inzerce, prodej, prodám, bazar

Kosmetička, PMU, nehtová desigenerka

Kategorie: Zdraví a krása

Do našeho týmu hledáme OSVČ v oboru kosmetika případně PMU a také OSVČ v oboru nehtová modeláž.
Salón se nachází v Ostravě-Zábřehu v blízkosti obchodního domu Kotva. Skvělá dostupnost MHD i parkování.
Cena nájmu jednoho místa je 3700 Kč včetně služeb.
V případě dotazů tel.
Kosmetička, PMU, nehtová desigenerka
Podobné inzeráty
Permanentni make up&Перманентний макіяж
Certifikovaná umělkyně na permanentní make-up! Zvu vás na procedury: - Pudrové obočí vždy zdůrazňuje náš vzhled. - Akvarel, sametově šťavnaté rty????. - Mezi řasami vaše řasy opticky zesílí a váš pohled bude výraznější????. Všechny pigmenty Leader???? Vedoucí přístroje⚡️✍️ ☎️+420 Alesya-pmu@ Сертефицированый мастер перманентно макияжа! Приглашаю на процедуры: - Пудровые брови, всегда подчёркивают нашу внешность. - Акварельные,бархатистые сочные губы????. -Межресничка, ваши ресницы визуально станут гуще, а взгляд выразительнее????. Все пигменты Leader???? Аппарат Leаder⚡️✍️ ☎️+420 Alesya-pmu@
DOVE Kosmetická taška (taštička, etue) bílá-zlatá
Elegantní a praktická kosmetická taška (taštička, etue) DOVE. Měkký syntetický materiál, vysoce kvalitní zip, vynikající šev, žádné roztřepení, v pěkném bílo-zlatém provedení. Široké využití: kosmetická taštička disponuje prostorem pro každodenní potřeby, které si můžete přehledně zorganizovat. Můžete ji použít kromě kosmetiky i na drobnosti jako telefon, klíče, platební karty nebo peníze. Ideální dárek k narozeninám, svátku nebo jako dárek k Vánocům pro ženy. Otevírání na zip, Kosmetická taštička disponuje kvalitním zipem, který je spolehlivý i při úplném naplnění taštičky kosmetickými přípravky. Tato roztomilá designová taška může být použita jako taška na make-up, cestovní pouzdro, penál, kabelka, pouzdro nebo například organizér. Rozměr: 25 x 17 x 7,5 cm. Kosmetická taška je nová.
Nehtová kosmetika Jamberry
Jamberry jedná se o americkou značku kosmetiky. Veškeré produkty jsou nepoužité. Prodávám pouze jako komplet. V případě zájmu lze zaslat více detailních fotek. Balení obsahuje 170 ks následujícího: 100 ks Nehtové wrapy - různé velikosti a barvy 1 ks Mini-Heater - poskytuje dostatek tepla pro správnou aplikaci wrapů 5 ks Gelový lak TruShine Gel - různé barvy 1 ks UV/LED Lampa se senzorem automatického spuštění 1 ks Vrchní lak na nehty 1 ks Jamberry náramek 1 ks Lak - různé barvy 1 ks Sada 2 skleněných pilníků na nehty 1 ks Odlakovač na nehty v peru (bez acetonu) 1 ks Olejíček na nehtovou kůžičku v peru 1 ks Odlakovací kosmetické tamponky - neparfémované, s aloe vera a vitamínem E 1 ks Top Coat Gel - vrchní lak na nehty 1 ks Reframe - Čistící balzám 1 ks Resist - ochranný proteinový sprej na vlasy 1 ks Pineapple - olejíček na kůžičku 1 ks Soothe - zklidňující krém na nohy 1 ks Make-up taštička champagne 1 ks Mramorová kosmetická taštička Jamberry 1 ks Olejíček na nehtovou kůžičku 1 ks Trojrozměrné nehtové ozdoby 1 ks Kovový zatlačovač nehtové kůžičky 1 ks Kovová lžička nehtové kůžičky 15 ks Alkoholové ubrousky pro očištění nehtů 1 ks Nůžky na nehty 1 ks Leštidlo na nehty (dočistí zbytky mastnoty) 16 ks Pomerančové dřívko 1 ks Flare - nehtový pudr pro ultraluxusní efekt 1 ks Aura - nehtový pudr pro ultraluxusní efekt 1 ks Buffer - leštící blok 1 ks Odlakovací ubrousky na odstranění gelového laku TruShine Gel 1 ks Přívěsek jabmerry 1 ks Obálka na wrapy 1 ks Modrá sametová taštička na wrapy 1 ks Vzorek vyživujícího krému na ruce 1 ks Vzorek vyživujícího krému na ruce s arganovým olejem Osobní předání na trase Olomouc-Brno-Jindřichův Hradec- České Budějovice, případně zaslání na dobírku.
FAITH IN NATURE BRITISH + kosmetická taštička
Sada kosmetiky FAITH IN NATURE BRITISH + kosmetická taštička - super cena, vše nové, hezký dárek, s výraznou slevou, seznam:1 x Shampon 400ml, 1 x Conditioner 400 ml, 1 x Body Wash 400ml, 1 x Natural Cleansing 200ml, 1 x Green Tee-Aloe Vera deodorant 50ml, Hand Made Soap mýdlo 100g + kosmetická taška, Praha 4 Pankrác, kontakt:
Permanentní make-up
Permanentní make-up obočí, linky a rty. Věnuji se i odstranění/opravě staršího PMU. Obočí 4500 Linky 3500 Rty 4500 Odstranění 1000
Procvičovací kůže-latex na PMU a tatéry
Nové, 19ks, originál zabalené.