inzerce, prodej, prodám, bazar

Konstruktivní geometrie, Hydraulika, Mechanika zemin

Kategorie: Učebnice, skripta - VŠ

Prodám za symbolickou cenu, odběr Židlochovice. Inzerát aktuální do jeho smazání.
Konstruktivní geometrie, Hydraulika, Mechanika zemin
Podobné inzeráty
Analytická, diferenciální a deskriptivní geometrie
Analytická a diferenciální geometrie-Budinský Analytická geometria rovinná-Harant Analytická geometrie a nerovnosti-Havlíček Analytická geometrie lineárních útvarů-Kraemer Analytická geometrie pro začátečníky-Šindelář Analytická metoda v geometrii 1+2-Vančura Deskriptívna geometria-Medek Deskriptívna geometria v príkladoch-Macková Deskriptívna geometria videná priestorove-Pál Deskriptivní geometrie-Volberg Deskriptivní geometrie-Kounovský Deskriptivní geometrie 1+2-Piska Deskriptivní geometrie 1+2-Urban Deskriptivní geometrie 1+2-Kadeřávek Deskriptivní geometrie pro samouky-Kounovský Diferenciální geometrie-Kohout Diferenciální geometrie křivek a ploch-Hostinský Kosoúhlé promítání-Veselý O souřadnicích v rovině-Pírko Od pravouhlých súradníc k vektorom-Gatial Různé způsoby zobrazovací v deskriptivní geometrii-Klíma Sbírka úloh z deskriptivní geometrie-Veselý Technické kreslení-Kochman Technické křivky-Dvořák Tenzorový počet-Boček Úvod do algebraické geometrie-Bydžovský Úvod do analytické geometrie-Bydžovský Úvod do analytické geometrie lineárních útvarů a kuželoseček-Mastný Vektorová a tenzorová analýza-Pach Vektorové prostory-Horský Vektorový počet-Ilkovič Vektory a tensory-Ryšavý Vektory v geometrii-Budinský Základy diferenciální geometrie s technickými aplikacemi-Budinský Základy vektorové algebry-Vyšín Základy vektorového počtu-Garaj Zbierka maturitných úloh z deskriptívnej geometrie-Filip Zobrazovací metody 1+2-Kraemer Deskriptivní geometrie 1-Drábek Deskriptivní geometrie 1-Kadeřávek Deskriptivní geometrie 1-Menšík Deskriptivní geometrie-Menšík Nabízím knihy a učebnice z matematiky, geometrie: analytická, diferenciální a deskriptivní geometrie, vektorový počet. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Geometrie a topologie
Algebraická geometrie-Bureš Atlas geometrie-Voráčková Co asi nevíte o vzdálenosti-Kufner Čo je topológia-Hejný Dělení kruhu-Školnik Důležité křivky-Markuševič Elementární geometrie III-Vyšín Geometrické hry a zábavy-Čupr Geometrické základy fotogrammetrie-Menšík Geometrie 1-Hejný Geometrie Hilbertova prostoru-Kufner Geometrie 1+2-Sekanina Geometrie pro pedagogické fakulty 1-Vyšín Geometrie trojúhelníka-Švrček Imaginární elementy v geometrii-Seifert Jak se studují geometrické útvary 1+2-Klapka Jak vyšetřujeme geometrická místa-Koman Konstrukce omezenými prostředky-Hruška Konštruktívna geometria pre technikov-Medek Konvexita-Kosmák Kružnice-Horák Kvalifikační příručka technického kresliče-Kochman Lobačevského geometrie-Kutuzov Matematika v úlohách 2 Geometrie-Maška Mnohostěny-Horák Množiny bodů v prostoru-Holubář Několik úloh z geometrie jednoduchých těles-Vyšín O methodách rovinných konstrukcí-Holubář O mnohoúhelnících a mnohostěnech-Hostinský O rovinných konstrukcích-Holubář Podprostory Euklidovských prostorů-Pultr Praktická geometrie 1+2-Potužák Projektivní geometrie 1-Hlavatý Přímky a křivky-Vasiljev Sférická trigonometrie-Kůst Stavba Lobačevského planimetrie-Gatial Stavba planimetrie-Gatial Středoškolská geometrie-Zelina Topologické prostory-Čech Trigonometrie-Kožeurov Trigonometrie-Urban Učíme sa rysovať-Kochman Úvod do neeuklidovské geometrie-Hlavatý Úvod do projektivní geometrie kuželoseček-Havlíček Základy elementární geometrie-Kouřim Zborcené plochy-Kounovský Nabízím knihy a učebnice z geometrie a topologie. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Technická fyzika, pružnost a pevnost
