inzerce, prodej, prodám, bazar

Kombinovaný sporák Amica

Kategorie: Sporáky

Dobrý den, nabízím k prodeji 2 roky používaný a plně funkční sporák. Bohužel pouze dvířka při čištění nelze nasadit zpátky. Můžete ji použit na náhradní díly nebo dvířka opravit.
Kombinovaný bílý sporák Amica SHM 5108 E1 W, v energetické třídě A. Varná deska nabízí 4 plynové hořáky s bezpečnostními pojistkami a piezzo-elektrickým zapalováním v knoflíku. Multifunkční elektrická horkovzdušná trouba má 10 pečících funkcí a je vybavena vnitřním osvětlením. Lehce čistitelný smalt usnadňuje čištění vnitřku trouby. Chladné sklo dveří zvyšuje komfort obsluhy.

(Nový, silně poškozený, na náhradní díly)

rozměry (všh): cca 85 x 50 x 60 cm
barva bílá
materiál smalt a lakovaný plech
provedení na zemní plyn
trysky na propan-butan jsou přiloženy


Varná plynová deska

čtyřplotnová plynová varná deska
ovládání z centrálního panelu
bezpečnostní pojistky
piezzo-elektrické zapalování
plechový poklop


Horkovzdušná elektrická trouba

horkovzdušný ventilátor
pravý horký vzduch
gril
obsah cca 62 litrů
příkon cca 3600 W
smaltovaný povrch trouby
osvětlení pracovního prostoru
ovládání z centrálního panelu
bezpečnostní dvířka Cool Door
Kombinovaný sporák Amica
Podobné inzeráty
Kombinovaný sporák Amica SHM 5784DA X
Kombinovaný sporák Amica SHM 5784DA X Sporák je zcela nový a v záruce do roku 2027. Ekonomická třída A. Plynový hořák a elektrická trouba. Elektronické ovládání. Snadno se čistí. Objem 66l. Předání je možné po dohodě. Viz také další oznámení.
Prodám kombinovaný sporák Amica jako nový.
Prodám kombinovaný El.-plynový sporák Amica typ dle foto na štítku, Sporák jako nový skoro nepoužitý jen párkrát, plně funkční. Důvod přechod na indukci. Cena 3500.-Kč.
KOMBINOVANÝ ELEKTRICKÝ SPORÁK MORA,JISKRA,STOP GAS,tř.A
Kombinovaný sporák Mora Vás nezklame svou českou kvalitou! Zůstaňte věrni tradici a posilněte svou domácnost o kombinovaný sporák Mora KS 641 MW v bílém provedení, který nabízí čtyři plynové hořáky s elektrickým zapalováním včetně ochranné pojistky a multifunkční troubu M6 s několika režimy pro snadné a pohodové vaření. Kombinovaný sporák KS 641 MW se řadí do energeticky úsporné třídy A.Životnost výrobku zvyšuje použití kvalitního 100% smaltu na nejvíce používaných místech, který je odolný až 800 °C a nepoškodí ho ani kovová drátěnka!Plynová vařidlová deska disponuje čtyřmi hořáky, které mají pojistku STOP GAS. Při náhlém zhasnutí plamene zastaví pojistky přívod plynu k hořáku a zajistí tak dokonalou bezpečnost ve vaší kuchyni. Zapalování je řešeno elektricky, takže už nebudete potřebovat zápalky. Na desce je umístěna nová dvoudílná vařidlová mřížka Stabil Plus, která zajišťuje stabilitu nádobí při vaření a velmi snadno se čistí.Eco program.Velkou předností HORKÝ VZDUCH!Roz.85,š-50,h-60cm.Nezaměnovat se základní řadou bez horkého vzd.Celkově pěkný,čistý a nepoškozený stav!Toptrans dle ceníku s váhou do 30kg+balné 50kč.NA DOBÍRKU NEPOSÍLÁM
Kombinovaný sporák Amica
Prodám kombinovaný sporák Amica, je cca 6 let starý, ale minimálně používaný. Vařeno jen párkrát... Vařič je plynový, trouba elektrická.
Kombinovaný sporák Amica
Prodám kombinovaný sporák Amica. Nefunkční elektrická trouba (pravděpodobně možné opravit). Nutný vlastní odvoz.
Prodám kombinovaný sporák Amica
Prodám kombinovaný sporák Amica s elektrickou troubou, málo používaný. Místo odběru Šumperk.