inzerce, prodej, prodám, bazar

Kompletní projektová dokumentace pasivní dřevostavby RD

Kategorie: Nové projekty

Prodám kompletní projektovou dokumentaci pasivní dřevostavby rodinného domu s garáží.
Zastavěná plocha 101,66m2, Podlahová plocha 132,19m2.Součástí Průkaz energetické náročnosti budovy ( projekt prošel schválením - akceptací Nová zelená úsporám ), kompletní projektová dokumentace v papírové podobě, stavební část, vytápění, elektroinstalace, zdravotně technická instalace, katalog detailů.
Kompletní projektová dokumentace pasivní dřevostavby RD
Podobné inzeráty
Akce - kompletní projektová dokumentace pro rodinný domek
!!!Akce!!! Nabízím kompletní projektovou dokumentaci na pro mnohé možná zajímavě řešený 2-patrový rodinný domek s garáží v domě, a to za zlomkovou cenu, protože ještě neobsahuje energetické hodnocení domu. Domek z důvodu rozvodu nebyl nikdy zrealizován, ale rád by jednou stál, pokud někdo budete mu chtít život dát. Původní cena: 70000 Kč.
Kompletní projektová dokumentace - nízkoenergetický dům
Prodám kompletní projektovou dokumentaci k nízkoenergetickému dvoupodlažnímu domu - dřevostavba. Z rodinných důvodů nebyla stavba realizována. V přízemí se nachází vstupní hala, obývací pokoj spojený s kuchyní, pracovna, technická místnost, koupelna + přístřešek pro dvě auta s uzamykatelným prostorem na ukládání věcí. Ve druhém patře se nachází ložnice s vlastní koupelnou a saunou se vstupem na terasu, dva dětské pokoje a pokoj pro hosty a druhá koupelna. Dům je vhodný pro rovinatý terén.
Projektová dokumentace
Prodám kompletní projekt. Novostavba rodinného domu. Včetně kontaktů na projektanta. Možnost úprav a usazení na pozemek. Dohoda jistá
Rodinný dům - výstavba
Výstavba rodinného domu - dřevostavby ze stavebního systému Purlive. Ověřený, certifikovaný systém, splňující nejvyšší energetické nároky. Máte možnost výběru z celé řady typových domů i realizaci vlastních individuálních projektů. Nabízíme více možností úrovně dokončení dle Vašich finančních možností (oblíbená cenově výhodná stavba k dokončení s dostavbou domu svépomocí, stavba na klíč). Zajistíme Vám zpracování kompletní projektové dokumentace včetně vyřízení stavebního povolení. Zdarma konzultace na Vašem pozemku, zdarma zpracování orientační cenové nabídky a poradenství. Samotná výstavba domu na klíč trvá 6 měsíců, hrubá stavba je hotová během několika dnů!! Předností jsou vynikající tepelně izolační vlastnosti, účinná zvuková izolace, vysoká požární odolnost, možnost výstavby i v zimě, zvětšení užitné plochy domu, rychlost výstavby. Výrobní areál firmy je ve Zlíně. V případě realizace horní stavby garantujeme exkluzivní ceny na dodávku betonu a kameniva z mateřské betonárky Taš Stappa ve Zlíně. Zlínský kraj + celá Morava. Více info na mailu: purlive.zlin@ nebo na tel.:
Rodinný dům - dřevostavba
Stavba rodinného domu - dřevostavby ze systému firmy Purlive. Ověřený, certifikovaný systém, splňující nejvyšší energetické standardy. K dispozici máme výběr z celé řady typových domů, stavíme i individuální projekty dle přání zákazníka v různých úrovních dokončení podle Vašich finančních možností (oblíbená cenově výhodná stavba k dokončení s dostavbou domu svépomocí, stavba na klíč). Zajistíme Vám zpracování kompletní projektové dokumentace včetně vyřízení stavebního povolení. Zdarma konzultace na Vašem pozemku, zdarma zpracování orientační cenové nabídky a poradenství. Výstavba domu na klíč trvá 6 měsíců, hrubá stavba je hotová během několika dnů!!. Předností jsou vynikající tepelně izolační vlastnosti, účinná zvuková izolace, vysoká požární odolnost, možnost výstavby i v zimě, zvětšení užitné plochy domu, rychlost výstavby. Výrobní areál firmy je ve Zlíně. Zlínský kraj + celá Morava. Více info na mailu: purlive.zlin@ nebo na tel.:
PRODEJ BYTOVÉHO DOMU ZLÍN
Nabízíme k prodeji nemovitost na adrese Zlín, Na Honech 5541. Součástí prodeje je projektová dokumentace na 6-bytových jednotek od 55 m2 do 127 m2 užitné plochy. ???? Obec: Zlín Adresa: Na Honech 5541 Počet bytů: 6 Byt č. 1 Dispozice 3+1 ( 55,21 m2 ) Byt č. 2 Dispozice 3+1 ( 73,03 m2 ) Byt č. 3 Dispozice 2+KK ( 51,55 m2 ) Byt č. 4 Dispozice 2+KK ( 59,06 m2 ) Byt č. 5 Dispozice 4+1 ( 104,56 m2 ) Byt č. 6 Dispozice 5+1 ( 127,33 m2 ) Topení ústřední centrální Teplo Zlín Fotovoltaická elektrárna na střeše: 16 Kwh