inzerce, prodej, prodám, bazar

Korzetové svatební šaty bez ramínek

Kategorie: Svatební šaty

Svatební šaty s malými korálky a pajetkami, jinak jsou velmi jednoduché. Šaty byly použity 2x (původně ze svatebního salonu). Vzadu na šněrování – velikost cca 36-40. Krásně stáhnou pas a schovají i případné bříško/boky. Šaty nemají kruh, vytvářejí pěkný ale nikoliv vyzývavý dekolt. K šatům přidávám "kápi" (z tylu místo závoje). Kápě je delší, takže nahrazuje vlečku, na ramenou a naspodu ozdobná krajka s korálky. Možno k šatům přišít, případně použít spínací špendlíky.

Šaty možné vyzkoušet u mě v Plzni, ráda vám je zavážu, ale jelikož jsou vyčištěné (v čistírně), dovolím vyzkoušet pouze bez make-upu. Děkuji za pochopení.

(cena je smlouvatelná)
Korzetové svatební šaty bez ramínek
Podobné inzeráty
Svatební šaty, korzetové svatební šaty, vel.38/40,
Svatební korzetové šaty vel. 38/40, dvoudílné,barva "šampaň", šaty lze použít i jako plesové,na korzetu a řasené sukni výšivka z jemných květů,šaty byly zakoupeny ve svatebním salonu,korzet přes prsa 2 x 38 cm ( lze až na 2 x 44 cm ), v pase 2 x 35 cm( lze až na 2 x 40 cm),délka do pasu 25 cm a celá délka korzetu 38 cm. Sukně má v pase 2 x 38 cm ( lze upravit všitou gumou ), přes boky 2 x 56 cm, celková délka sukně 119 cm
Korzetové svatební šaty
Prodám svatební korzetové šaty, velikosti 42-46 na výšku postavy 180cm. Určitě nebude problém šaty zkrátit. Součástí je kruh pod šaty. Šaty jsou vyčištěné. PC 9500,-. Možnost osobního odběru v Havlíčkově Brodě, Chotěboři, Ždírci nad Doubravou, Hlinsku v Čechách nebo přes poštovní služby. Sleva na šaty možná.
Svatební doplňky
Prodám svatební doplňky laděné do růžové barvy. Prodávám jako celek. Z důvodu velkého balení uprednostňuji osobní odběr Ostrava, Frýdek Místek, Havířov, Frýdlant nad Ostravicí a dle domluvy. 1x kobereček růžový s dlouhých chlupem 80x40cm (nepoužitý) 4x mašličky na kliky 1x svatební cylindr na auto ženicha 13x svatební vývazek růžový 1x růžová organza šíře 36cm, délka 9m (nepoužitá) 1x svatební kytice na auto nevěsty 1x ozdoby na svatební sklenice na přípitek (nepoužito) 1x ozdoba mr. and mrs. (např. na svatební dort, nepoužito) 2x zlatý podtácek průměr 27cm (podtácek pod svatební koláče, nepoužito) 6x zlatý podtácek průměr 23cm (podtácek pod svatební koláče, nepoužito)
Svatební šaty (šampán)
Prodám svatební šaty, barva šampáň. Jsou korzetové s vlečkou, kterou lze mít rozpuštěnou nebo připnutou na háček. Velikost cca 36, je ale možné šaty ještě zabrat nebo naopak o jednu velikost uvolnit. Korzet lze nosit bez podprsenky nebo pro ještě lepší zpevnění i s podprsenkou bez ramínek. Šaty jsou celé zdobeny decentní krajkou, na zádech šněrovačka. Ráda zodpovím jakékoliv dotazy, na šaty je možné se přijet osobně podívat (dle domluvy).
Svatebni saty Elody Jaya vel.38
Nabizim velmi krasne a kvalitni svatebni saty jmenem Jaya ze salonu Elody. Jsou site na miru velikosti 38. Maji certifikat profesionalni pece a kompletniho setrneho vycisteni. Jsou tedy jako nove. Pusobi nezne diky sve jemne pudrove barve. Vlecka lze zezadu sikovne pripnout a muzete si tyto krajkove saty uzivat cely den. Podtrhnou vasi osobnost a budete se v nich citit jako princezna. Svatebni den bude patrit jen vam. Porad kdyz se na ty saty divam, tak se mi moc libi. Klidne bych si je vzala znovu :). Saty jsou v originalnim baleni, na raminku “nevesta” vcetne kruhu pod sukni a zavoje - kdyz bych nasla podvazek, tak prihodim i podvazek pro stesti :). Puvodni cena skoro 26.tis.,muzete overit zde: Nejlepe osobni predani a moznost vyzkouseni v Praze. Miry: Prsa: 86 Pas: 76 Boky: 104 Od ramene na zem: 153
Svatební šaty, korzetové, s rukávy_SLEVA
Prodám bílé korzetové svatební šaty s rukávy. Jsou vyšívané - vzor květin, pošité drobnými perličkami. Spodní část má 8 vrstev, z toho 6 vrstev tylu různé síly(tloušťky). Vzadu je korzet na šněrování, pod šněrováním vsadka, která umožňuje více korzet povolit. Pro představu velikosti šatů - já měřím 162 cm a běžnou velikost mám L/XL, šaty se ale přizpůsobí velikosti o číslo menší i větší. Dlouhé jsou cca 170 cm, v pase 42 cm. K šatům přidám kruhovou spodničku a obal. Je možné si šaty vyzkoušet. Osobní odběr nebo poštou na dobírku