inzerce, prodej, prodám, bazar

Korejská textilní maska THE PURE LOTUS

Kategorie: Zdraví a krása

Akce: Při objednání zboží za více než 1000 Kč bude poštovné, zahrnující zaslání na Vámi vybrané výdejní místo Zásilkovny, zdarma

Dobrý den. Nabízím k prodeji textilní masky THE PURE LOTUS Celý název: THE PURE LOTUS - Lotus Leaf Mask. Minimální trvanlivost do 9/2023. Uvedená cena je za 1 ks. Celkem prodávám 4 kusy. V nabídce 2 typy, což znamená, že pokud si např. objednáte 2 kusy, můžete obdržet 2 různé typy masky nebo 2 stejné typy.

Dvoukroková maska ​​pro péči o pleť.

Jak používat:
1. Po umytí obličeje si masku přiložte na obličej.
2. Po 15-20 minutách masku odstraňte a zbývající esenci jemně vklepejte/vmasírujte, aby se lépe vstřebala.

Nabízím i jinou korejskou kosmetiku. Veškerá kosmetika je nová, nepoužitá. Případné poškození obalu je vždy uvedeno v popisu. Důvodem prodeje je nahromadění většího množství kosmetiky, jelikož kosmetiku nakupuji na zahraničním portálu Yesstyle a při větším odběru není nutno platit poštovné.

