inzerce, prodej, prodám, bazar

Konica M-Hexanon 90mm f/2.8 /bajonet Leica M

Kategorie: Objektivy

Objektiv v perfektním stavu, minimálně používaný, včetně původního balení
Konica M-Hexanon 90mm f/2.8 /bajonet Leica M
Podobné inzeráty
Servisovaná Leica Canada Summicron R 35mm f/2 Ver. 1 - #2.7M
Servisovaná Leica Canada Summicron R 35mm f/2 Ver. 1 - #2.7M, Orig Hood Jedná se o špičkový a velmi světelný dobový kinofilmový širokáč pro 35mm formát (pův. kompatibilita Leicaflex + Leica R3), velmi vhodný na digitál (mirrorless, video). Stav: použitý, funkční - kompletní repass technikem - 11/2022, veškerý mechanický chod je balancovaný a hladký, optika čistá bez výraznějších závad. Velmi drobné známky používání jak je u velmi starého vintage objektivu zvykem. Jedno z TOP skel s bajonetem LEICA-R. Lokalita: MS kraj Rozšířená fotogalerie:
Prodám Leica Elmatrit-M 28/2,8
Prodám Elmarit 1:2,8/28 "Canada". Plně funkční kvalitní širokoúhlý objektiv pro bajonet Leica M. S originálním Leica UVa filtrem.
Konica Hexarex 3,5/135mm TOP STAV
Prodám špičkový objektiv Konica Hexarex 3,5/135m s integrovanou sluneční clonou s bajonetem Konica. Objektiv je v exkluzivním stavu absolutně bez známek používání. Součástí je přední a zadní krytka. Osobní převzetí v Plzni. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem. Na telefonu bývám minimálně. První kontakt emailem, okamžitě se ozvu zpět a sdělím jiné telefonní číslo
Konica Hexarex AR 4/200mm TOP STAV
Prodám špičkový objektiv Konica Hexarex AR 4/200mm s integrovanou sluneční clonou s bajonetem Konica. Objektiv je v exkluzivním stavu absolutně bez známek používání. Součástí je přední a zadní krytka. Osobní převzetí v Plzni. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem. Na telefonu bývám minimálně. První kontakt emailem, okamžitě se ozvu zpět a sdělím jiné telefonní číslo.
Redukce
Redukce Leica M-tělo na sklo Nikon 380,- Redukce Leica L-tělo na sklo Leica M 420,-
Objektiv  Leitz ELMAR 4/135 /LEICA M /
Prodám nepopuživaný objektiv LEICA - Leitz ELMAR 4/135 /LEICA M /,100% stav-optika čista,bez škrabancov alebo prachu+obe krytki.