inzerce, prodej, prodám, bazar

komoda- skříň v designu formule - Cielek

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám komodu - skříň ve tvaru formule od výrobce Cielek kvalitní nábytek v dobrém stavu
komoda- skříň v designu formule - Cielek
Podobné inzeráty
komplet nábytku ve tvaru Formule - Cielek
Prodám sadu nábytkové kolekce v designu Formule od výrobce Cielek: postel formule - svítí, dálkové ovládání, vydává zvuky, velký rozměr délka 2m - je i pro větší děti komody ve tvaru benzínové pumpy a další 3 ks psací stůl poličky
postel formule - cielek
Prodám kvalitní postel od výrobce Cielek ve tvatu formule, s dálkovým ovládáním, formule svítí a vydává zvuky
psací stůl ve stylu formule - Cielek
Prodám psací stůl ve designu formule od výrobce Cielek, v dobrém stavu
komoda ve tvaru benzínové pumpy - Cielek
Prodám komodu - ve tvaru benzínové pumpu patří do serie Formule od výrobce Cielek, je v dobrém stavu, kvalitní nábytek
Set dětského nábytku (skříň, postýlka a komoda)
Prodám set dětského nábytku značky Drewex s designem medvídka. Skříň je se šuplíkem, policemi a prostorem na věšáky. V/š/h skříně: 159/83/52 cm. Postýlka 120 x 60 cm má tři úrovně na umístění roštu a posuvnou bočnici. K postýlce nabízím i kvalitní matraci a chránič matrace. V případě zájmu mám i prostěradla a povlečení v holčičich barvách + mantinel do postýlky ( cena zvlášť). Komoda s přebalovacím pultem má tři prostorné šuplíky. Komoda má mírně ošoupanou horní desku (viz foto) od přebalovacího pultu. Ale pokud je pult na komodě, tak to není vidět. Vše je jinak v dobrém stavu. Postýlka je momentálně v rozloženém stavu. Skříň a komoda v celku. V rámci Ostravy možnost dovozu.
Přebalovací komoda Puppololina žirafka
Komoda je vyrobena z masivu borovice! Má tři velké šuplíky, vepředu motiv žirafky. Přebalovací komoda se skládá ze dvou částí- komoda a horní přebalovací deska, která jde odmontovat. Při demontáži zadního přebalovacího dílu, vám zůstane samostatná skříňka. Rozměry: 87x87x(48)70cm. Ke komodě zdarma přidám velkou přebalovací podložku 70x50cm. PC 6.500 komoda, 400 podložka. Vše super stav. Mohu dovézt do Brna, Blanska.