inzerce, prodej, prodám, bazar

Koplet grow box

Kategorie: Rostliny

Kompletní grow box vse funkční a v dobrém stavu prodej jedině osobní .
Koplet grow box
Podobné inzeráty
LED Lampa na domácí pěstování 220V 50W
Ideální úsporné světlo pro pěstitele, kteří chtějí pokračovat v pěstování i v zimních měsících. Funkce: 1. Světelný zdroj: LED COB Grow Chip 2. Barva: Celé spektrum 3. Barevná teplota: 380-780nm 4. Výkon: 50w 5. Vstupní napětí: 220V 6. Velikost: 60mm*40mm 7. Materiál pouzdra: hliník 8. Životnost zdroje: >10 000 hodin 9. Úhel osvětlení: 120° Vlastnosti produktu: *Úspora energie s vyšší účinností. * Celé spektrum, které je nezbytné a kritické pro růst a kvetení rostlin (od setí po sklizeň) * Ideální pro malý Grow Box, Grow Stan, DIY Hydroponics, Bonsai, Garden... atd. Vysoce výkonné Upozornění: K chlazení používejte hliníkový chladič.
grow system
Prodám domácí grow systém. Není využívaný. Níže je oficiální popis. Rozměry: Výška 60-100cm, průměr 35cm. Domácí zavlažovací automatický hydroponický systém pro rostlinky menšího vzrůstu Tato domácí zahrádka na vlastní bylinky a čerstvou zeleninu je připravena k okamžitému zapojení a používání. Je přispůsobena pro šest rostlin. Osvětlení zajišťuje LED technologie, díky které můžete přepínat světlo dle potřeby - diody se postarají o sazenice, ale hlavně o rostliny v růstové i květové fázi. Lampu lze nastavit až 60cm vysoko nebo hned nad rostliny - 25W LED lampa s nízkou výhřevností rostliny nijak nepopálí. Domácí zahrádka UrbanGreen I-Grow obsahuje také automatickou hydro závlahu včetně šesti hydrokošíčků (průměr 7,6cm). Jedinou vaší starostí tak bude pouze pravidelně doplňovat nádržku. Součástí balení je porézní pěstební médium a červotočí drť pro lepší vzdušnost i dokonalejší tvorbu kořínků a kořenového balu. Systém má nainstalované automatické programy, které sami zapínají a vypínají světlo dle potřeby, je osazen systémem na automatické pěstování, zeleniny, bylinek, květin a mixem všech těchto druhů, dále má tři systémy led osvětlení, na semínka tedy klíčení, růst a následné zrání
Grow svetlo led lampa
Dobry den prodam svetlo na sviceni rostlin. Nevhodny darek.nevyužil jak novy. Odkaz kde bylo koupeno :
Led Grow lampa pro rostliny BP 1000
LED GROW Lampa pro rostliny BP 1000 Toto světlo je vhodné pro vnitřní pěstování všech rostlin po dobu růstu i květu Výkon: 1000W Příkon: 100W Diody:  100ks Světelný tok lampy (lm):: 85LM / W Barva světla: (SMD3030) R + B + W + UV + IR / 84 + 10 + 2 + 2 + 2 Vstupní napětí: 85V~265V Životnost:   až 30000 Hod. Spectrum:   Full Spectrum(380 – 740nm) Rozměr: 310 x 215 x 45mm Hmotnost: 0,90Kg Krytí: IP42 Aktivní chlazení ventilátory Pracovní teplota -20 +40°C, 45-90% vlhkosti Doporučená max doba provozu 10-16hod/den Obsah balení 1x LED panel 1x přislušenství (zdrojový kabel, kovová lanka+háčky, výškově nastavitelné lanko)  
LED GROW LIGHT 600W
Prodám Led Grow Light 600W Přepínatelný režim Veg a Bloom. LED panelové osvětlení pro pěstování rostlin. Poskytuje rostlinám rozmanité spektrum světla a podporuje jejich růst. S tímto světlem můžete pěstovat jemné tropické rostliny, které budou kvést po celý rok, stejně jako vám umožní sklízet snadno pěstitelnou zeleninu a bylinky v nejchladnějších zimních dnech. Toto světlo lze použít jak pro hydroponii, tak pro pokojové rostliny v půdě, jako jsou orchideje, brambory, salát, chilli, rajčata, akvarijní rostliny jako řasy. - mnohostranné využití - snadné nastavení - hodné pro všechny fáze růstu rostlin Zachovalý stav(skoro nové,drobné oděrky) plně funkční.Prosím volat nebo sms.
Apollo 10,Full Spectrum 750W Led Grow light
Apollo 10, Full Spectrum 750W LED Grow light Plné spektrum 750W LED rostoucí světlo 10band s exkluzivní 5W rostoucí LED pro vnitřní rostliny hydroponický systém vysoká účinnost