Poštovné skrze Zásilkovnu za 80 Kč. Možno poslat více položek dohromady. Případně možný i osobní odběr na Praze 10, jednu stanici od metra A Skalka.
Korejská textilní maska THE PURE LOTUS
Podobné inzeráty
Korejská textilní maska esfolio
Akce: Při objednání zboží za více než 1000 Kč bude poštovné, zahrnující zaslání na Vámi vybrané výdejní místo Zásilkovny, zdarma Dobrý den. Nabízím k prodeji textilní masku esfolio. Celý název: esfolio - Pure Skin Green Tea Essence Mask Sheet. Minimální trvanlivost do 2/2024. Celkem nabízím k prodeji 10 kusů. Uvedená cena je 1 kus. esfolio Pure Skin Green Tea Essence Mask Sheet je vysoce obohacená esenční maska, která díky katechinům v zeleném čaji činí pleť čistou. Poskytuje hloubkovou hydrataci a živiny vaší pokožce. Jak používat: 1. Po umytí obličeje si masku přiložte na obličej. 2. Po 15 - 20 minutách ji sejměte a zbývající esenci vmasírujte, aby se vstřebala. O značce: esfolio esfolio byla založena v roce 2011 a je součástí Esfolio Inc., která vlastní i sesterské značky PURE SKIN a RE:OFE.esfolio je hrdá na své produkty péče o pleť s aloe vera a zároveň používá přírodní složky jako kozí mléko, koňský tuk a hlemýždí sliz ve svých čisticích prostředcích, tonerech, maskách a pleťových vodách. Produkty jsou 100% vyrobeny v Koreji a to Cruelty free. Nabízím i jinou korejskou kosmetiku. Veškerá kosmetika je nová, nepoužitá. Případné poškození obalu je vždy uvedeno v popisu. Důvodem prodeje je nahromadění většího množství kosmetiky, jelikož kosmetiku nakupuji na zahraničním portálu Yesstyle a při větším odběru není nutno platit poštovné. Poštovné skrze Zásilkovnu za 80 Kč. Možno poslat více položek dohromady. Případně možný i osobní odběr na Praze 10, jednu stanici od metra A Skalka.
Korejská obličejová maska
Prodám originál korejskou obličejovou masku, kterou jsem si odtama dovezl. V balení jsou 4 ks. Cena je za jedno balení. Popisek: Mediheal Tea Tree Essential Mask je jedna z mnoha variant obličejových masek, které nabízí korejská kosmetická značka Mediheal. Tato maska obsahuje extrakt z čajovníku a další účinné látky, které mají protizánětlivé a antibakteriální účinky. Použití této masky pomáhá snižovat akné, čistit póry a hydratovat pokožku. Může být vhodná pro lidi s mastnou a problematickou pletí, ale může být použita i na jiné typy pleti. Maska je navržena tak, aby se přizpůsobila tvaru obličeje a efektivně dodávala výživu a hydrataci pokožce. Po aplikaci masky může být pokožka viditelně svěžejší, hydratovaná a čistší.
Korejská textilní maska Pyunkang Yul
Akce: Při objednání zboží za více než 1000 Kč bude poštovné, zahrnující zaslání na Vámi vybrané výdejní místo Zásilkovny, zdarma Dobrý den. Nabízím k prodeji textilní masku Pyunkang Yul. Celý název: Pyunkang Yul - Calming Mask Pack. Minimální trvanlivost do 2/2024. Celkem nabízím k prodeji 5 kusů. Uvedená cena je 1 kus. Výhody: Zklidňující maska, která je speciálně vyvinuta pro citlivou, podrážděnou pokožku. Obsahuje uklidňující extrakty z čajovníku, centelly asiaticy a květu zimolezu. Obohacena o ceramid NP pro posílení kožní bariéry pro zdravě vypadající pleť. Obsahuje masku z čistého bambusového vlákna. Jak používat: 1. Po očištění naneste masku rovnoměrně na obličej. 2. Odstraňte po 10-20 minutách. Jemně vklepejte zbývající esenci pro lepší absorpci. Nabízím i jinou korejskou kosmetiku. Veškerá kosmetika je nová, nepoužitá. Případné poškození obalu je vždy uvedeno v popisu. Důvodem prodeje je nahromadění většího množství kosmetiky, jelikož kosmetiku nakupuji na zahraničním portálu Yesstyle a při větším odběru není nutno platit poštovné. Poštovné skrze Zásilkovnu za 80 Kč. Možno poslat více položek dohromady. Případně možný i osobní odběr na Praze 10, jednu stanici od metra A Skalka.
Korejská textilní maska RiRe
Akce: Při objednání zboží za více než 1000 Kč bude poštovné, zahrnující zaslání na Vámi vybrané výdejní místo Zásilkovny, zdarma Dobrý den. Nabízím k prodeji textilní masku RiRe. Celý název: RiRe - Real Nature Mask Pack. Minimální trvanlivost do 13.07.2025. Celkem nabízím k prodeji 3 kusy. Uvedená cena je 1 kus. Maska, která obsahuje 1 000 ppm perlového extraktu, který dodává matné pleti zářivější vzhled. Rozjasňující a liftingový efekt. Poskytuje hloubkovou hydrataci a živiny vaší pokožce. Jak používat: 1. Po umytí obličeje si masku přiložte na obličej. 2. Po 10-20 minutách masku odstraňte a zbývající esenci jemně vklepejte/vmasírujte, aby se lépe vstřebala. Nabízím i jinou korejskou kosmetiku. Veškerá kosmetika je nová, nepoužitá. Případné poškození obalu je vždy uvedeno v popisu. Důvodem prodeje je nahromadění většího množství kosmetiky, jelikož kosmetiku nakupuji na zahraničním portálu Yesstyle a při větším odběru není nutno platit poštovné. Poštovné skrze Zásilkovnu za 80 Kč. Možno poslat více položek dohromady. Případně možný i osobní odběr na Praze 10, jednu stanici od metra A Skalka.
Korejská textilní maska By Wishtrend
Akce: Při objednání zboží za více než 1000 Kč bude poštovné, zahrnující zaslání na Vámi vybrané výdejní místo Zásilkovny, zdarma Dobrý den. Nabízím k prodeji textilní masku By Wishtrend. Celý název: By Wishtrend - Natural Vitamin 21.5% Enhancing Sheet Mask. Minimální trvanlivost do 13.06.2024. Celkem nabízím k prodeji 2 kusy. Uvedená cena je 1 kus. Antioxidační maska ​​obsahuje extrakt z přírodního rakytníku a vodu ze zeleného čaje pro zlepšení pleti. Jak používat: 1. Po umytí obličeje si masku přiložte na obličej. 2. Po 15-20 minutách masku odstraňte a zbývající esenci jemně vklepejte/vmasírujte, aby se lépe vstřebala. Nabízím i jinou korejskou kosmetiku. Veškerá kosmetika je nová, nepoužitá. Případné poškození obalu je vždy uvedeno v popisu. Důvodem prodeje je nahromadění většího množství kosmetiky, jelikož kosmetiku nakupuji na zahraničním portálu Yesstyle a při větším odběru není nutno platit poštovné. Poštovné skrze Zásilkovnu za 80 Kč. Možno poslat více položek dohromady. Případně možný i osobní odběr na Praze 10, jednu stanici od metra A Skalka.
Korejská textilní maska BEAUDIANI
Akce: Při objednání zboží za více než 1000 Kč bude poštovné, zahrnující zaslání na Vámi vybrané výdejní místo Zásilkovny, zdarma Dobrý den. Nabízím k prodeji textilní masku BEAUDIANI. Celý název: BEAUDIANI - Whitening Mask. Minimální trvanlivost do 8/2024. Uvedená cena je za 1 ks. Celkem nabízím 2 kusy. Tato vegansky ověřená maska ​​pomáhá rozjasnit pleť a vytvořit zářivou pleť. Poskytuje pokožce vitamíny s vyživujícími složkami, jako je panthenol, niacinamid, olej z listů Citrusu Reticulata (mandarinka) a olej z citronové kůry. Jak používat: 1. Po umytí obličeje si masku přiložte na obličej. 2. Po 10-20 minutách masku odstraňte a zbývající esenci jemně vklepejte/vmasírujte, aby se lépe vstřebala. Nabízím i jinou korejskou kosmetiku. Veškerá kosmetika je nová, nepoužitá. Případné poškození obalu je vždy uvedeno v popisu. Důvodem prodeje je nahromadění většího množství kosmetiky, jelikož kosmetiku nakupuji na zahraničním portálu Yesstyle a při větším odběru není nutno platit poštovné. Poštovné skrze Zásilkovnu za 80 Kč. Možno poslat více položek dohromady. Případně možný i osobní odběr na Praze 10, jednu stanici od metra A Skalka.