inzerce, prodej, prodám, bazar

Kombajnér (obsluha sklízecí mlátičky)

Kategorie: Zemědělství

Přijmeme na sezonu 2023 zkušeného kombajnéra pro obsluhu sklízecích mlátiček CLAAS, New Holland.
Požadujeme: ŘP sk.B, T a zkušenosti s obsluhou sklízecí mlátičky.
Nabízíme: výhodné platové ohodnocení dle odvedené práce a zkušeností, práci s nejmodernější technikou, příspěvek na stravování, možnost ubytování.
V případě oboustranné spokojenosti nabízíme možnost stabilní a dlouhodobé spolupráce.
Působíme převážně v olomouckém kraji.
Pro bližší info volejte: ,
Nábor bude probíhat do 28.2.2023.
Kombajnér (obsluha sklízecí mlátičky)
Podobné inzeráty
Kombajner
Přijmeme na sezónu 2023 zkušeného kombajnéra pro obsluhu sklízecí mlátičky CLAAS. Požadujeme: ŘP sk.B, T a zkušenosti s obsluhou sklízecí mlátičky. Nabízíme: výhodné platové ohodnocení dle odvedené práce a zkušeností, práci s nejmodernější technikou. Působíme převážně v Moravskoslezském kraji. Pro bližší info volejte:
Nabídka práce/brigády
Společnost Fübiko s.r.o. hledá vhodného kandidáta na pozici – obsluha sklízecí mlátičky. Pracovní pozice: Obsluha moderní sklízecí mlátičky John Deere T660 Hill Master. Požadujeme: Praxi v oboru, znalost zemědělské techniky, spolehlivost, důslednost, manuální a technickou zručnost, časovou flexibilitu, řidičské oprávnění skupiny B, T. Nabízíme: Možnost se zapojit do kolektivu společnosti s dlouholetou tradicí, nabízející profesionální služby v zemědělství, mladý kolektiv, kvalitní zázemí, motivující platové ohodnocení, možnost ubytování a další firemní benefity.
Obsluha sklízecí mlátičky Claas Lexion 8700
Statek Miroslav, a.s. hledá do svého týmu kolegu nebo kolegyni pro obsluhu sklízecí mlátičky Claas Lexion 8700 a pro ostatní práce související se zemědělskou činností. Požadujeme spolehlivost, preciznost, praxe v oboru výhodou. Potřebné školení zařídíme. Nabízíme HPP, stabilní zázemí společnosti a odpovídající ohodnocení. Kontakt: K. Poul (agronom), tel. , email: info@, web:
Nabídka práce v zemědělství - traktorista práce na poli
Dobrý den, nabízíme pracovní pozice v zemědělství. Traktorista, práce na poli. Nabízíme pozice: 1) traktorista, pomocný dělník, 2) traktorista- specialista ( obsluha postřikovače, obsluha sklizňových kombajnů), 3) práce na poli Jaký je obsah nabízených pracovních pozic? 1) Obsluha traktoru (sklízeč brambor, sklízeč mrkve, sklízeč celeru, pluh, závlaha) , drobné opravy strojů, 2) Obsluha traktoru (přípojné zařízení postřikovač, diskový podmítač, kompaktor, sklizňový kombajn 3) Sadba a sběr plodin Jaké je hodinové finanční ohodnocení nabízených pozic? 1) traktorista, pomocný dělník, 120 Kč /h 2) traktorista- specialista (obsluha postřikovače, obsluha sklizňových kombajnů,..), 165 Kč/h 3) práce na poli, 105 Kč/h + Bonusy, hrazené ubytování Jaká je pracovní doba? Začínáme v 7:00 ráno, končíme 18:00- 20:00. Záleží na tom, jaké máme objednávky. Pracovní týden: pondělí až sobota. Ve výjimečných případech neděle. Ubytování zajištěno Doba práce: 1) Od března do listopadu 2) Od března do listopadu 3) Od května do srpna Lokalita výkonu práce: okres Praha východ, okres Mělník Případné dotazy či zájem o pozici pište na email
Kombajnér-brigáda
Dobrý den, hledám práci jako obsluha kombajnu Claas na sezónu 2023. Mám osmiletou praxi na strojích Claas Lexion různých typů. Ideálně v lokalitě Mladá Boleslav, případně okolní okresy. V případě oboustranné spokojenosti i na další sezóny. Za nabídky děkuji.
Kombajnér 2023
Hledám kombajnéra a obsluhu překladacího vozu na letošní sezonu 2023. Kombajny Claas Lexion (770,660,6800), traktor Claas + překladací vůz HORSCH. Práce cca od konce června do konce srpna (sklízíme - Maďarsko, Slovensko, Moravu, Vysočinu). Požadujeme: ŘP sk. T a B. Ubytování a strava všude zajištěna. Nadprůměrný výdělek.