inzerce, prodej, prodám, bazar

Korzet saténový L velikost

Kategorie: Spodní prádlo

Korzet saténový L velikost
Korzet saténový L velikost
Podobné inzeráty
Korzet růžovo černý 70C
Prodám růžovo černý korzet, koupený zde. Bohužel mi nesedí velikost, proto prodávám. Velikost by měla být 70C, bohužel původní majitelka odstříhla cedulku. Mnou nenošen, slečna co mi korzet prodala ho měla 1x na sobě, takže jako nový. Prodám za 250 Kč plus poštovné. Osobní převzetí možné v Brně. Dárek ke korzetu nová tanga.
Korzet
Prodám nový korzet Eleni Corset velikost S/M. Bílý korzet s modrou krajkou z kolekce Passion - krátká košilka s odnímatelným upínáním k podvazkům + kalhotky.
Dámský saténový overal
Hezký, saténový,vzadu odepínací????Velikost L.Osobni předání nebo zasilkovna.
Saténový župan
Černý saténový župan Triola. Úplně nový, nenošený, ještě s visačkou. Klasické zavazování+vnitřní zavazování, aby župan držel. Velikost S/M
Korzet/Noční prádlo
Pouze párkrát nošený korzet se světle růžovým zdobením a mašličkami, vzadu na háčky, na bocích průsvitný. Ramínka jsou polohovatelná. Dole i nahoře průsvitné lemování. Velikost není uvedená, bude sedět na XS, popř. menší S. Více info do zpráv..
ČERNÝ KRAJKOVÝ KORZET, VEL. L
Černý pružný korzet, kombinace krajek a průhledného materiálu. Velikost L, prsa B-C. Vyztužení na břichu, pásky na punčochy s klipsy. Luxusní spodní prádlo.