Pro bližší info volejte: , Nábor bude probíhat do 28.2.2023.
Brigáda, práce, obsluha zemědělské techniky až 220 kč/h
Hledáme brigádníky na obsluhu traktorů, nakladačů a kombajnů od června do konce října. Může být i na část sezony. Práce převážně JM, JČ - okolí Třeboně. požadujeme ř.p. skupiny B,T Ubytování zajistíme. Nabízíme nadstandartní platové ohodnocení pro zodpovědné a spolehlivé lidi. Při oboustranné spokojenosti možnost stálého prac. poměru.
Traktorista v RV - brigáda nebo HPP
Dobrý den, hledáme traktoristu na jarní práce na chmelnici. Řidičský průkaz sk.T nutný.