inzerce, prodej, prodám, bazar

Koně a poníci - Vše, co o nich potřebuješ vědět

Kategorie: Dětská literatura

Prodám knihu, málo používanou, pro děti od 9 let, vydavatelství Bambook. Pri výběru více knih sleva 10%.
Koně a poníci - Vše, co o nich potřebuješ vědět
Podobné inzeráty
Amanda Willsová-Poníci od stříbrné řeky–Nezkrotný poník
Nezkrotný poník je skvělý díl z edice nazvané Poníci od stříbrné řeky. Hlavní postava Poppy je velmi příjemná. Celé je to napsané moc hezky, text fajn plyne (jak můžete ostatně vidět v přiloženém náhledu, to je super, že už je tu taky máte!). Je to podle mě v rámci koňských dívčích románů jeden z těch lépe napsaných. Těšíme se na další díl, v téhle edici, je opravdu moc povedená. A krásná je i obálka! Původní cena 229,-Kč
Soubor knih Zuzka a poníci
Prodám soubor knih Zuzka a poníci. Ideálně jako komplet za 300,-. Samostatně 45,- za knihu. Osobní předání v Praze nebo zaslání přes Zásilkovnu, PPL nebo Balíkovnu (+79,- Kč)
Princezna a Poníci - Eliška a statečný princ
Prodám knížku pro děti Princezna a Poníci - Eliška a statečný princ. Je jako nová, neponičená. V případě zájmu pište na email: teraroze48@ Osobní předání v Prostějově nebo zaslání přes zásilkovnu (+79 Kč)
Kouzelní koníci
Čeká na tebe kouzelná kniha koní! Vezme tě s sebou kolem světa, na cestu za koníky snů. Emilka a její kamarádi navštěvují země, odkud pocházejí jejich oblíbení koně. Každý příběh pojednává o jednom konkrétním plemeni, ať už jsou to arabští nebo camargští koně nebo connemarští poníci.(Tento svazek je souborným vydáním knih Leť s větrem o závod, Safino; Charlie zdolá každou překážku; Statečný jako Aramis a Feňa zachraňuje své hříbátko.) Čtení se zábavou na prázdniny pro děti. Rozměry: Tvrdé desky, 248 stran,jako nová. Autor:PEGGY WALKEROVÁ Poštovné a balné: 65 Kč balíkovna nebo zásilkovna 79 Kč.
Dvě krásné, nové knížky o koních
2 nové knížky o koních: Koně a poníci (hádanky a omalovánky pro děti) a kniha s úžasnými samolepkami a spoustou informací: Koně.
Koně a poníci - se samolepkami
Najdi si svého milovaného koníka! Znáš rozdíly mezi plnokrevníky, teplokrevníky, chladnokrevníky a poníky? Otevři knihu a dozvíš se: - Jak poznat jednotlivá plemena? - Jak se starat o koně nebo poníka? - Jaká je správná výbava? - Jak si s koněm hrát a jak s ním pracovat? Ke každému plemenu si můžeš dělat vlastní poznámky a nalepit originální samolepky. Poznej zvířata, z jejichž hřbetu je nejkrásnější pohled na svět. Bonus: Odkazy na webové stránky, kde se dozvíš ještě víc! Nová kniha