ABC meracích jednotiek-Konečný Experimentální pružnost-Bednár Fysikální přístroje v chemické laboratoři-Zvoníček Fyzika v experimentoch-Hajko Fyzikální měření-Mádr Nauka o pružnosti a pevnosti-Bažant Návody k základním fysikálním měřením-Pilát Praktická cvičení z fyziky-Živný Praktická fysika-Horák Pružnost a pevnost 1+2-Beljajev Pružnosť a pevnosť v príkladoch-Vadovič Pružnosť a plasticita 1-Kaiser Pružnost a plasticita 1-Šmiřák Přehled technické mechaniky-Krutina Příručka technické fysiky-Izard Sbírka vzorců z pružnosti a pevnosti-Krutina Spracovanie a vyhodnocovanie meraní-Wimmer Technická dynamika-Gonda Technická dynamika plynů-Dejč Technická fysika-Horák Technická fysika-Nachtikal Technická fysika-Dobrovolný Technická fyzika A-Lehár Technická mechanika-Dobrovolný Technická mechanika-Guľaš Technická mechanika-Šrejtr: 1-statika 2-kinematika 3-dytnamika Technická mechanika pro elektrotechnické obory-Hašek: 1-Mechanika tuhých těles 2-Hydromechanika a termodynamika Technická mechanika, mechanika tuhých telies-Šesták Technická termomechanika-Kalčík Technické vzorce-Walther Teorie pružnosti a vybrané aplikace-Kuba Úvod do teorie pružnosti anizotropních látek-Hearmon Základní vlastnosti měřících přístrojů-Zelený Základy fysikálních měření 1+2A+2B-Brož Základy hydrauliky a hydrologie-Kunštátský Základy technické fysiky-Horák Technická mechanika: 1-Statika tuhých těles-Ječmínek 2-Dynamika tuhých těles-Ječmínek Nabízím knihy a učebnice z technické fyziky, pružnost a pevnost. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené tel. číslo je smyšlené, neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Skripta VUT FSI
Nabízím skripta VUT FSI: Teorie tváření Matematika I (2x) Matematika III Matematika IV - statistika a pravděpodobnost Strojírenská technologie Manipulace s materiálem Technologie tváření - plošné a objemové tváření Projektování výrobních systémů Termomechanika Hydromechanika Konstruktivní geometrie Mechanika těles Elektrotechnika a elektronika Matematické fyzikální a chemické tabulky (pro střední školy) Cena dohodou. Osobní předání v Brně nebo možnost zaslání přes Zásilkovnu/Balíkovnu.
Sbírky, příklady a úlohy z fyziky
500 riešených úloh z fyziky-Kalužay 500 testových úloh z fyziky-Salach Dynamika v príkladoch-Salva Fysika v úlohách-Ostrý Fyzika v príkladoch-Hajko Fyzika, sbírka úloh pro střední školy-Lepil Mechanika v úlohách II C Dynamika-Ungermann Mechanika zemín, príklady-Drusa Otázky a úlohy z fyziky-Tarasov Príklady z elementárnej pružnosti-Lovíšek Príklady z experimentálnej pružnosti-Pekarovič Příklady z obecné elektrotechniky-Fetter Riešené úlohy z fyziky-Lindner Řešené příklady z fysiky-Fojtík Řešení úloh z pružnosti a pevnosti-Miroljubov Sbírka příkladů z fyziky-Syrový Sbírka příkladů z pružnosti a pevnosti-Pešina Sbírka řešených příkladů z fyziky, Vlnění-Tolar Sbírka úloh z dynamiky-Hořejší Sbírka úloh z fysiky-Sacharov Sbírka úloh z fyziky pro gymnázia 1+2-Tomanová Sbírka úloh z fyziky pro žáky středních škol-Kružík Statika v príkladoch-Balažovjech Zbierka kvalitatívnych úloh z fyziky-Tuľčinskij Zbierka riešených úloh z fyziky-Hanzelik Zbierka úloh z fyziky-Baláž Sbírka vyřešených úloh z technické mechaniky-Wanner: 1-Statika, 3-Dynamika a kinematika Nabízím knihy s příklady a úlohy z fyziky. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Skripta Kinematika a Mechanika ČVUT
Prodám skripta z ČVUT fakulta strojní. Příručka kinematiky s příklady, Příklady z kinematiky, Technická mechanika tuhých těles II mechanika tělesa a III mechanika soustav. Kinematika 1981-1984 Mechanika 1950