inzerce, prodej, prodám, bazar

komody

Kategorie: Skříně

prodam 3 komody moc hezke
komody
Podobné inzeráty
2x komoda ikea MALM - 3 šuplíky
Dobrý den. Prodám 2 ks komody MALM v barvě černohnědá, každá se třemi šuplíky, které jsou k sobě spojeny dutinkovými šrouby (rozebíratelně). Komody jsou použité a nesou drobné známky opotřebení, ale jsou v pěkné m stavu, viz. foto. Komody byly odborně sestaveny truhlářem a všechny skryté hrany mají dodatečně ohraněny, aby nedocházelo k zatrhávání prádla. Komody byly použity pro uskladnění čistého prádla (ručníků). V levé komodě je v zadní desce vyříznutý otvor z důvodu el. zásuvky, která byla za komodou (poslední obr.). Cena za obě komody je 3200,- Kč, při rychlém jednání 3000,- Kč. Nutný osobní odběr Praha 5.
Moderní dánský nábytek - komody a stůl
Prodám 1. krásné komody se šuplíky a dvěmi skříňkami po stranách. Větší 145 x 118 x 60, menší jako stolek pod televizi 145 x 67 x 60 cm. Příjemně zaoblené hrany, moderní retro a čistý design. Minimálně používané, bez viditelných poškození, masivní dánský nábytek. Nutno si připevnit jednu volnou nohu. Původní cena za obě komody 17.000, nyní 10.000 Kč za obě komody. 2. krásný kancelářský stůl, masivní dánský nábytek, téměř nepoužívaný. Příjemný lesklý bílý povrch se zaoblenými hranami. Moderní retro design. Bez povrchových závad, 120 x 75 x 60 cm. Ideální jako vybavení nového pokoje. Původní cena 8.000, nyní cena 4.000 Kč. Zvyhodnena cena za cely set 13.000 Kč. Místo odvozu: Strančice u Prahy. Pohodlná nakládka ze skladové rampy.
Komoda Lima 4 bílá
Prodám komodu Lima 4. Původní cena 3600 Kč. dekor: bílá materiál: LDTD rozměry: 116x82x40 cm Komoda Lima 4 je pojata velmi originálně a moderně, a proto nadchne každého vyznavače všeho moderního a přitom praktického. Její elegantní dekor zútulní váš domov. Precizní provedení této komody Lima 4 zaručuje vysokou kvalitu a dlouholetou životnost. Komoda Lima 4 poskytuje velkorysé množství úložného prostoru, který ocení všichni členové vaší domácnosti, protože úložného prostoru není nikdy dost. Jednoduchá údržba komody Lima 4 je zajištěna díky kvalitnímu korpusu, který je tvořen z laminových desek. Povrchová vrstva je vyvedena v dekoru bílé. Tento povrch je snadno omyvatelný a hygienicky nezávadný. Atraktivní vzhled komody Lima 4 umocňují úchytky. Minimalistické provedení dělá z komody Lima 4 nadčasový kousek nábytku. Pokud jste milovníci praktických a zároveň oku lahodících věcí, je komoda Lima 4 stvořena přímo pro vás.
2x komoda / skříňka Čilek
Nabízíme dvě komody Split do dětského pokoje. Komody jsou rozdělené konstrukčně na dvě části. Rozměry jedné komody v cm (v x š x h): 90 x 66 x 40, nožičky 5 cm Komody jsou ve výborném stavu. Užívané jedním dítětem. Cena za oba kusy. Po dohodě lze koupit i samostatně. Předěláváme dětský pokoj, nabízíme dále postel s vysouvacím lůžkem, noční stolek a poličku ve stejném stylu (vše od renomovaného výrobce dětského nábytku Čilek). A dále pak pojízdný kontejner ke stolu. V případě zájmu o nákup i dalšího z nabídky, je možné domluvit se na snížení ceny.
Obývací komody
Nabízím k prodeji tyto dvě komody. Zbylé dvě části obývací stěny. Stav je velice zachovalý. Na jedné části je poškozen rožek komody. Prodávám z důvodu stěhování, a proto, v případě rychlého jednání se můžeme domluvit na nižší ceně. Prodám pouze jako celek. Cena za jednu 700,-
Komody
Dobrý den, prodám 2 komody. U jedné komody jeden šuplík hůře jezdí jinak stav ok.