inzerce, prodej, prodám, bazar

Korzet/Noční prádlo

Kategorie: Spodní prádlo

Pouze párkrát nošený korzet se světle růžovým zdobením a mašličkami, vzadu na háčky, na bocích průsvitný. Ramínka jsou polohovatelná. Dole i nahoře průsvitné lemování. Velikost není uvedená, bude sedět na XS, popř. menší S. Více info do zpráv..
Korzet/Noční prádlo
Podobné inzeráty
Korzet růžovo černý 70C
Prodám růžovo černý korzet, koupený zde. Bohužel mi nesedí velikost, proto prodávám. Velikost by měla být 70C, bohužel původní majitelka odstříhla cedulku. Mnou nenošen, slečna co mi korzet prodala ho měla 1x na sobě, takže jako nový. Prodám za 250 Kč plus poštovné. Osobní převzetí možné v Brně. Dárek ke korzetu nová tanga.
Korzet
Prodám nový korzet Eleni Corset velikost S/M. Bílý korzet s modrou krajkou z kolekce Passion - krátká košilka s odnímatelným upínáním k podvazkům + kalhotky.
Sexy krajkové prádlo - trojdílné
Krajkové prádlo - tři díly. ♠ velikost - S ♥ Barevné varianty - bílá Cena je za kus. Jedná se o prádlo 2.jakosti! Dotazy pouze do zprávy. Prádlo je NOVÉ. Osobní odběr je možný ve Zlíně nebo zašleme přes Zásilkovnu za 84 Kč ( pojištění, balné a poštovné ). Při odběru více kusů se platí jedno poštovné. Na dobírku zasíláme pouze po předchozí úhradě pošty - 100 Kč.
ČERNÝ KRAJKOVÝ KORZET, VEL. L
Černý pružný korzet, kombinace krajek a průhledného materiálu. Velikost L, prsa B-C. Vyztužení na břichu, pásky na punčochy s klipsy. Luxusní spodní prádlo.
Prodám prádlo
Prodám prádlo ,podprsenka 80/B kalhotky 36/38.Prádlo je nové ,nenošené 1 ks podprsenka 2 ks kalhotky.cena300 + 65 poštovné pošta/balíkovna
Funkční prádlo Klimatex 146 vel.
Dobrý den, prodám funkční prádlo černo - modré. Velikost 146. PC 500,- Prodám za 300,-. Prádlo je úplně jak nové . Syn ho měl na sobě max. 2x.